- 26 Ağustos 2008
- 1.742
- 1.576
- 333
Aminn çok teşekkür ederim,inşallah sizde en yakın zamanda müjdeyi alırsınızNasil buyuk bir heyecan...
Rabbim ikinizin de sag salim cikmasini kavusmanizi nasip etsin insalaaaaahh..
Heyecan,korku karışık bekliyorum öyle,inşallah sizde tez zamanda oğlunuzu abi yapacak müjdeyi alırsınız,bat gününüze az kaldı sanırım umarım bu ay gelir minik bir bebeğin haberiM3rv3_gkn Adiniza çok sevindim, saglikla kucaginiza almak nasip olsun. Ne heyecanlı ne güzel bir duygu bilirim. Sırf o heyecani, minik bebek evlerini ozledigimden 2. Yi bu denli istiyorum. :)
hcg de baksana varsa elinde kuzum...inşallah hayırlısıyla hamilesindir...Bat 29 ocak ve bu sabah ki hatta bir su bardagi su içip sonra 2.5 saat tutulmuş idrarla yapilan test sanirim olumlu. Ovulasyon günümde bu koyuluktaydi çok heyecanlandim yaebruserkan , vorones M3rv3_gkn
Canım bi test yapsana yaw :))) meraktan olucemmmmBat 29 ocak ve bu sabah ki hatta bir su bardagi su içip sonra 2.5 saat tutulmuş idrarla yapilan test sanirim olumlu. Ovulasyon günümde bu koyuluktaydi çok heyecanlandim yaebruserkan , vorones M3rv3_gkn
hamilesin bence :))Daha net hali, kuzenime kahvaltiya gidiyorduk testi yolda çektim susunun macerami arka koltukta neyseki yanim bos :) ya simdi kahvaltiya oturacagiz gece yasadigim belirtileri anlatirim bu gece çok fenaydim.
sen de yap test yavrum çok sakin gördüm seni bu ayCanım bi test yapsana yaw :))) meraktan olucemmmm
Günaydın şekerim :))günaydın canlarım...nasılsınız nasıl gidiyor? hamilelere sağlıklı gebelik sağlıklı doğum diliyorum...çalışanlara da en yakın zamanda sağlıklı hayırlı hamilelik diliyorum...son kanamam 16 ocakta kesildi düşükten sonra...ve 24 ocakta yumurta akı kıvamında akıntım ve sağ tarafıma şiddetli kramp girdi...yumurtladım sanırım...tabi korunuyoruz haliyle atılıp gitti yumyum...yalnız 24 ünden beri kasıklarım yine çok ağrıyor....yine kist mi oldu iltihap mı var anlamadım...yarın randevum var dr a...inşallah olumsuz birşey yoktur...geçse şu 3 ay hemen başlasam çalışmalara yaw
Kız valla çok relax takiliom hasta olucam sanırım içimden test yapasim gelmio hiç :)sen de yap test yavrum çok sakin gördüm seni bu ay
profil resmin gibi bir bebişin olur sevmelere doyamazsın innnnşallahhh...Kız valla çok relax takiliom hasta olucam sanırım içimden test yapasim gelmio hiç :)
Aminnnprofil resmin gibi bir bebişin olur sevmelere doyamazsın innnnşallahhh...
Canım ya bi hevesim yok benim nie boyleyim 13 14 gün geçti şüpheli ilişkiden yarın mi yapsam çıkar miki bilemedim :)ebruserkan bana yap diyorsun ama sen hic yapmuyorsun fistugim.
Devlette yaptirmistim canim. Zaten devlet hastaneside araştırma hastanesine gönderiyor. Ben ozelde bi ayrintili ultrasona gitmistm bide doguma. Arada kntrolede gidiyordm. Onun disinda bütün testler devlette yapıldı :)I imtisall ,vorones ,@akrep1 ,@ayse 8 ,@berenay06 ,@gelinbuketi_gelintaci ,@ebican_040506 ikili tarama testini özelde mi devlette mi yaptırdınız/yaptıracaksınız?
11 haftalik erken degil mi cinsiyet icin. Gerci erkekler cabuk gösteriyorms.On gün bursada annemlerdeydim.mide bulantıları ve depresyondan hastanelik oldum hep.bursada iyiydim,yemek yedim.istanbula geldigimden beri cumadan beri iyi değilim yine.mide bulantıları başladı iştahsızlık başladı depresyon hak getire.
Dün bunca sıkıntıya bebek iyi dedi dr.hareketlerini izledim takılıyodu kafasına göre.ve dr.çıkıntı var burada dedi.yaymış gerçektende kabak gibi gözüküyordu pipi.kız istiyorduk erkekmiş,hayırlısı,sağlıklısı tabi önce.
Sen nasılsın yolunda herşey umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?