ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Halaylar, kuzenler hatta enistemler hadi bak oğlun bugudu neden yok vs vs . Allah sürekli baski altında kalanlara yardim etsin. Ben ailemi 6 gün kisin maksimum 8 gün yazin gördüğüm halde boyle bunaldim
Ya canim oyle deme sonucta aile bunlar bixim mutluluğumuzu istiyorlar.1 tane olur eee bu yalniz kalmasin ikinciyide yapin derler hic cocugun yoksa bi doktora gidin sorunmu var derler.bilmiyorum bende baxen bunalırım ama belkide bizde oyle olcaz torun isticez.valla benim babam bosverin cocugu gezin tozun derdi artik annemi sıkıştırıyormus daha düşünmüyorlarmi diye

Ov. Testinin koyuluğu çok güzel bende ov. Öğrenmiştim hcg testi yapsana canım ümit vermek istemem ama hamilesin sanırım bata bu kadar yakınken koyuluk çok güzel
Canim nasilsin az kalmis bebisine kavusmana :) heyecan var mi :)

Canim şimdi gordm cok sevindm maşallah sende yarin anne oluyorsun hayirlisiyla alirsin kucagina inşallah. Muthis bi duygu :)

Canim sen nasilsin bende ikizlere hamileyim 3 aylik daha senin tecrübelerinden faydalanmam gerekiyo cinsiyetlerini ogrendin mi
Öylemi tebrikler cnim benimkiler erkek canim sana tavsiyem sık sık kan testi idrar testi yaptır iltihap warmı demir ne durumda die ben yaptrmadm hamilelgmi ilk ögrendgmde yaptrdm iste daha yaptrmadm 4 ay bir gece anidn rahatsızlandm enfksyn dan dolayı antibiyotik kullandm fayda etmdi kultur testi yaptrdık hic bi ilaç fayda etmiyormus meger hastanede yattm onu hallettk bu sefr hemoglobin 6 ya dusmus onun ıcn yine serum tedavisi oldum surekli tahlil yaptr cnim simdi ben her ay yaptrcm

canim ben daha cinsiyetini ogrenemedim 13 haftalik oldular ama ben yurtdisindayim idrar tahlili degilde doktorum 8 haftada bi kan testi yaptiriyor bu cuma gidip kan testi verecegim bide 29 subatta buyuk bi hastanede randevum var doktorum gonderiyor cocuklar herseyi esit paylasmis mi diye bakacaklarmis ne oldugunu tam olarak bende bilmiyorum bakalim herseyin hayirlisi

M3rv3_gkn bugün büyük gün hadi bakalim inşallah saglikla kavusun. Bekliyorum güzel haberlerinizi.

ebruserkan 1-2 gün daha ecsin gelmezse bir daha yap. Olmaz ise de sakin kalarak önümüzdeki aya Birak ama gerçekten rahat ol kuzucum. Ben umutluyum nedense senden her şeyimizayni gitti. İİnşallahAllah'ım.

Kızlar gebelik testim pozitif :) :) :)
ebruserkan sen de yapacaktin kuzum merakla bekliyorum. Allah'ım inşallah seninde vardır ...
Cnim senin adına çok sevindim kendimin üzüntüsüne tebrik etmeyi unutmusum kusura bkma nolur Allahım sağlıklı kucağına almni nsip etsin

ebruserkan 1-2 gün daha ecsin gelmezse bir daha yap. Olmaz ise de sakin kalarak önümüzdeki aya Birak ama gerçekten rahat ol kuzucum. Ben umutluyum nedense senden her şeyimizayni gitti. İİnşallahAllah'ım.
Benim umudum kalmadı canım olsa çıkardı mutlaka vardır Rabbimin bi bildiği buna sukur napiyim

ebruserkan Can'im ne kusuru ben çizgiyi gördüğümde sabah 7. De çokmutluyken simdi nnormalim. Burada kimseye soylemedigim için. Sadece oğluma sarildim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…