- 6 Kasım 2015
- 1.409
- 499
- 38
- 35
Teest yapasim bile yok bebeğim ya ben şimdiye kaç kere test yapardım valla ama tik yok bende :))Dediğim gibi iste var olan baski ve hafif sancıları, uçaktaki basinca bagliyorum. Sabirsizlikla bazen sabirla bekliyorum günümüzü. Bazen olumluyum ama bazen çok karamsarim.
Hadi öyle olsun hiç test yaptın miBugünü de sayalim ya 3 ggünkaldi diyelim. :)
Ay inşallah hayırlısı benim cucularimda hiç hassasiyetim yok hiç bi yerimde agrimio galiba benim yokAz önce tuvalete gittim su gibi bir şeffaf beyaz arasi akintim oldu ve de sabah kalktigimda regl sancisi gibi sancim oldu ama geçti simdi. ama 3 gündür giderek artan göğüs hassasiyeti var önce sadece uclardaydi simdi yanlarına da batmalar minik sancilar giriyor. Bilemiyorum ki.
On gün bursada annemlerdeydim.mide bulantıları ve depresyondan hastanelik oldum hep.bursada iyiydim,yemek yedim.istanbula geldigimden beri cumadan beri iyi değilim yine.mide bulantıları başladı iştahsızlık başladı depresyon hak getire.m.beauty canım nasılsın Nasıl gidiyor hamilelik Bebiş Nasıl
Benim de içim kalkmıştı sigaradan :))poyyeb napion canım kader anına 2 gün kaldı :))) çok heycanliyim ama yine test yapasim yok agrim sizimda yok hiç bisi yok sadece midem yanio bide sigara içerken bi hoş oluom eski tadı alamiom midem bi tuhaf oluo :))
Birakabildin mi canım ben hamisken tiksinmek istiom yoksa birakamam :)Benim de içim kalkmıştı sigaradan :))
Özelde yaptrmştm canım 50 tl idi.I imtisall ,vorones , akrep1 , ayse 8 , berenay06 ,@gelinbuketi_gelintaci , ebican_040506 ikili tarama testini özelde mi devlette mi yaptırdınız/yaptıracaksınız?
Kız ben daha dr bile gitmedim. Bu cuma gidicem daha :) İnşaallah sağlıkla o günlerede gelirim. Ama geçen hamileliğimde özelde 200 TL ye yaptırmıştım. Geçen yıl olmuştu. İstanbul da yaşıyorum buarada biraz pahalı sağlıkta buralar. Radyolog bakmıştı burun köküne ve ense kalınlığına hatta o zaman %60 erkek demişti bana ama kucağıma almak kısmet olmadıI imtisall ,vorones , akrep1 , ayse 8 , berenay06 ,@gelinbuketi_gelintaci , ebican_040506 ikili tarama testini özelde mi devlette mi yaptırdınız/yaptıracaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?