ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

ebruserkan nasil gidiyor bugün belirtiler ? Benim göğüs uclari hassaslasti, ama hala sonukler :) artik olsa da olmasa da saglik olsun, gelirse de saglikla gelsin diyorum ama belirtilerini de yokluyorum :)

Amin canım benim şuan bebisin çok küçük kız hareketlenince hissedersin annelik duygusunu Allahım nazalrlardan korusun ikinizide masallahhh :))). Ayyy çok hvesliyim ya bende istiom :))

ebruserkan nasil gidiyor bugün belirtiler ? Benim göğüs uclari hassaslasti, ama hala sonukler :) artik olsa da olmasa da saglik olsun, gelirse de saglikla gelsin diyorum ama belirtilerini de yokluyorum :)
Allah bağışladı canım yavrunu en azından hamis kalabilion onu bilion ben onuda bilmiom benim goguslerde aman aman bi hassaslasma yok sadece cızlama vardı oda geçti hayırlısı olsun hakkımızda inşallah hayırlısı hamis olmamızdır :)

Selam kızlar
Ovulasyon tutuyorum dün hemen belirdi kıpkırmızı dün akşamı değerlendirdik bugünü boş geçip yarını değerlendircez doğru mu yapıyoruz acaba ??

Arkadaslar nolur bana yardım edin üç aydır ovulasyon testi kullanıyorum ilk ay kimyasal gebelik yasadım gecen ay testte sureklı cift ciZgi cıktı hepsini degerlendirdim ama olmadı bu ay yine testte hep cizgiler cıkıyo bana bi akıl verin nolur ya

Eklentiler

• 1453733053080-468538863.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 38
Kullanım kılavuzuna da bakarsan canım silik ikinci cizginin önemli olmadığını göreceksin.ikinci cizgi c cizgisiyle eşit koyulukta hatta ondan daha koyu olmalı.bu koyuluk 24-36 saat sonra yumurtlamanın olacağını gösterir.koyuluktan sonra silikleşince de yumurta catladı demektir artık.

ebruserkan canım nbr ya içimden cok kuvvetli bir his senın hamile kalacağını söylüyor hayırlısıyla inşallah ama cok sorgulama kafaya takma olur mu

ebruserkan canım nbr ya içimden cok kuvvetli bir his senın hamile kalacağını söylüyor hayırlısıyla inşallah ama cok sorgulama kafaya takma olur mu
Valla mi kiz ağzını yirim senin annemmm kız gobusumun oralar çok agrio valla benimde öyle sırtında agrio benimde bu ay ole bi his geldi ama sonradan geçti hiç test yapma hevesim yok diğer aylarda adete 3 gün kala çoktan test yapardım 3 gunum var ama bende test yapma hevesim yok hayırdır inşallah kasiklarim agriodu ama geçti bide goguslerim sanki sinek ısırır gibi oluo arada amma sızlama hassaslasma yok :))

Kız bide idrar Rengim köy ulaştı normalde çok açık olur benim idrarim bugün öyle kola su neyim içtim ama yinede köyüydü çok merak ediom bi andan da aceba bebisim var mi ki

ebruserkan regldaşım :) nasilsin Can'im. Bugün uçakla memlekete geldim, basinc mahfetti resmen kasiklarima ve gogsume baski yapti. Basinc hep boyle yapiyor bana, o nedenle bugün belirtim var demiyorum. Simdi okul islerim e bakiyorum, ufaklik uyudu gelince, anne elinden yemek yemek güzel geldi, ohh mis :)

Valla bebeğim benim karnimin içi acio geçen ayda acidi bi tik olmadı bu ay inşallah hayırlısı ile olur :)

Dediğim gibi iste var olan baski ve hafif sancıları, uçaktaki basinca bagliyorum. Sabirsizlikla bazen sabirla bekliyorum günümüzü. Bazen olumluyum ama bazen çok karamsarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…