Hmm sanirim kaba batirilanlardan. Sen prospektüsünde yazdığı gibi kullan canm.Testm byle cnm
gunaydin Canim resimleri yükleyabilseydn iyi olurdu. Belkide lh degern düşüktür. Yada cok koyu olmadığı gün yunyumurtladn.Kizlar gunaydinnn bsey sorucam bn ov. Testi kullanmaya basldm yalniz ilk kullandgimda koyunun siligiydi 4 gundr kullanyrum gttikce siliklesiyor acaba bu neanlama geliyr fotograf yuklycem ama yukleyemyrum telden acaba bn yumurtlamadm mi ki bn onu uygun sekilde uyguladm hep dikkat ettim sivi alimina filan ki testi uyguladhm gun seff akintyda gordum o gunde silkk cikmisti
İnsallah yumurtlamisimdr yumurtlamamktansa degerlendrdim o gunleri ama bnm adetim bitti 5. Gjnu yaotim ilk testi yumurtlammsmdr diye dusunyrum neyse insallah yumurtlamsmdr canm trldennnasil konuluyo ftgraf yukleyemedmgunaydin Canim resimleri yükleyabilseydn iyi olurdu. Belkide lh degern düşüktür. Yada cok knlmadığı gün yunyumurtladn.
ayyy canimm hayırlı olsun cok sevindim ama hamile olduğunu anlamıştım ovulasyon testin koyuydu Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin canim
- Canımmm Allah razı olsun. hep derdim bir gün beim de böyle imzam olacak mı diye Rabbim nasip etti çok şükür. Enn kısa zamanda sende de görürüm inşallah bu imzayı
Ne yaptığımı özetleyeyim. Adetten 2 gün sonra ovulasyon testi ile takibe ve 2 güne bir ilişkiye başladım. Yer gök dua üstüne dedim Meryem Suresi okudum bu ay ve 41.gün dolana kadar okuyacağım. Ovulasyon testi 2 gün koyu çıktı, o 2 gün üst üste ilişki oldu.ertesi gün dinlendik, sonra tekrar ilişki oldu ve bir daha da olmadı.Yani iki güne bir olduğundan toplamda 6-7 kez falan anca olmuştur ilişki. bir de ilişkiden yarım saat 1 saat önce eşime Türk kahvesi yaptım, o sırada ben de Ayetel Kürsü okudum. Bir de affedersin boşalma sırasında içimden besmele çektim. İnşallah Rabbimin izniyle sağ salim kucağıma alırım kuzumu tabi ki canım ben buralarda olacağım hep ben de seni öpüyorum kocaman...
İnsallah yumurtlamisimdr yumurtlamamktansa degerlendrdim o gunleri ama bnm adetim bitti 5. Gjnu yaotim ilk testi yumurtlammsmdr diye dusunyrum neyse insallah yumurtlamsmdr canm trldennnasil konuluyo ftgraf yukleyemedm
Canim deniyorum direk google donuyor olmuyorCanim cevapla yazisinin yaninda dosya yükle yaziyr.ordan yükleyebilirsin.
hayirlibugirlu olsuncanimmVar canım, heyecandan atlamışım onu kusura bakmayın. İki farklı marka ile aynı idrarla yaptım :
Koyulasmaya baslamis.iste ne guzelAyy insallah canım benmm. Cok dua et hepimize :)
Yumurtla gününden 7 gün sonra ateş basması ve kalp çarpıntısı ile birlikte kahverengi leke geldi.
Bundan 2 gün sonra eğilince göğüs ucumda acı toplandığını fark ettim.
Ertesi gün göğüslerimdeki damarlar belirginleşti ve bu damarlar acımaya başladı gün be gün. Göğüs ucum hiç acımadı, hala da acımıyori ama bu damarlara dokunur dokunmaz acıyor. resmen göğüs ucumdan omzuma kadar net bir şekilde görünüyor damarlar.
Yumurtlamadan 11-12 gün sonra, adete 2-3 gün kala pembe su gibi akıntı oldu peçeteye. Ağladım. adet oluyorum sandım ama sabaha devamı gelmedi.
Ve bugün yumurtlamanın 14.günü yani adet günü idrar ve kan testi ile gebeliğimi öğrendim.
Belirtilerimi gün gün yazdım ki adet olursam gelecek ay bunları yaşadığımda ümitlenmeyeyim, gebe kalırsam belirtilerin neler olduğunu bileyim diye. İnşallah onları da en kısa zamanda daha ayrıntılı yazacağım
Kizlaaarrr bugünkü ov. Testm düne göre nasil yorumlar misnz
Kizlar bugünkü ov. Testm. Koyulasma var sanki :)
Benim bat a cok yakin canim üc gundur böyle cikiyr bende acaba gebelik olabilir mi diye heyecenlaniyrm :)Canim seninkiker benimkine gore cok koyu bn hala yukleyemyrum ama seninki bence gayet koyu calismalari aksatma kacinci gunundesin boyle koyu gordun :) canm bn foto yuklerken bellek yetersiz oldugu icin islem tamamlanamadi diyor acaba hangi bellekten bahsedyr :)
Oda olabilir canim gebeloge yakinda koyu cikiyrmus ya ama gec yunurtluyoda olablrsin bide bu ov. Testinin hic cizgi cikmadgi zaman oluyrmu acabaBenim bat a cok yakin canim üc gundur böyle cikiyr bende acaba gebelik olabilir mi diye heyecenlaniyrm :)
Bilmiyorum canm.Oda olabilir canim gebeloge yakinda koyu cikiyrmus ya ama gec yunurtluyoda olablrsin bide bu ov. Testinin hic cizgi cikmadgi zaman oluyrmu acaba
Ne güzel olmuş haydi hayırlı olsun sende başlıyorsun hemen duaya darısı bana ve isteyen herkeseKizlar bugünkü ov. Testm. Koyulasma var sanki :)
Dolunaaayyyy.nerdesinn.kuzummm. hamis oldun terk ettin buraları bakıyormyoruma ihtiyacm varrr
Ay insallah canm ya cok umutlanmakta istemiyorum Ama ov. Testlerinide gorunce heyecanlanyrm.Ne güzel olmuş haydi hayırlı olsun sende başlıyorsun hemen duaya darısı bana ve isteyen herkese
Ay insallah canm ya cok umutlanmakta istemiyorum Ama ov. Testlerinide gorunce heyecanlanyrm.
Sabah namazdan sonra sol kasigimda iannilmaz bi agri varfi bugunde oglen saatlerinde sol gogsume kramp girdi ve kasigimdaki agri üst bacagima atiyodu. Kanama falan olmadi seffaf akinti vardi bazen beyaz oluyr ay ypksa yine yumurtliyrmuyumHaydi inşallah sende de sol kasık da Ağrı ve üst bacağa vurması ve sol kasıkta şişlik tuhaf ama sağ tarafa oranla bariz fark ve Acı var bende birde beyaz akıntı kireç gibi ama göğüsüm acımıyor( adet olmadan önce deli gibi acıdı dokunulmazdır üç aydır hissetmiyorum bişey sadece bi hafta önce kolumdan göğsüme doğru sancılı kramp. Girdi iki gün sürüp geçti. Bunlara benzer sende de var mı birde Yerleşme lekesi oldu mu sende de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?