ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Başın sağolsun canım...Allah rahmet eylesin...ben iyiyim düşük yaptım işte...kürtaja gerek kalmadı temizlenmiş dedi dr...kimyasal gebelikmiş...ben de 3 ay bekleyeceğim...rahim hormonlar düzelsin dinlensin bakalım...kanama bittikten 1 hafta sonra yumurtladım...pazartesi tekrar dr a gideceğim karnım ağrıyor yine...öpüyorum...gelişmelerden haberdar et bizi canımcığım...

Biz bugün kavuştuk minamla 3,740 gram 51 cm şimdi uyuyor yanımda,hamile olan arkadaşlarım sağlıkla kavuşur,bekleyenler tez zamanda müjdeyi alırlar inşallah
Allah sağlıklı hayırlı ömürlü eylesin canım...baya iri bir bebek olmuş kız...zorlanmazsın bakımında..maşallah diyeyim nazar değmesin kuzuya...bu arada mina ismini ben de çok seviyorum ve bir kızım olmasını çok istiyorum..

Günaydın kızlar cizgi gorenınız var mı kafayı mı yedım ben goruom sankı

Eklentiler

• IMG_20160129_084248.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 65
[/QUOTE] ="ebruserkan, post: 44899368, member: 715300"]Günaydın kızlar cizgi gorenınız var mı kafayı mı yedım ben goruom sankı [/QUOTE]
Canim benim telefon general mobilr kamera lar farklilik gosterir ama sanki beyaz ince bir cizgi goruyorum

="ebruserkan, post: 44899368, member: 715300"]Günaydın kızlar cizgi gorenınız var mı kafayı mı yedım ben goruom sankı [/QUOTE]
Canim benim telefon general mobilr kamera lar farklilik gosterir ama sanki beyaz ince bir cizgi goruyorum[/QUOTE]
Yok canım bende bugun adet gunum olsa daha belli olurdu boyle cikmasi imkansız

ebruserkan kendidebilmiyor nickli bir arkadaş regleden 8 gün sonra pozitifi gördü daha yeni hatta ocak annelerinde sanirim. Umut tükenmez regl olana kadar. Ama diyelim ki regl oldun , sakın ol ve hayirlisini iste zamanki gelince gelecektir emin ol. Eşimin sperm sayisi 614 milyon 1 ml de ise 116 milyondu sayiya bak inanılmaz fazla. Ama hızı biraz düşüktü, urolog varikosel dedi çekilen ultrason da. Doktor bize bu ay deneyin, olmazsa ameliyatı olsun, sonra deneyin falan demisti. Kismetten otesi yok. Hatta üroloji doktoru 2. Sperm testini istedi benimde tam yumurtlama haftamdi ya doktor, 3 gün daha kocam bana lazim, sonra testi yaptirsin dedik, sansimi denemek istiyorum dedim ve şükür geldi inşallah saglikli bir süreç olur. Umut kesilmez .haziranda 3 arkadaş gebe kaldik benimki düştü 5. Haftada onlar şubatta doğum yapacaklar. Kismet değilmiş dedim, zamanki var dedim ve korunmaya gecmistim. İste gecen ay biraktik ve bu ay olu.

Hayırlısı tabi canım adet olursmda kısmet yapacak bsy yok tabi Allahım herşeyin en iyisini bilir yumurta hikâye Allah ol desin yeterki inşallah isteyen herkes bebislerine kavussun en kısa zamanda hayirlisiyla bebeğim

Kızlar merhaba, aralıkta 6 haftalık bir düşüğüm oldu. Ovulasyon testiyle çalışmıştık o ay, bu ayda tekrar korunmayı bırakıyoruz ve ovu testiyle çalışmalara başlayacağız. Çalışma süresi kısıtlı, eşimle iş nedeniyle çok görüşemiyoruz. Bakalım hayırlısı, totem yaptım ve takvim koydum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…