ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

ebruserkan meme hassasiyeti dişinda bende de belirti yok ha 3 ggündü saçma sapan uzun rrüyalarggörüyorum belirti mi bilemem. Bir de dünden bugüne idrarim koyu ve kkokuyor, benim hic kokmazdi ilginçgeldi
Gelio gelio senin bebis inşallah öyle gelio içime ne zaman test yapcan canım

ebruserkan regl gününe kadar ovulasyon yapacagim. Koyulasmasina bakaagim. 31. De evime döneceğim. 1 şubat eşimin doğum günu, eğer gebelik var ise ona büyük bir hediye olur. Allah'im saglikla sihhatle olacaksa olsun inşallah. Testi de 30 unda yaparim hala regl olmazsam. Ya bir şey soracagim ben sana bugün saat 13.40 civari dedim ya aksama doğru ovulasyon testi yapacagim diye. En son 13.30 gibi tuvalete gittim sonra yemek yedim sonra oglmu uyuturken ben de uyuyakalmisim. Kalktim tam 16.50 olmuş hemen testi yaptim acaba uyumam sonucu etkiler mi ki aklima geldi olumsuzluklar

4 yıldır evliyim bebek istedik olmadı yumurtlama günü ile olduğunu yeni öğrendim geçen ay tutturmaya çalıştım ama umitsizim bugün adet olmam gerekiyor olmadım adet belirtisi yok ama bacaklarım ağrıyor. Kesin 1-2 güne adet olurum hamile kalsam heyecan ve şaşkınlıktan bebeği dusururum

Teşekķür ederim canım.eski takipçilerindenim,hamile kalma serüvenini okudum hep bu topikte.ikizlerine sağ salim kavuşman dileği ile Allah korusun sizi inşallah.
Teşekkur edrm canim amin insallah. hepimz bebeklerımize sag salim kavusalım inş cnim.

MeryemEla zamanında saglikla gelsin. Herkes de bu heyecan var merak etme bebek saglikla tutnursa öyle kolay kolay susmaz Can'im. :) ki ben oğluna hamileyken bol bol yuzdum tekneden atladim, dağa tirmaniş yaptim kayalijlara, 5 derece kaz daglarinda şelaleye girdim döndüm resmen yaz gününe ama maasallahi var 4 yasinda simdi

Yok kiz uyumaktan nolucak olumlu dusun olumlu ol :)

poyyeb
Ben hep hayırlısı ile istedim inat ile isyan etmedim hiç bi zaman Allaha Şükür ki bu sabır nerden geliyor bilmiyorum ama derdi veren Rabbim sabrıda veriyor dediğim gibi bugün adet olmam gerekiyordu adetimin 3. Günü doktora gorunecegim test yapacakmış doktor yolu geçte olsa göründü artık anlamamız lazım neden olmadığını. Bu arada oğlunuzu kocaman öpüyorum Maşallah rabbim uzun ömürlerini mutluluklarini göstersin size inşallah

Aminguzelim inşallah sorun cikmaz ciksa da cçaresi olan bbir şeyolsun. 3-4 aydir kistlerle yogundum en son bBT sonra da batın mr çekildiama sorun tteşkiletmez dediler de rahatladim.

Canım çok zor biliyorum bende son seviye panik atak hastasıyım ilaçlarımı da bıraktım mecburen cok zorlandım ilk haftalarda sigarayı da bıraktım.yemeğe çalış bebeğine konsantre ol iyi şeyler düşün evde kalma at kendini dışarı kendine uğraş bul mesela evde onunla uğraş kendi kendimizin doktoru olacağız lütfen senı çok iyi anlıyorum

Kızlar benim sol tarafına eğilip kalktikca bsy batio çok canımı yakıp bu bir belirti olabilir mi inşallah belirtidir :)))

Günaydın guzeel anneleer ve anne adaylarii
Adet dongum 35 ile 40 gun arasi oldugu icin.bugun basliyorum ovu testi yapmaya bakalim adetimin 14.gunundeyim..

Günaydın herkese,en başından beri burada yardımcı olduk birbirimize çoğumuz hamile şükürler olsun,ümitle bekleyenlerede rabbim en yakın zamanda nasip etsin inşallah.
Topiğimizin bir bebeği daha geliyor inşallah,yarın 9:30 da sezeryana gireceğiz kızımla inşallah sağlıklı doğduğumuzun da müjdesini verebiliriz buradan,aynı bedende son günümüz dualarınızı istiyoruz teyzeleri

Nasil buyuk bir heyecan...
Rabbim ikinizin de sag salim cikmasini kavusmanizi nasip etsin insalaaaaahh..

M3rv3_gkn Adiniza çok sevindim, saglikla kucaginiza almak nasip olsun. Ne heyecanlı ne güzel bir duygu bilirim. Sırf o heyecani, minik bebek evlerini ozledigimden 2. Yi bu denli istiyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…