- 6 Kasım 2015
- 1.409
- 499
- 38
- 35
Insallah canım Rabbım kimsenin kucağını bos koymasın hepimizin gobuslerı dolsun insallah :)Canim sn görüyorum diyorsan yarinda yap bitane var var sendede bebis var :)
İnşallah canim yarin yaparsan yine at resmini testininInsallah canım Rabbım kimsenin kucağını bos koymasın hepimizin gobuslerı dolsun insallah :)
Başın sağolsun canım...Allah rahmet eylesin...ben iyiyim düşük yaptım işte...kürtaja gerek kalmadı temizlenmiş dedi dr...kimyasal gebelikmiş...ben de 3 ay bekleyeceğim...rahim hormonlar düzelsin dinlensin bakalım...kanama bittikten 1 hafta sonra yumurtladım...pazartesi tekrar dr a gideceğim karnım ağrıyor yine...öpüyorum...gelişmelerden haberdar et bizi canımcığım...canlarım tatlı arkadaşlarım... cenazemiz vardı giremedim. kusuruma bakmayın nolurmerak etmişsiniz beni Allah razı olsun. en son doktora gittim. bu ay boş geçir önümüzdeki ay tedaviye başlayalım dedi.şimdi düzenleyici ilaç alıyorum adetim olunca Doktora gideceğim yine Allah izin verirse..yumurta takibi yapacak sanırım ve öncesinde rahim filmi çektireceğim. herkes iyidir inşallah. xkardelenx nasıl oldun canım? ebruserkan bu ay güzel haberler alırsın inşallah. giremiyorum. cenazemiz var. çok zormuş,insanın hayatla bağlantısı kesiliyor resmen, birşey düşünemez hale geliyorsun. içim acıyor, yüreğimdeki keder geçmiyor. günüm duayla geçiyor.elden birşey gelmiyor takdir-i ilahi..
Allah sağlıklı hayırlı ömürlü eylesin canım...baya iri bir bebek olmuş kız...zorlanmazsın bakımında..maşallah diyeyim nazar değmesin kuzuya...bu arada mina ismini ben de çok seviyorum ve bir kızım olmasını çok istiyorum..Biz bugün kavuştuk minamla 3,740 gram 51 cm şimdi uyuyor yanımda,hamile olan arkadaşlarım sağlıkla kavuşur,bekleyenler tez zamanda müjdeyi alırlar inşallah
Masallah masallah maşallah tosun olmus yahu :) benimki miniciktiBiz bugün kavuştuk minamla 3,740 gram 51 cm şimdi uyuyor yanımda,hamile olan arkadaşlarım sağlıkla kavuşur,bekleyenler tez zamanda müjdeyi alırlar inşallah
Hayırlısı tabi canım adet olursmda kısmet yapacak bsy yok tabi Allahım herşeyin en iyisini bilir yumurta hikâye Allah ol desin yeterki inşallah isteyen herkes bebislerine kavussun en kısa zamanda hayirlisiyla bebeğimebruserkan kendidebilmiyor nickli bir arkadaş regleden 8 gün sonra pozitifi gördü daha yeni hatta ocak annelerinde sanirim. Umut tükenmez regl olana kadar. Ama diyelim ki regl oldun , sakın ol ve hayirlisini iste zamanki gelince gelecektir emin ol. Eşimin sperm sayisi 614 milyon 1 ml de ise 116 milyondu sayiya bak inanılmaz fazla. Ama hızı biraz düşüktü, urolog varikosel dedi çekilen ultrason da. Doktor bize bu ay deneyin, olmazsa ameliyatı olsun, sonra deneyin falan demisti. Kismetten otesi yok. Hatta üroloji doktoru 2. Sperm testini istedi benimde tam yumurtlama haftamdi ya doktor, 3 gün daha kocam bana lazim, sonra testi yaptirsin dedik, sansimi denemek istiyorum dedim ve şükür geldi inşallah saglikli bir süreç olur. Umut kesilmez .haziranda 3 arkadaş gebe kaldik benimki düştü 5. Haftada onlar şubatta doğum yapacaklar. Kismet değilmiş dedim, zamanki var dedim ve korunmaya gecmistim. İste gecen ay biraktik ve bu ay olu.
Canım ben çizgi göremedim bu gebelik testi mi ovülasyon testi miGünaydın kızlar cizgi gorenınız var mı kafayı mı yedım ben goruom sankı
Gebelik canım o resimde cıkmadı bide suna bak bakımCanım ben çizgi göremedim bu gebelik testi mi ovülasyon testi mi
Ben göremedim Kuzum beyaz bi gölge var la yok arası emin olamadım gidip bi kan ver ya 1 saate çıkıyor sonuçGebelik canım o resimde cıkmadı bide suna bak bakım
Gidicem canım birazdanBen göremedim Kuzum beyaz bi gölge var la yok arası emin olamadım gidip bi kan ver ya 1 saate çıkıyor sonuç
Git kız valla git nereye gidicen yakın mıGidicem canım birazdan
Beyazın solunda silik bı cizgiGidicem canım birazdan
Keçiören gitcem canım 2otobusGit kız valla git nereye gidicen yakın mı
He Ankara'dasın sen daha yakın yok mu klinik falanKeçiören gitcem canım 2otobus
Yok canım malesefHe Ankara'dasın sen daha yakın yok mu klinik falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?