evet evet tam koyuluk bekliyorum ben de. telefon uygulaması ayın 1'inde yumurtlama olacak diye gösteriyor da, kaçırmamak için biraz erken denedimlysippe daha var Can'im ama bugunleri de değerlendirin gün asiri. Ben tam koyulukta yakaladim demiştimhatirlarsan
canım bence detaylı bir muayene olun eşinle daha fazla bekleme bence üzülüyorum vallahi sana kuzum ya...Maalesef canım
Bu ay gidicem canım arksdim testte gordugunu soyluo ben goremiom diom bilmiomcanım bence detaylı bir muayene olun eşinle daha fazla bekleme bence üzülüyorum vallahi sana kuzum ya...
çok hayalet bir iz görünüyor canım bat ne zamandı?Suns bi bakın kızlar ya varmi ben goremiom arkadaşım goruom dio
çok hayalet bir iz görünüyor canım bat ne zamandı?
hayırlısı olsun üzme kendini dediğim gibi hem kendin hem eşin detaylı bir muayene olun bence kuzum...Yarın canım ben goremiom yok ya sanmiom ben hamis olsmiycsm
Canim ben suan resimde bisey göremedm ama hayalet cizgi varsa yarın tekrarla mutlaka benimde hayalet cizgiydi bata vardi 5 gün falan 3 gün kala tekrarladm biraz daha netlesmisti. Sakince yarını bekle testi tekrarla :)Suns bi bakın kızlar ya varmi ben goremiom arkadaşım goruom dio
Tebrikler canım hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasıp etsin insaallahKızlar gebelik testim pozitif :) :) :)
ebruserkan sen de yapacaktin kuzum merakla bekliyorum. Allah'ım inşallah seninde vardır ...
Canım benim gittiğim hastane araştırma Hastanesi'ydi yarı ozel yarı devlet baskent hastanesinde yaptırdım ankaradaI imtisall ,vorones ,@akrep1 ,@ayse 8 , berenay06 ,@gelinbuketi_gelintaci , ebican_040506 ikili tarama testini özelde mi devlette mi yaptırdınız/yaptıracaksınız?
Canım benim adetim yarın ama bi gün sonra yada atabilio olsa silikte olsa mutlaka çıkması gerekmez mıydı goren var giremeyen de var hayırlısı Rabbim herşeyin en iyisini bilirCanim ben suan resimde bisey göremedm ama hayalet cizgi varsa yarın tekrarla mutlaka benimde hayalet cizgiydi bata vardi 5 gün falan 3 gün kala tekrarladm biraz daha netlesmisti. Sakince yarını bekle testi tekrarla :)
Hayırlısı olsn inşallah. ama birak bir günü bir kac saat bile farkedebiliyrCanım benim adetim yarın ama bi gün sonra yada atabilio olsa silikte olsa mutlaka çıkması gerekmez mıydı goren var giremeyen de var hayırlısı Rabbim herşeyin en iyisini bilir
Su testini atsana bir canim bende senden bekliyordum bu ayBu ay gidicem canım arksdim testte gordugunu soyluo ben goremiom diom bilmiom
Bi bak bakım canım inşallah vardır :)Su testini atsana bir canim bende senden bekliyordum bu ay
Kuzummm hayırlı olsun nasılsın bebisin nasil :)Sağol canım benim,inşallah sağlıkla kavuşuruz kızımla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?