- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
Kesinlikle ya ben birseyi hissettimmi cogunlukla cikar sende cikmayinca yaşlanmışım demekki dedimAy evet teyzesi . Sen diodun. .ben de hatta paşa mi koysam ismini die söyledim de eşim olmaz dediydi hisler en doğru test valla. Ben hep erkek hissettimdi bunu ve nasıl hissettiğimı bi rabbim bilio.
Azim ve inatla hedeftesinYap kuzum yap . Boşver erkeklerin keyfiyle olmuo pek ..her ay her yum.günü altın değerinde . Ben bu hamisliğimi kendi zorlamamla oldum. Doktor olmaz bu ay korunun dedi. Kocam à göre misafirlikteydik olmamalıydı . Ama yum. Gunumü nasıl bosgecrdim geçmedim :)
Çok sevindim gerçekten canım. Başından beri diyordun zaten. Rabbim tamamına erdirsin. Yüzük testi nasıl oluyor anlat hele. Sen kendi kendine mi yaptın? Birde kaçıncı haftada keseyi ve kalp atışını duydun canım?Sorma adını koydum gulce melek die sevdim yavrumurabbim biliyor ya hep erkek hissettim. Her belirti her his her isaret her tahmin erkek ti. Kız fikri ikinciye inşallah darısı tüm isteyenlere bekleyenleré . Ay senin ki ne acep . İlkten kalp atışı duyunca hemmen yüzuk testi yap ilk o gerçek sonuc M3rv3_gkn demişti benim tuttu die katılıyorum ona . Benim yüzük hep ileri geri gidiodu
Bugün benimde kazıklardan bacağa vuran agrim vardı ama geçti belim filan agridi oda geçti gebelik belirtisi de sürekli olması mi gerekio arada bir mi olması gerekio eğer sürekli olması gerekio sa benim hiç belirtim yokebruserkan belirti mi bilmiyorum ama çenemin sol tarafında sivilce çıktı :) ama göğüslerde bir şey yok zaten minik hala aynı... :) ama dün aksamdan bu yana karnımın alt tarafı, kasıklar ve kasıklardan sağ bacağıma inen bir sızı var başka da bir şey yok :)
Valla biz diretmedikvorones sevindim fıstık , biz de 18 . haftaya kadar kız diye bekeldik , erkek deyince aldırmayıp kız diye direttik içimizde en son orjanını görünce kabullendik , ama güzel mi güzel bir oğlum oldu :)
Evet kendim yaptımdı bak test et erkek de yani eşinde saç kilina bağladığın alyansin tutunca kalp hızaşina ileri geri gider kendine tutunca yuvarlak daire çizer. Sonra da bebisine doğru karnına tut . Ne çıkarsa işteÇok sevindim gerçekten canım. Başından beri diyordun zaten. Rabbim tamamına erdirsin. Yüzük testi nasıl oluyor anlat hele. Sen kendi kendine mi yaptın? Birde kaçıncı haftada keseyi ve kalp atışını duydun canım?
yok sürekli değildir herhalde benimde geliyor bazen uzun bazen kısa gidiyor geri :)Bugün benimde kazıklardan bacağa vuran agrim vardı ama geçti belim filan agridi oda geçti gebelik belirtisi de sürekli olması mi gerekio arada bir mi olması gerekio eğer sürekli olması gerekio sa benim hiç belirtim yok
Hiiimm iyi bri öyleyse öğlen çok vardı akşamda belim felaket agridi bende kabızlık var tuvalete de çıkıyorum ama gitmio siskinligim karnim davul gibi 4 aylık duruo sürekli kayısı yiyorum tuvalete çıkmak için :)yok sürekli değildir herhalde benimde geliyor bazen uzun bazen kısa gidiyor geri :)
Çok sevindim canım benim Allah gönlüne göre vermiş,sağlıkla kucağına al inşallah oğluşunuSorma adını koydum gulce melek die sevdim yavrumurabbim biliyor ya hep erkek hissettim. Her belirti her his her isaret her tahmin erkek ti. Kız fikri ikinciye inşallah darısı tüm isteyenlere bekleyenleré . Ay senin ki ne acep . İlkten kalp atışı duyunca hemmen yüzuk testi yap ilk o gerçek sonuc M3rv3_gkn demişti benim tuttu die katılıyorum ona . Benim yüzük hep ileri geri gidiodu
Ayyy gercektenmii vorones cok sevindim canım degisebiliyormus yani sende sasirmissindir süpriz yapmis annesi sana.çevremde herkes erkek dedi banada bende oyle hissetmiştim Dr bana yüzde 70 kız dedi birsey alma dedi ama annanesi almis hep sok olurum valla değişirse galiba kendimizi hazırladık prensesim diye seviyoruz 9 subatta ogrenicez bakalım saglikla gelsinler ins bebislerimizSorma adını koydum gulce melek die sevdim yavrumurabbim biliyor ya hep erkek hissettim. Her belirti her his her isaret her tahmin erkek ti. Kız fikri ikinciye inşallah darısı tüm isteyenlere bekleyenleré . Ay senin ki ne acep . İlkten kalp atışı duyunca hemmen yüzuk testi yap ilk o gerçek sonuc M3rv3_gkn demişti benim tuttu die katılıyorum ona . Benim yüzük hep ileri geri gidiodu
Bana da 14 haftalikken yuzde 70 kiz demişti doktor. Ödüm kopuyordu erkek dicek diye. Kızlara bayılıyorum :))) her kiz dediginde hazirlik yapmayin diyordu ama yaptik biz cok guzel bir kizim oldu şükürlerolsun :))Ayyy gercektenmii vorones cok sevindim canım degisebiliyormus yani sende sasirmissindir süpriz yapmis annesi sana.çevremde herkes erkek dedi banada bende oyle hissetmiştim Dr bana yüzde 70 kız dedi birsey alma dedi ama annanesi almis hep sok olurum valla değişirse galiba kendimizi hazırladık prensesim diye seviyoruz 9 subatta ogrenicez bakalım saglikla gelsinler ins bebislerimiz
ben de her şey gitti ne belirti ne bir şey uzun süredir bu kadar rahat değildim yaaaHiiimm iyi bri öyleyse öğlen çok vardı akşamda belim felaket agridi bende kabızlık var tuvalete de çıkıyorum ama gitmio siskinligim karnim davul gibi 4 aylık duruo sürekli kayısı yiyorum tuvalete çıkmak için :)
Hadi ya ama belirti sürekli olmuomus öyle dedin ya canım ben temizlik yapiom valla deli gibi hemde şuan biraz kaşığın agrio oda kendimi hirpaladigim içindir ama siskinligim gitti biraz1111111
ben de her şey gitti ne belirti ne bir şey uzun süredir bu kadar rahat değildim yaaa, :)
Anam sen önce erkek de kız cıksın, kıza alış yine erkek cıksın.saklamış pipisiniKizlarrrrrkız değil erkek mis bebeğim. . Erkek yüzde yüz dedi.. pipisini gösterdi zaten o demeden ben gördüm hayırlı olsun sağlıkli olsun masallahhhhh bize
Bende geçen ay surelap kullandım bende net köyü bile çıkartmadı en koyusu bile silikti bende kalamadim hamile ben o teste hiç güvenmiyorum umarım sende ise yararKızlar ya surelab markalı ovulasyon testi kullanıyorum gecen ay kullandım aralıklarla koyu cıktı gecen ay hamile kalamdım her koyuyu degerlendirdim bu ayki testlerimde boyle bana yardımcı olun lutfen
Bende geçen ay surelap kullandım bende net köyü bile çıkartmadı en koyusu bile silikti bende kalamadim hamile ben o teste hiç güvenmiyorum umarım sende ise yarar[/QUOT
Ya inş.ise yarar ama ben yınede baska marka alayım o zamn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?