ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Dediğim gibi iste var olan baski ve hafif sancıları, uçaktaki basinca bagliyorum. Sabirsizlikla bazen sabirla bekliyorum günümüzü. Bazen olumluyum ama bazen çok karamsarim.
Teest yapasim bile yok bebeğim ya ben şimdiye kaç kere test yapardım valla ama tik yok bende :))

Ben ovulasyon yapacagim yarin bakalim ne olacak en son baya siliklesmisti. 20 sinde yapmistim en son ve baya silikti dun yaptim sanki koyu gibi geldi ama çok fark yok gibiydi de, bugün yapmadim ama yarin yapacagim artik bakalim.karsilastiririm

"poyyeb, post: 44841451, member: 95791"]Ben ovulasyon yapacagim yarin bakalim ne olacak en son baya siliklesmisti. 20 sinde yapmistim en son ve baya silikti dun yaptim sanki koyu gibi geldi ama çok fark yok gibiydi de, bugün yapmadim ama yarin yapacagim artik bakalim.karsilastiririm[/QUOTE]
Hadi bakalım canım Rabbim gönlümüze gore versin hayirlisiyla ben kacar yatiom canım grsz yarın :))

Hanımlar günaydın,
Bu ay ilk defa ovulasyon testini deneyeceğim ben de. Bundan 5-6 ay önce rutin jinekolog kontrolüne gittiğimde doktor birkaç güne yumurtlama başlar demişti. Telefondaki uygulamalarda gösterilen tarihle de uyuşuyordu doktorun söylediği tarihler. Yine de yapayım diyorum. Çok değişmez ama tarih herhalde değil mi?

Benim takvimle ayningun yumurtlama oldu . ki doktora da tesaduf gitmiştim , yumurtlamadan bir gün oncesiymis meğer yarina catlar dedi öyle de oldu.

poyyeb napion canım kader anına 2 gün kaldı :))) çok heycanliyim ama yine test yapasim yok agrim sizimda yok hiç bisi yok sadece midem yanio bide sigara içerken bi hoş oluom eski tadı alamiom midem bi tuhaf oluo :))

3 saat sonra ovulasyon yapacagim bakalim koyulasma var ise umut da var :) olacak

Az önce tuvalete gittim su gibi bir şeffaf beyaz arasi akintim oldu ve de sabah kalktigimda regl sancisi gibi sancim oldu ama geçti simdi. ama 3 gündür giderek artan göğüs hassasiyeti var önce sadece uclardaydi simdi yanlarına da batmalar minik sancilar giriyor. Bilemiyorum ki.

Ovulasyonu atacagim zaman yani 3 saat kadar sonra buralarda ol da yorumlayalim istersen sen de yap oyun gibi iste bakariz :)

Ay inşallah hayırlısı benim cucularimda hiç hassasiyetim yok hiç bi yerimde agrimio galiba benim yok

m.beauty canım nasılsın Nasıl gidiyor hamilelik Bebiş Nasıl
On gün bursada annemlerdeydim.mide bulantıları ve depresyondan hastanelik oldum hep.bursada iyiydim,yemek yedim.istanbula geldigimden beri cumadan beri iyi değilim yine.mide bulantıları başladı iştahsızlık başladı depresyon hak getire.
Dün bunca sıkıntıya bebek iyi dedi dr.hareketlerini izledim takılıyodu kafasına göre.ve dr.çıkıntı var burada dedi.yaymış gerçektende kabak gibi gözüküyordu pipi.kız istiyorduk erkekmiş,hayırlısı,sağlıklısı tabi önce.
Sen nasılsın yolunda herşey umarım

Kızlar benim sivilcem çıktı kesin adet olucam

I imtisall , vorones , akrep1 , ayse 8 , berenay06 ,@gelinbuketi_gelintaci , ebican_040506 ikili tarama testini özelde mi devlette mi yaptırdınız/yaptıracaksınız?
Kız ben daha dr bile gitmedim. Bu cuma gidicem daha :) İnşaallah sağlıkla o günlerede gelirim. Ama geçen hamileliğimde özelde 200 TL ye yaptırmıştım. Geçen yıl olmuştu. İstanbul da yaşıyorum buarada biraz pahalı sağlıkta buralar. Radyolog bakmıştı burun köküne ve ense kalınlığına hatta o zaman %60 erkek demişti bana ama kucağıma almak kısmet olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…