ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

günaydın canlarım... nasılsınız nasıl gidiyor? hamilelere sağlıklı gebelik sağlıklı doğum diliyorum...çalışanlara da en yakın zamanda sağlıklı hayırlı hamilelik diliyorum...son kanamam 16 ocakta kesildi düşükten sonra...ve 24 ocakta yumurta akı kıvamında akıntım ve sağ tarafıma şiddetli kramp girdi...yumurtladım sanırım...tabi korunuyoruz haliyle atılıp gitti yumyum...yalnız 24 ünden beri kasıklarım yine çok ağrıyor....yine kist mi oldu iltihap mı var anlamadım...yarın randevum var dr a...inşallah olumsuz birşey yoktur...geçse şu 3 ay hemen başlasam çalışmalara yaw

M3rv3_gkn Adiniza çok sevindim, saglikla kucaginiza almak nasip olsun. Ne heyecanlı ne güzel bir duygu bilirim. Sırf o heyecani, minik bebek evlerini ozledigimden 2. Yi bu denli istiyorum. :)
Heyecan,korku karışık bekliyorum öyle,inşallah sizde tez zamanda oğlunuzu abi yapacak müjdeyi alırsınız,bat gününüze az kaldı sanırım umarım bu ay gelir minik bir bebeğin haberi

Bat 29 ocak ve bu sabah ki hatta bir su bardagi su içip sonra 2.5 saat tutulmuş idrarla yapilan test sanirim olumlu. Ovulasyon günümde bu koyuluktaydi çok heyecanlandim ya ebruserkan , vorones M3rv3_gkn

Eklentiler

• IMG_20160127_110546.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20160127_110311.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 58
Daha net hali, kuzenime kahvaltiya gidiyorduk testi yolda çektim susunun macerami arka koltukta neyseki yanim bos :) ya simdi kahvaltiya oturacagiz gece yasadigim belirtileri anlatirim bu gece çok fenaydim.

Eklentiler

• IMG_20160127_111724.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 45
Günaydın şekerim :))

Memleketteyim, halaylar kuzenler ziyaret ayrıca sizlerle dyazismak istitotum

Gece boyunca kasiklarim AĞRIDI saat 3 e kadar tuvaletten cikamadim. Sabah kalktim ayni haldeyim. Karnimin altında bir şey var eğilip durunca mahfoluyorum resmen. Goguslerim de patlayacak gibi hassas ama yumuşak biraz . en voj kasiklarimda hissediyorum . doluluk var bir de sancim var . ilk defa ovulasyon testin regl zamanki böyle koyu cikti ya umutlandim. Ama dun heyecandan da uyuyamadim sabah heyecanim yine gitti ki çok daha koyu cikti. allahim eğer var ise gebelik, pazar günü kan testini yaptirip İstanbul gideceğim, pazartesi de eşimin doğum günü olduğundan pazar gecesi hediye olarak veririm. :) allah büyük zamanki geldiyse gelir kuzucuk. Dun ohluma sarilip sarilip baktim gece gece kendi kendime tebessüm ettim. İnşallah sonuç olumlu olur bakalim.

11 haftalik erken degil mi cinsiyet icin. Gerci erkekler cabuk gösteriyorms.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…