Amiinnn kuzumm cümlemize inşallah. Eli ayağı düzgün, zihnen ve bedenen sağlıklı olur inşallah. Hepp duamdasınız, sen, ayluc, sevgi, imstall, blueflower, m3rv3, berenay, bebem ve adı şu an aklıma gelmeyen diğer candaşlar, derttaşlar, sırdaşlar... rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah
Normalde 28 günde bir ama daha oncede soylemistm son iki ay 10 ve 18 gün gecikme yasadm sat 17 subat normal hesaplayicilar 3 mart yumurtlama gününü gosteriyr di ov. Tesyinde 1 mart ve 7 8 mart koyuluk gordm o da cok degil belki de daha yeni yumurtluyrm ama bi kac gün once kasiklarm cok agriyrdu seffaf akintm olmustu 5 6 gün once. Inşallah yumurtlama gostergesi degildir de hamileymdir. Bide yumurtlma böyle bi kac gün koyu gosterir mi ki ?Normalde kaç günde bir adet oluyorsun? SAT ne zamndı? Tahmini yumurtlama günü ne?
Çokttaaaan başladım bile, bebeğime arkadaş lazım di mi amabu ay hepinizden pıtır pıtır hamile haberleri alacağım bence
Ayy sağol canım benim bende sana dua etmeye devam ediyorum sağlıkla kucağına al bebişini diye umarım buradaki bütün kızlar biran önce paylaşırlar güzel haberleriniAmiinnn kuzumm cümlemize inşallah. Eli ayağı düzgün, zihnen ve bedenen sağlıklı olur inşallah. Hepp duamdasınız, sen, ayluc, sevgi, imstall, blueflower, m3rv3, berenay, bebem ve adı şu an aklıma gelmeyen diğer candaşlar, derttaşlar, sırdaşlar... rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah
Amiiiin canım benim :) başlarım tabi seviyorum hepinizi ve hepiniz mutlu olun istiyorumOyyy dualara da başlamış bizee. İnşallah kabul olur canım. Allah sorunsuz, kolay bir hamilelik geçirtsin sana.
Amin sağ ol canım. Senin için bu ay hayırlı zamandır inşallahAllah sağa saglim kavustursun sizi öpüyorum canm çok sevindim. Benm buay çalışmalara devam regl oldum. Hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim.
30 gün olsa 17 mart BAT olur, inşallah döllenme olmuştur canım. Ovulasyon testin baya koyu umut var benceNormalde 28 günde bir ama daha oncede soylemistm son iki ay 10 ve 18 gün gecikme yasadm sat 17 subat normal hesaplayicilar 3 mart yumurtlama gününü gosteriyr di ov. Tesyinde 1 mart ve 7 8 mart koyuluk gordm o da cok degil belki de daha yeni yumurtluyrm ama bi kac gün once kasiklarm cok agriyrdu seffaf akintm olmustu 5 6 gün once. Inşallah yumurtlama gostergesi degildir de hamileymdir. Bide yumurtlma böyle bi kac gün koyu gosterir mi ki ?
İnşallah senin de bu ay 2.kalbin olur kuzumAminnn insallah hepimiz yasariz bu guzel duyguyu :)) bu arada 2. Kalbim buyuyor bayildim Rabbim ben ve isteyen herkese nasip eyler insallah sana da hayirlisiyla kucagina almak nasip olur :)) ya bir sey sorabilir miyim bebek dusunmeye basladiktan sonra adet inde erken gelme oldu mu? bu uc aylik surecte ben arastirdim rahmin kendini gebelige hazirlamasi diyo ama pek anlam veremedim ilk denemede hamile kalanlar var
İnşallah canım benim. Allah razı olsun kuzum ya. Ben sizler hamile kalmadan hamilelik sayfası açmayacağım. Sonra ovulasyon testi ile hamile kalanlar der, yine aynı başlıkta toplanırızAyy sağol canım benim bende sana dua etmeye devam ediyorum sağlıkla kucağına al bebişini diye umarım buradaki bütün kızlar biran önce paylaşırlar güzel haberlerini
Yok canm Şubat 28 gün30 gün olsa 17 mart BAT olur, inşallah döllenme olmuştur canım. Ovulasyon testin baya koyu umut var benceBenim yumurtlama günlerinde 2 gün koyu idi sonra birden sipsilik oldu
Iki gündür böyle bakalim yarın da öglen saatlerinde yaparm inşallah koyu cikmaya devam eder ve ben hamiş oldgmu ogrenrm30 gün olsa 17 mart BAT olur, inşallah döllenme olmuştur canım. Ovulasyon testin baya koyu umut var benceBenim yumurtlama günlerinde 2 gün koyu idi sonra birden sipsilik oldu
İnşallah senin de bu ay 2.kalbin olur kuzumevet korunmayı bıraktığımdan beri adet düzenim bozuldu. Bir ay 25, bir ay 32, bir ay 29 oldu. Ve hep daha ağrılı daha kanamalı adet oldum. Evet vücut hazırlamalı kendini. Bir de 3 aydır folik asit içiyordum.
Adet döngün 30 gün olsa demek istemiştimYok canm Şubat 28 gün
İnşallah canım benim inşallahIki gündür böyle bakalim yarın da öglen saatlerinde yaparm inşallah koyu cikmaya devam eder ve ben hamiş oldgmu ogrenrm
Tersten başlayayım, şu an ilişki hiç sorun olmaz. Zaten daha yeni rahme ulaşmıştır ya da ulaşmak üzeredirAmiinnn inşallah canım ağzın bal yesin :)) bizde korunmayı bıraktıktan sonra ilk adetim çok kanamalı ve sancılı geçti ikinci adetim ise 3 gün erken oldu ne olduğunu anlayamadım ama çok sandım yoktu bu üçüncü ay inşallah olmam Allah ın izniyle bende meryem Suresi okumaya çalışıyorum namazının arkasına dua ediyorum tesbih çekiyorum elimden geldiğince eksiklerimle işte Rabbim hepimizin kalbini bilir :)) doktora gittim kadın doğuma normal dedi dahiliye gittim kan değerlerimi öldürdüm demir hapını başladım inşallah olumsuz etkisi olmaz doktora da dedim gebelik düşünüyorum diye ayrıca bende üç aydır folik kullanıyom hatta son 6 kaldı dahiliye bi daha verdi :)) bende beklemediğim şu aşamada ilişki olsa sıkıntı olurmu ki 7 gün var adetim?
Tersten başlayayım, şu an ilişki hiç sorun olmaz. Zaten daha yeni rahme ulaşmıştır ya da ulaşmak üzerediraynı ben. Adete birkaç gün kala folik asitim bitti. Almadım adetten sonra alırım ya da doktor yazar dedim. Doktor yazdı :) demir hapı iyidir, hamileelikte en çok demir depoları boşalıyor. Doktor bana da antianemik folik asit verdi. Yer gök dua üstüne derler. O dua vesile olurr inşallah. Senin vücut da hazırlanıyor belli ki, inşallah bu ay hazırdır hayırrlısı ile
Normalde 28 günde bir ama daha oncede soylemistm son iki ay 10 ve 18 gün gecikme yasadm sat 17 subat normal hesaplayicilar 3 mart yumurtlama gününü gosteriyr di ov. Tesyinde 1 mart ve 7 8 mart koyuluk gordm o da cok degil belki de daha yeni yumurtluyrm ama bi kac gün once kasiklarm cok agriyrdu seffaf akintm olmustu 5 6 gün once. Inşallah yumurtlama gostergesi degildir de hamileymdir. Bide yumurtlma böyle bi kac gün koyu gosterir mi ki ?
Icinde damla cubugu olmasi gerekiyr bizim yuklediklerimiz gibiyse test tipi tabi.
Bildgm kadariyla pko.degilim doktor hormon testi yapmsti ve ultrasnda bakti.herseyn normal.dedi inşallah bi aksilik yoktr dua edin lütfennnn.merhaba,
pko olanlarda yanlış pozitif verdiğini duymuştum. eger oyle bi rahatsızlıgınız yoksa inşaallah gebelik belirtisidir.
Seni anladm bebegm subat 28 gün oldugu icin martin 17 si 30. Gün olmuyr demek istedim 28 oluyr yaniAdet döngün 30 gün olsa demek istemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?