ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

ebruserkan Can'im ama eninde sonunda göreceğiz değil mi . ama istersen yine yapmayalim . ama ben cuma gunu köye gideceğim ve köyde telefon çekmiyor yani asiri zor çekiyor. Cumartedi aksami ya da gecesi döneceğim.

Kız iki gün kala gayet ko yu çıkmis lh testi bence oldu bu iş. Ben ilk ondan şüphelenmistim hamişsindir inşallah

Yapalım bebeğim Allah büyük olmadı biliom ama yinede yapalım belki olmuştur yrin sabh ilk idrarla :))

Bende de aynı durum var bebeğim aldım testi ama yapasim yok heves yok çok üzülüyorum olmadı DİE hakkımızda herşeyin hayırlısı inşallah Rabbim yuzumuzu guldurur

Bende de aynı durum var bebeğim aldım testi ama yapasim yok heves yok çok üzülüyorum olmadı DİE hakkımızda herşeyin hayırlısı inşallah Rabbim yuzumuzu guldurur

M3rv3_gkn güzelim , ebruserkan ile yarin yapacagiz inşallah. Bakalim aslında çok heyecan yaptim ilkmis gibi :) ama korkudan var hadi cikmazsa diye . ovulasyon testi de çok kotu ilk defa boyle regle yakin çok koyu görüyorum. Ben de Aşıri silikti normalde

Çok bunaldim anlatamam. Testleri gizli yapiyorum, evimde güzel güzel yapiyordum, bekliyordum. Burada 5-8 dakikada foto çek at yapiyorum. Aileme sadece ziyarete geldim ama insanin kimseye soylememe rağmen 2 gündür herkes baski yapiyor bunaldim, ben istiyorum ama bana baski yapilmasina çok sıkıldım. Bilseler olasilik var bayram yapacaklar ve ben olsa da 3. Aydan önce soylemeyecegimkimseye. EEşimin ailesi daha iyi kimsede öyle bir düşünce yok. 2. Çocuk bilim esimle kendi kararimiz. Ay pazar olsa da evime donsem

Halaylar, kuzenler hatta enistemler hadi bak oğlun bugudu neden yok vs vs . Allah sürekli baski altında kalanlara yardim etsin. Ben ailemi 6 gün kisin maksimum 8 gün yazin gördüğüm halde boyle bunaldim

Kuzum hayirli ugurlu olur insallah minnosumuzu bixim yerimizede kokla

Anladım inşallah ikinizde pozitifi görürsünüz,topiğin yeni minikleri gelirler

Sağol canım benim koklarım tabi,inşallah senin de diğer arkadaşlarında çok yakında alırız müjdenizi
Hayirlisi kuzum bende bu ay baya umutluydum 5 aydir hic agrimayan göğüslerim ağrıyınca var bisiler dedimde dun adet oldum var demekki zamani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…