ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

poyyeb teşekkür ederim :)
bu arada açıklamada en iyi test zamanları sabah 11, öğlen 3, 5 ve akşam 10 saatleri yazıyor.
aşağıda da sabah 10dan sonra akşam 8den önce yapılmalı diyor. akşam kaça kadar yapmak lazım bu durumda?

haklısın canım, baskıysa baskı!!!

Sen bilirsin canım bende ise yaramadk tukurukten ovulasyon testi aldım onla yaptım bakalim 6 günüm kaldı ise yarigcak mi bu

poyyeb belirtin var mi ben çok heycanliyim bu ay ilk defa içime hamileyim gibi geldi kasigimda bi sertlik hissettim çok sevincliydim ama sonradan gitti bu his sanırım bu ay olmuycak depresyona girdim ;(

lysippe ben sabah 9 gibi tuvalete gidip 12 de yaptim. Yumurtlama dönemlerinde bir de aksam 5 te yaptim yani o günlerde 2 defa yaptim bir günde. 13-14- koyu 15 sabah çok koyu 15 i aksam siliklesmisti. Bende 12-14-15-16 sini degerlendirmistim.

ebruserkan güzelim. Sabahtan beri bas agrim var geçmedi hala devam edtor. Bir de az önce yemek yaparken yine o iki tarafli kasiklarimdaki baski oluştu. Hala devam ediyor kasiklarim. Ayrıca 1 saat kadar önce koltuğa uzanmistim. Göğüslerine sizi girdi ovaladim geçti sonra yine oldu ve geçti. O kadar. Akintim hala ara ara mevcut. Ama goguslerde büyüme vs yok, zaten minicik :) hala minik :)

Yani umut bir geliyor bir gidiyor :) haa bir de dun karneleri verdik eve geldim kahvalti yaptik , çocuk da kresteydi çok uykum geldi uyudum öğleden sonra . aksam da sizmisim erkenden ve sabah deli gibi uyudum ama çok korkulu rüyalar gördüm. Belirti mi yoksa gerçekten yorgunmuyum bilemedim ki :)

Bu arada ovulasyon iyice siliklesti artik bakalim onu da kontrol ediyorum bir taraftan gün de bir tane yapmaya basladim artik bu aksami saymayalim son 5 gün diyeceğiz. Cikarsa bundan sonra cikar asil belirtiler.

No Ayyyy benimde öyle ya minicik :))) benim sağ tarafa bi kısa sureli ağrı girio geri gidio sirtim çok agrio dunde gece benim göğsü çiz çiz ediodu acı sancı benide yk canı inşallah vardır bebisimiz

Bu arada ovulasyon iyice siliklesti artik bakalim onu da kontrol ediyorum bir taraftan gün de bir tane yapmaya basladim artik bu aksami saymayalim son 5 gün diyeceğiz. Cikarsa bundan sonra cikar asil belirtiler.
Senin ilk çocuk mu canım

Sabah iş yerinde akşam da spor salonunda yapacağım gibi görünüyor. Teşekkür ederim:)

Kizlar merhabalaar ben ovulasyon testini ilk kez bu ay deniycem ne zaman yapmam daha uygun olur yani oglen vakitleri mi sıkışık mi olmam lazim sivi almamis mi olmam.lazim bunlar onemli mi acaba.
Adetimim 11. Gunundeyim adetdongum 35 40 gunu buluyor o yuzden 15
Gun basliycam teste

Aksam 5 gibi en uygun zmn yapmadan oncede 2_3 saat sivi almamaya çalış canim

poyyeb belirtin var mi ben çok heycanliyim bu ay ilk defa içime hamileyim gibi geldi kasigimda bi sertlik hissettim çok sevincliydim ama sonradan gitti bu his sanırım bu ay olmuycak depresyona girdim ;(
Canım ben de bunları yaşadım seni cok iyi anliyorum.eninde sonunda olacak olmasa da yapma böyle.hem hamilesin belki.ben majör depresyon da gecirdim.depresyon inan bana kötü bir hastalik.hamilelikle beraber hortladı yine.alma agzina kuzum şubillet hastalığımı

Bilmiom canim yumurtlama gününde heycnlaniyorun ama adete yakın gidio umutlarim Allahım kimsenin kucağını boş birakmasi n

Bilmiom canim yumurtlama gününde heycnlaniyorun ama adete yakın gidio umutlarim Allahım kimsenin kucağını boş birakmasi n
Canım amin.önce hayırlısını istememiz lazım.şu anki dualarım artık böyle,hiçbirşeyde diretmeyeceğim olsun diye.biz bilemiyoruz o bizim için iyi mi olacak?daha en ufak bir heyecan dahi duyamadım bebek ile ilgili.oysa ne dualar etmiştim.suçluluk duyuyorum,vicdan azabı cekiyorum,ruh sağlığı olmadan hiçbirşeyin anlamı olmuyor.beni yöneten benden öte birşey var gibi.inşallah hormonlardandır yine majör depresyona dönmez ve annelik duygusuna geri dönerim insallah.
Allah senin icin en hayırlısını versin kuzum.sağlığının kıymetini bil.

m.beauty , sorma nedenim, eşimde de en ağır seviyede seyreden bir durum bipolar bozuluk atak dönemleri çok ağır oluyor, strres olmazsa ataklar uzak ama işler yüzünden sıkıntıdaysa depresif duruma giriyor yılardır içindeyim bu durumun ve seni anladığımı ve yaptığın adımın çok büyük ve güzel olduğunu söylemek isterim. Allahım annelik duygusuyla bunları aşmana yardımcı olsun.

Amin canım sağol.hasta ya da yakını olduğunu anladım zaten sormandan.anlayan birisinin yaşayan birisinin sözleri başka teselli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…