- 6 Kasım 2015
- 1.409
- 499
- 38
- 35
Yapalım canım ama ya yikilirsam korkuomYarin sabah yapalim beraber
Kız iki gün kala gayet ko yu çıkmis lh testi bence oldu bu iş. Ben ilk ondan şüphelenmistimebruserkan Can'im ama eninde sonunda göreceğiz değil mi . ama istersen yine yapmayalim . ama ben cuma gunu köye gideceğim ve köyde telefon çekmiyor yani asiri zor çekiyor. Cumartedi aksami ya da gecesi döneceğim.
Korkma korkma inşallah hamişsindirYapalım canım ama ya yikilirsam korkuom(
Yapalım bebeğim Allah büyük olmadı biliom ama yinede yapalım belki olmuştur yrin sabh ilk idrarla :))ebruserkan Can'im ama eninde sonunda göreceğiz değil mi . ama istersen yine yapmayalim . ama ben cuma gunu köye gideceğim ve köyde telefon çekmiyor yani asiri zor çekiyor. Cumartedi aksami ya da gecesi döneceğim.
İnşallah canım dua et nolur testi aldım hayırlısı ise çift çizgi çıksınKorkma korkma inşallah hamişsindir
İnşallah tatlım
Ov. Testinin koyuluğu çok güzel bende ov. Öğrenmiştim hcg testi yapsana canım ümit vermek istemem ama hamilesin sanırım bata bu kadar yakınken koyuluk çok güzelBen de şimdiye kadar deli gibi test yapardim ama bu sefer korkuyorum sanirim elim gitmiyorebruserkan
Kuzum hayirli ugurlu olur insallah minnosumuzu bixim yerimizede koklaGünaydın herkese,en başından beri burada yardımcı olduk birbirimize çoğumuz hamile şükürler olsun,ümitle bekleyenlerede rabbim en yakın zamanda nasip etsin inşallah.
Topiğimizin bir bebeği daha geliyor inşallah,yarın 9:30 da sezeryana gireceğiz kızımlainşallah sağlıklı doğduğumuzun da müjdesini verebiliriz buradan,aynı bedende son günümüz dualarınızı istiyoruz teyzeleri
Anladım inşallah ikinizde pozitifi görürsünüz,topiğin yeni minikleri gelirlerM3rv3_gkn güzelim , ebruserkan ile yarin yapacagiz inşallah. Bakalim aslında çok heyecan yaptim ilkmis gibi :) ama korkudan var hadi cikmazsa diye . ovulasyon testi de çok kotu ilk defa boyle regle yakin çok koyu görüyorum. Ben de Aşıri silikti normalde
Sağol canım benim koklarım tabi,inşallah senin de diğer arkadaşlarında çok yakında alırız müjdeniziKuzum hayirli ugurlu olur insallah minnosumuzu bixim yerimizede kokla
Canim umutlar baya yuksek haydi inşallahBat 29 ocak ve bu sabah ki hatta bir su bardagi su içip sonra 2.5 saat tutulmuş idrarla yapilan test sanirim olumlu. Ovulasyon günümde bu koyuluktaydi çok heyecanlandim yaebruserkan , vorones M3rv3_gkn
Hayirlisi kuzum bende bu ay baya umutluydum 5 aydir hic agrimayan göğüslerim ağrıyınca var bisiler dedimde dun adet oldum var demekki zamaniSağol canım benim koklarım tabi,inşallah senin de diğer arkadaşlarında çok yakında alırız müjdenizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?