ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

ebruserkan testi acip da cektigin de var gibi Can'im. Bak ayni anda yumurtlama olsa dahi aldiği yol, sperm hizlar vs döllenme sureci farklı olduğundandaha ssilik olabilir. Test al lütfen 2-3 tane daha yarin sabah yap daha belirgin cikacaktir.

Ttlim yok ya goz ynilmsi o bence test aldım yarın olmazsam bi sonraki güne yapicam ruyamda âdet olmuştum zten ümidim klmadi :)

ebruserkan ben 3 gün dur rüyamda , içcamasirimi aciyorum ddehşetderecede regl oldugumu goruyorum mmerak eetme, diyanete kalsa dinden cikiyormusum. Kotu şeyler haram yapacakmisim vs vs :)

ebruserkan ben 3 gün dur rüyamda , içcamasirimi aciyorum ddehşetderecede regl oldugumu goruyorum mmerak eetme, diyanete kalsa dinden cikiyormusum. Kotu şeyler haram yapacakmisim vs vs :)
Vlls bilmiom cnim hayırlısı bende yok icimde heycan kalmadı 2 tane daha aldım test 2 gün sonra bida yapcam

ebruserkan bak ne diyorum acil olarak çektiğinde bir şeyler var gibi ama asil sen ne diyorsun fotoğraf hic gözle görülen kadar net olamaz. Sen gördün mu görüyor musun. Bak ben görüyorum senin o testinde

Canım cok ince oldugu ıcın testte hıc bisı goremıom fotoğrafta cikio ama gösterdiğim kisilere hep aynı yerde goruoz ne garip beynim bana oyun oynuo :)

canlarım tatlı arkadaşlarım... cenazemiz vardı giremedim. kusuruma bakmayın nolur merak etmişsiniz beni Allah razı olsun. en son doktora gittim. bu ay boş geçir önümüzdeki ay tedaviye başlayalım dedi.şimdi düzenleyici ilaç alıyorum adetim olunca Doktora gideceğim yine Allah izin verirse..yumurta takibi yapacak sanırım ve öncesinde rahim filmi çektireceğim. herkes iyidir inşallah. xkardelenx nasıl oldun canım? ebruserkan bu ay güzel haberler alırsın inşallah. giremiyorum. cenazemiz var. çok zormuş,insanın hayatla bağlantısı kesiliyor resmen, birşey düşünemez hale geliyorsun. içim acıyor, yüreğimdeki keder geçmiyor. günüm duayla geçiyor.elden birşey gelmiyor takdir-i ilahi..

Canım basınsagolsun bız iyiyiz sen nasılsın

Biz bugün kavuştuk minamla 3,740 gram 51 cm şimdi uyuyor yanımda,hamile olan arkadaşlarım sağlıkla kavuşur,bekleyenler tez zamanda müjdeyi alırlar inşallah
Masallah gözun aydın Allah analı babanı buyursun Insallah :)

sağol canım.biraz kederliyim ama yine de şükür her halimize.. sende var mı bir gelişme.. inşallah müjdeli haberler alırsın bu ay
Canım bugun test yaptım adete bır yada 2gun var hayalet cizgi gordum bircok kisi de gordu ama emin degilim cok silik

sağol canım.biraz kederliyim ama yine de şükür her halimize.. sende var mı bir gelişme.. inşallah müjdeli haberler alırsın bu ay
Canım senın kimin vefat etti yaranı acıttıysam kusura bakma nolur Allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…