ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Emin ol Allah zamani gelinceveriyor . Ben de acaba olmayacak mi diye düşündüğüm zamanlar oldu ama o zaman doğum kontrol ile korunuyorduk düşün.

İlk ovulasyon testimi yaptım, yarın tekrar mı denesem? Bu konuda çok tecrübesizim, yardım lütfen

lysippe daha var Can'im ama bugunleri de değerlendirin gün asiri. Ben tam koyulukta yakaladim demiştimhatirlarsan

Suns bi bakın kızlar ya varmi ben goremiom arkadaşım goruom dio

Eklentiler

• IMG-20160128-WA0006.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 60
Suns bi bakın kızlar ya varmi ben goremiom arkadaşım goruom dio
Canim ben suan resimde bisey göremedm ama hayalet cizgi varsa yarın tekrarla mutlaka benimde hayalet cizgiydi bata vardi 5 gün falan 3 gün kala tekrarladm biraz daha netlesmisti. Sakince yarını bekle testi tekrarla :)

Canim ben suan resimde bisey göremedm ama hayalet cizgi varsa yarın tekrarla mutlaka benimde hayalet cizgiydi bata vardi 5 gün falan 3 gün kala tekrarladm biraz daha netlesmisti. Sakince yarını bekle testi tekrarla :)
Canım benim adetim yarın ama bi gün sonra yada atabilio olsa silikte olsa mutlaka çıkması gerekmez mıydı goren var giremeyen de var hayırlısı Rabbim herşeyin en iyisini bilir

Kızlar bu benım yumurtlamadan 7 gun sonraki ovulasyon testim bugune kadar yaptıgım testlerin coguda boyle... cok koyu degil ama burda bulunan arkadasların testlerindeki gbi silikde degil

Eklentiler

• 1453979724087-478520253.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 65
Canım benim adetim yarın ama bi gün sonra yada atabilio olsa silikte olsa mutlaka çıkması gerekmez mıydı goren var giremeyen de var hayırlısı Rabbim herşeyin en iyisini bilir
Hayırlısı olsn inşallah. ama birak bir günü bir kac saat bile farkedebiliyr

Kızlar benim testler bu şekilde ilerliyor ayrıca ateş ölçme de yapıyorum ikisi birbirini destekliyor inşallah yanıltmıyordur pkoda var emin olamıyorum bu yüzden
13. gün resim çekmemişim o da yine silik çıktı

Eklentiler

• 2016-01-26_00.34.21.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 67
  • 2016-01-28_11.31.17.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…