ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Canım bugun test yaptım adete bır yada 2gun var hayalet cizgi gordum bircok kisi de gordu ama emin degilim cok silik
aa cidden mi ben geçmişi okumadım canım inşallah vardır. bence adet gününde tekrarla testini.. ayy inşallah vardır. test kullandın mı bu ay

aa cidden mi ben geçmişi okumadım canım inşallah vardır. bence adet gününde tekrarla testini.. ayy inşallah vardır. test kullandın mı bu ay
Tukırıkten ovulasyon test aldım onu kullandım canım bı bak kiz girebiliyor mu

Eklentiler

• IMG_20160128_102503.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 57
Canım senın kimin vefat etti yaranı acıttıysam kusura bakma nolur Allah sabır versin
anneannem canım çok emeği vardı bende. melek gibi bir insandı ani oldu ölümü. yavrum dediğinde bir yavrum daha çıkardı ağzından öyle sevecendi . bu yaşta saçımı okşar koklayarak öperdi beni. kimse hakkında kötü düşünmezdi, kimsenin dedikodusunu yapmazdı, yardımı ikramı severdi,tertemiz bir insandı.ölüm acısı çok zor başka şeye benzemiyor. çok üzüldüm yıprandım.Rabbim mekanını cennet etsin benim tatlı dilli melek anneannemin.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun insallah canım usulde nolur

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun insallah canım usulde nolur
sağol canım Allah razı olsun. kalanlara uzun ömürler versin. dedem çok ağladı ya kolay mı 60 yıllık hayat arkadaşı. o ağladıkça dayanamadım daha çok zoruma gitti. ben gidecektim önce diyor, nereye gitti diyor, resmini koyun yanıma diyor. gece yatıyorum gözümün önüne geliyor o ağlaması. yabancı olsa yine içi yanar insanın dedemin o görüntüsüne. neyse üzmüyüm sizi de ben. bol bol dua etcem anneannecime rabbim mekanını cennet etsin inşallah

ben bir çizgi görüyorum orda ya.. testin varsa elinde hergün takrarlasanda olur yada tam gününü bekle gününde yap merak ettim şimdi bende
Yarın tam gunun ama bı ıkı GUN oynuo canım gunum

Bebegim annemde dedi de yıkılmaktan korkum yanlıs goruosam dıe
o zaman sen gününü bekle tatlım. testin varsa günün geçsin test yap. duruma göre kan vermeye gidersin hemen. ay çok heyecanlı. yoksa da yıkılma canım hayırlısı..Allahın izniyle illa ki olacak inşallah.

Hayırlısı tatlım hepimiz, ıcın bebegim ben kacar opüom senı gidısından muckss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…