aa cidden miCanım bugun test yaptım adete bır yada 2gun var hayalet cizgi gordum bircok kisi de gordu ama emin degilim cok silik
Tukırıkten ovulasyon test aldım onu kullandım canım bı bak kiz girebiliyor muaa cidden miben geçmişi okumadım canım inşallah vardır. bence adet gününde tekrarla testini.. ayy inşallah vardır. test kullandın mı bu ay
anneannem canımCanım senın kimin vefat etti yaranı acıttıysam kusura bakma nolur Allah sabır versin
kız hafif bir çizgi görür gibi oldum benTukırıkten ovulasyon test aldım onu kullandım canım bı bak kiz girebiliyor mu
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun insallah canım usulde noluranneannem canımçok emeği vardı bende. melek gibi bir insandı ani oldu ölümü. yavrum dediğinde bir yavrum daha çıkardı ağzından öyle sevecendi . bu yaşta saçımı okşar koklayarak öperdi beni. kimse hakkında kötü düşünmezdi, kimsenin dedikodusunu yapmazdı, yardımı ikramı severdi,tertemiz bir insandı.ölüm acısı çok zor başka şeye benzemiyor. çok üzüldüm yıprandım.Rabbim mekanını cennet etsin benim tatlı dilli melek anneannemin.
Bekledi 6 dk falan canım teslim ıyı cekmis fotoyu gozum cikio bakıcam dıe :)))kız hafif bir çizgi görür gibi oldum benbekledi mi test hemen mi çıktı çizgi
sağol canım Allah razı olsun. kalanlara uzun ömürler versin. dedem çok ağladı ya kolay mı 60 yıllık hayat arkadaşı. o ağladıkça dayanamadım daha çok zoruma gitti. ben gidecektim önce diyor, nereye gitti diyor, resmini koyun yanıma diyor. gece yatıyorum gözümün önüne geliyor o ağlaması. yabancı olsa yine içi yanar insanın dedemin o görüntüsüne. neyse üzmüyüm sizi de ben. bol bol dua etcem anneannecime rabbim mekanını cennet etsin inşallahAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun insallah canım usulde nolur
ben bir çizgi görüyorum orda ya.. testin varsa elinde hergün takrarlasanda olur yada tam gününü bekle gününde yap merak ettim şimdi bendeBekledi 6 dk falan canım teslim ıyı cekmis fotoyu gozum cikio bakıcam dıe :)))
Yarın tam gunun ama bı ıkı GUN oynuo canım gunumben bir çizgi görüyorum orda ya.. testin varsa elinde hergün takrarlasanda olur yada tam gününü bekle gününde yap merak ettim şimdi bende
kız kan mı versen yaaYarın tam gunun ama bı ıkı GUN oynuo canım gunum
Bebegim annemde dedi de yıkılmaktan korkum yanlıs goruosam dıekız kan mı versen yaa
o zaman sen gününü bekle tatlım. testin varsa günün geçsin test yap. duruma göre kan vermeye gidersin hemen. ay çok heyecanlı. yoksa da yıkılma canım hayırlısı..Allahın izniyle illa ki olacak inşallah.Bebegim annemde dedi de yıkılmaktan korkum yanlıs goruosam dıe
Biz bugün kavuştuk minamla 3,740 gram 51 cm şimdi uyuyor yanımda,hamile olan arkadaşlarım sağlıkla kavuşur,bekleyenler tez zamanda müjdeyi alırlar inşallah
Hayırlısı tatlım hepimiz, ıcın bebegim ben kacar opüom senı gidısından mucksso zaman sen gününü bekle tatlım. testin varsa günün geçsin test yap. duruma göre kan vermeye gidersin hemen. ay çok heyecanlı. yoksa da yıkılma canım hayırlısı..Allahın izniyle illa ki olacak inşallah.
Ay goremedimki ben parliyor flashtan dolayiBi bak bakım canım inşallah vardır :)
:))) hayırlısı tatlımAy goremedimki ben parliyor flashtan dolayi
:))) hayırlısı tatlımAy goremedimki ben parliyor flashtan dolayi
o ddiyanete kalsa ooooooo gülüyorum sadece :))ebruserkan ben 3 gün dur rüyamda , içcamasirimi aciyorum ddehşetderecede regl oldugumu goruyorum mmerak eetme, diyanete kalsa dinden cikiyormusum. Kotu şeyler haram yapacakmisim vs vs :)
Bosverrr sikma canini al benim temmuzda 3. Yilim olacak daha hic cift cizgi olmadı hayırlısı degilmis demekki:))) hayırlısı tatlım
Canim sn görüyorum diyorsan yarinda yap bitane var var sendede bebis var :)sevdabuzer canım gordum mu kız bisiler ben goruom cok cok ince sorduklarında cogu goruom diolar ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?