ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kizlar gunaydinnn bsey sorucam bn ov. Testi kullanmaya basldm yalniz ilk kullandgimda koyunun siligiydi 4 gundr kullanyrum gttikce siliklesiyor acaba bu neanlama geliyr fotograf yuklycem ama yukleyemyrum telden acaba bn yumurtlamadm mi ki bn onu uygun sekilde uyguladm hep dikkat ettim sivi alimina filan ki testi uyguladhm gun seff akintyda gordum o gunde silkk cikmisti

gunaydin Canim resimleri yükleyabilseydn iyi olurdu. Belkide lh degern düşüktür. Yada cok koyu olmadığı gün yunyumurtladn.

gunaydin Canim resimleri yükleyabilseydn iyi olurdu. Belkide lh degern düşüktür. Yada cok knlmadığı gün yunyumurtladn.
İnsallah yumurtlamisimdr yumurtlamamktansa degerlendrdim o gunleri ama bnm adetim bitti 5. Gjnu yaotim ilk testi yumurtlammsmdr diye dusunyrum neyse insallah yumurtlamsmdr canm trldennnasil konuluyo ftgraf yukleyemedm

Canim cevapla yazisinin yaninda dosya yükle yaziyr.ordan yükleyebilirsin.

ayyy canimm hayırlı olsun cok sevindim ama hamile olduğunu anlamıştım ovulasyon testin koyuydu Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin canim

İnsallah yumurtlamisimdr yumurtlamamktansa degerlendrdim o gunleri ama bnm adetim bitti 5. Gjnu yaotim ilk testi yumurtlammsmdr diye dusunyrum neyse insallah yumurtlamsmdr canm trldennnasil konuluyo ftgraf yukleyemedm
Canim cevapla yazisinin yaninda dosya yükle yaziyr.ordan yükleyebilirsin.
Canim deniyorum direk google donuyor olmuyor

Var canım, heyecandan atlamışım onu kusura bakmayın. İki farklı marka ile aynı idrarla yaptım :
hayirlibugirlu olsuncanimm

Ayy insallah canım benmm. Cok dua et hepimize :)
Koyulasmaya baslamis.iste ne guzel

Kizlaaarrr bugünkü ov. Testm düne göre nasil yorumlar misnz

Kizlar bugünkü ov. Testm. Koyulasma var sanki :)

Eklentiler

• 20150316_130814.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 149
  • 20150316_130228.webp
    17 KB · Görüntüleme: 143
Canim seninkiker benimkine gore cok koyu bn hala yukleyemyrum ama seninki bence gayet koyu calismalari aksatma kacinci gunundesin boyle koyu gordun :) canm bn foto yuklerken bellek yetersiz oldugu icin islem tamamlanamadi diyor acaba hangi bellekten bahsedyr :)
Kizlar bugünkü ov. Testm. Koyulasma var sanki :)

Benim bat a cok yakin canim üc gundur böyle cikiyr bende acaba gebelik olabilir mi diye heyecenlaniyrm :)

Benim bat a cok yakin canim üc gundur böyle cikiyr bende acaba gebelik olabilir mi diye heyecenlaniyrm :)
Oda olabilir canim gebeloge yakinda koyu cikiyrmus ya ama gec yunurtluyoda olablrsin bide bu ov. Testinin hic cizgi cikmadgi zaman oluyrmu acaba

Dolunaaayyyy.nerdesinn.kuzummm. hamis oldun terk ettin buraları bakıyorm yoruma ihtiyacm varrr

Ay insallah canm ya cok umutlanmakta istemiyorum Ama ov. Testlerinide gorunce heyecanlanyrm.

Haydi inşallah sende de sol kasık da Ağrı ve üst bacağa vurması ve sol kasıkta şişlik tuhaf ama sağ tarafa oranla bariz fark ve Acı var bende birde beyaz akıntı kireç gibi ama göğüsüm acımıyor ( adet olmadan önce deli gibi acıdı dokunulmazdır üç aydır hissetmiyorum bişey sadece bi hafta önce kolumdan göğsüme doğru sancılı kramp. Girdi iki gün sürüp geçti. Bunlara benzer sende de var mı birde Yerleşme lekesi oldu mu sende de

Sabah namazdan sonra sol kasigimda iannilmaz bi agri varfi bugunde oglen saatlerinde sol gogsume kramp girdi ve kasigimdaki agri üst bacagima atiyodu. Kanama falan olmadi seffaf akinti vardi bazen beyaz oluyr ay ypksa yine yumurtliyrmuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…