- 15 Kasım 2014
- 890
- 1.126
- 113
Birakabildin mi canım ben hamisken tiksinmek istiom yoksa birakamam :)
Ben de sigara illetinden içenlerdenim ve ben hiç tiksinmedim ama ağzımın tadı değişiyor ama olsa içerim hamile olduğumu öğrendiğimden beri içmiyorum ama bana sorKızlar benim sivilcem çıktı kesin adet olucam
Yemek bile yiyemedimki haftalarca, ne sigarası kuzum...zor geçiyor ya benim gebelik..Birakabildin mi canım ben hamisken tiksinmek istiom yoksa birakamam :)
Teşekķür ederim canım.eski takipçilerindenim,hamile kalma serüvenini okudum hep bu topikte.ikizlerine sağ salim kavuşman dileği ile Allah korusun sizi inşallah.Özelde yaptrmştm canım 50 tl idi.
Ben de istanbuldayım kuzum.biliyorum meleğini canım,sonsuz hayatta beraber olacaksınız.Kız ben daha dr bile gitmedim. Bu cuma gidicem daha :) İnşaallah sağlıkla o günlerede gelirim. Ama geçen hamileliğimde özelde 200 TL ye yaptırmıştım. Geçen yıl olmuştu. İstanbul da yaşıyorum buarada biraz pahalı sağlıkta buralar. Radyolog bakmıştı burun köküne ve ense kalınlığına hatta o zaman %60 erkek demişti bana ama kucağıma almak kısmet olmadı
Allah yardimcin olsun canım bende hamis oluyumda midem bulansin diom bazen ama çok yıpratıcı olmadan eksik dilek dilememek lazım :)))Yemek bile yiyemedimki haftalarca, ne sigarası kuzum...zor geçiyor ya benim gebelik..
Valla ya benimde sivilce çıkınca kesin hasta olucam dedim ama Allah büyük alt karın bolcem acio ama batma öyle değil herhalde canım tam bilemedim batma nasıl oluo belirtim yok pek ama çoğu kişi adet geçince hossedermis belirtileri ama emin değilim :)Ben de sigara illetinden içenlerdenim ve ben hiç tiksinmedim ama ağzımın tadı değişiyor ama olsa içerim hamile olduğumu öğrendiğimden beri içmiyorum ama bana sor
Buarada bu ay benimde sivilceler çıktı yanağımda alnımda dedim adet olucam kesin ama olmadım kendini kasma ve dinleme inşaallah bebeğin seninledir. Rabbim isteyen herkese nasip etsin hamile olanlarda bebeklerini sağlıkla kucaklarına alsın inşaallah.
Ayyy hadi inşallah canım ben geçen ay yaptım silikti ve hamis değildim inşallah vardir köyü çıkmış çünkü bi test yapsana ya çok heycanlandimebruserkan başkanaovulasyonum en son asiri siliklesmisti ancak cekebiliyordum. 24. De yaptigimda azicik koyulastigini sanmistim ama simdi cçokiyi koyulasmis ekliyorum bak fotograflarin yanındakiler cçekilme tarihleri cok mu heyecanlandim ne ? :).
Canım inşaallah beklentinin karşılığını alırsın bebeğin seninledir. Bende 3 gün kala ovu yapmistim koyuydu ama seninki daha koyu :) ve hamileyim henüz Dr gitmemiş olsamda :) az önce yazdiklarinizi okuyunca tekrar yapayim dedim evde vardı inanirmisin t çizgiyi idrarı damlattığım an kopkoyuydu ve c çizgisi yanında sönük kalmış hayatımda hiç bu kadar koyu görmemiştim. İnşaallah seninde ebruserkan inda bu ay hamilelik haberlerini alırızRegl 29 ocakta ovulasyon testlerim bugün yaptim hadi bir umut verin
Ayyyy hayirlisiyla inşallah canım benim :))Canım inşaallah beklentinin karşılığını alırsın bebeğin seninledir. Bende 3 gün kala ovu yapmistim koyuydu ama seninki daha koyu :) ve hamileyim henüz Dr gitmemiş olsamda :) az önce yazdiklarinizi okuyunca tekrar yapayim dedim evde vardı inanirmisin t çizgiyi idrarı damlattığım an kopkoyuydu ve c çizgisi yanında sönük kalmış hayatımda hiç bu kadar koyu görmemiştim. İnşaallah seninde ebruserkan inda bu ay hamilelik haberlerini alırız
Canım benim ovu testim yok tukurukten ovu kullaniom ben olsa yapardım vallaebruserkan ben haziranda kimyasal gebelik geçirdim o zaman testleri bilmiyordum sonraki ay yumurtlama günlerini kesin bilmek amaçli buradan ovulasyon testlerini öğrenip almistim ve regle yakin yoktu çizgi o kadar silikti. Sayfayi takip ederken de bu durumu görmüştüm nazi arkadaşlardan ayyy çok heyecanlandim ya. Ben sana ne dedim gel ayni anda yapalim dedim ebruserkan kardilastirirdik iste.
İnsaallah aynen bu testler aslında bakma çok stres yapıyor koyu mu değil mi siliklesti mi bende pko da var. Geçen ay Dr gittigimde sansima yumurtlama zamanına girmistim. Dedigi günleri değerlendirdik. Ve ben erken doğum yaptığım için bu ay regl den sonra rahim filmi çekilecekti gerçekten umudum yoktu ama Rabbim yüzümuze guldu zamani gelmişti çok sukur :) buarada senin çocukta büyümüş tam kardeş zamanı. Allah gonlunuze gore versinebican_040506 inşallah Ben bunlardan hic anlamazdim. İlk çocuğum tek ilişkiyle oldu. Simdi ikinci için bunlarla uğraşmak aslındabasta canimi sikti ki ssorun dahi yok ttüm testlerimi yaptirdim her şey normal demek ki zzamani var dedim iinşallah saglikla gelir hayirli ise gelir eğer gebe kalirsam aralari 5 yasa yakin olacak doğum kontrolünde gecen ay biraktim kist oluşmuş tu haziran daki düşükten sonra. O da geçti şükür
İnşallah bebeğim Rabbim gönlümüze gore versin hayırlısı olsun hep hayırlısıni istiorum ve olmasını istiorum ama umudum yok sivilcem çıktı agrim sizimda yok inşallah senin vardırebruserkan yoldasim inşallah ayni anda oöğreniriz saglikla gelsinler de .ben zaten bu ay olmazsa bahara birakacagim okuldan dolayı tatillere ayarlamaya calisiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?