- 6 Kasım 2015
- 1.409
- 499
- 38
- 35
Gelio gelio senin bebis inşallah öyle gelio içime ne zaman test yapcan canımebruserkan meme hassasiyeti dişinda bende de belirti yok ha 3 ggündü saçma sapan uzun rrüyalarggörüyorum belirti mi bilemem. Bir de dünden bugüne idrarim koyu ve kkokuyor, benim hic kokmazdi ilginçgeldi
Teşekkur edrm canim amin insallah. hepimz bebeklerımize sag salim kavusalım inş cnim.Teşekķür ederim canım.eski takipçilerindenim,hamile kalma serüvenini okudum hep bu topikte.ikizlerine sağ salim kavuşman dileği ile Allah korusun sizi inşallah.
Yok kiz uyumaktan nolucak olumlu dusun olumlu ol :)ebruserkan regl gününe kadar ovulasyon yapacagim. Koyulasmasina bakaagim. 31. De evime döneceğim. 1 şubat eşimin doğum günu, eğer gebelik var ise ona büyük bir hediye olur. Allah'im saglikla sihhatle olacaksa olsun inşallah. Testi de 30 unda yaparim hala regl olmazsam. Ya bir şey soracagim ben sana bugün saat 13.40 civari dedim ya aksama doğru ovulasyon testi yapacagim diye. En son 13.30 gibi tuvalete gittim sonra yemek yedim sonra oglmu uyuturken ben de uyuyakalmisim. Kalktim tam 16.50 olmuş hemen testi yaptim acaba uyumam sonucu etkiler mi ki aklima geldi olumsuzluklar
@imtisall ,vorones , akrep1 , ayse 8 ,@berenay06 , yesil_ela ,@ebican_040506 ikili tarama testini özelde mi devlette mi yaptırdınız/yaptıracaksınız?
Anladım canım.Ben yaptirma geregi duymadim canim yaptirmayida düşünmüyorum
Canım çok zor biliyorum bende son seviye panik atak hastasıyım ilaçlarımı da bıraktım mecburen cok zorlandım ilk haftalarda sigarayı da bıraktım.yemeğe çalış bebeğine konsantre ol iyi şeyler düşün evde kalma at kendini dışarı kendine uğraş bul mesela evde onunla uğraş kendi kendimizin doktoru olacağız lütfen senı çok iyi anlıyorumOn gün bursada annemlerdeydim.mide bulantıları ve depresyondan hastanelik oldum hep.bursada iyiydim,yemek yedim.istanbula geldigimden beri cumadan beri iyi değilim yine.mide bulantıları başladı iştahsızlık başladı depresyon hak getire.
Dün bunca sıkıntıya bebek iyi dedi dr.hareketlerini izledim takılıyodu kafasına göre.ve dr.çıkıntı var burada dedi.yaymış gerçektende kabak gibi gözüküyordu pipi.kız istiyorduk erkekmiş,hayırlısı,sağlıklısı tabi önce.
Sen nasılsın yolunda herşey umarım
Özelde yaptıracağım 15subat doktor muayenem var o yönlendirecek devlet de uzun sürüyormuş diye duydum@imtisall ,vorones , akrep1 , ayse 8 ,@berenay06 , yesil_ela ,@ebican_040506 ikili tarama testini özelde mi devlette mi yaptırdınız/yaptıracaksınız?
Kim bilir belki de :) canım sen rahat ol nedense ben senı hep bugün yarım hamile kalacaksın ye hissediyorumKızlar benim sol tarafına eğilip kalktikca bsy batio çok canımı yakıp bu bir belirti olabilir mi inşallah belirtidir :)))
Teşekkur edrm canim amin insallah. hepimz bebeklerımize sag salim kavusalım inş cnim.
Ay kiz inşallah bebeğim hayirlisiyla :))Kim bilir belki de :) canım sen rahat ol nedense ben senı hep bugün yarım hamile kalacaksın ye hissediyorum
Nasil buyuk bir heyecan...Günaydın herkese,en başından beri burada yardımcı olduk birbirimize çoğumuz hamile şükürler olsun,ümitle bekleyenlerede rabbim en yakın zamanda nasip etsin inşallah.
Topiğimizin bir bebeği daha geliyor inşallah,yarın 9:30 da sezeryana gireceğiz kızımlainşallah sağlıklı doğduğumuzun da müjdesini verebiliriz buradan,aynı bedende son günümüz dualarınızı istiyoruz teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?