Allah yardımcın olsun canım tez Zaman'da kucağına alırsın inşKızlar merhaba, aralıkta 6 haftalık bir düşüğüm oldu. Ovulasyon testiyle çalışmıştık o ay, bu ayda tekrar korunmayı bırakıyoruz ve ovu testiyle çalışmalara başlayacağız. Çalışma süresi kısıtlı, eşimle iş nedeniyle çok görüşemiyoruz. Bakalım hayırlısı, totem yaptım ve takvim koydum:)
Hadi çabuk git gel bitsin bu belirsizlikYok canım malesef
Sağol canım senin de allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.Allah yardımcın olsun canım tez Zaman'da kucağına alırsın inş
Kuzum ben bunda bi golge gordm ama beyaz gibi sanki.Gebelik canım o resimde cıkmadı bide suna bak bakım
Gozumu portlettim yeminlenGünaydın kızlar cizgi gorenınız var mı kafayı mı yedım ben goruom sankı
Canim sen kan testi yaptırmadın daha demiebruserkan kendidebilmiyor nickli bir arkadaş regleden 8 gün sonra pozitifi gördü daha yeni hatta ocak annelerinde sanirim. Umut tükenmez regl olana kadar. Ama diyelim ki regl oldun , sakın ol ve hayirlisini iste zamanki gelince gelecektir emin ol. Eşimin sperm sayisi 614 milyon 1 ml de ise 116 milyondu sayiya bak inanılmaz fazla. Ama hızı biraz düşüktü, urolog varikosel dedi çekilen ultrason da. Doktor bize bu ay deneyin, olmazsa ameliyatı olsun, sonra deneyin falan demisti. Kismetten otesi yok. Hatta üroloji doktoru 2. Sperm testini istedi benimde tam yumurtlama haftamdi ya doktor, 3 gün daha kocam bana lazim, sonra testi yaptirsin dedik, sansimi denemek istiyorum dedim ve şükür geldi inşallah saglikli bir süreç olur. Umut kesilmez .haziranda 3 arkadaş gebe kaldik benimki düştü 5. Haftada onlar şubatta doğum yapacaklar. Kismet değilmiş dedim, zamanki var dedim ve korunmaya gecmistim. İste gecen ay biraktik ve bu ay olu.
Nsallah guzel haberlerle gelirsin canimGidicem canım birazdan
Verdim canım kanı cıkınca hemen haber vericemNsallah guzel haberlerle gelirsin canim
hadi bakalım güzel haberler bekliyorumVerdim canım kanı cıkınca hemen haber vericem
Şimdiden gozun aydin canim ne guzel esinin dogumgunune yetişeceksevdabuzer Can'im sabah tekrar idrar testi yaptim ekte fitigrafi da var. Dundukunden daha koyu olmuş ilk 5 şb de belirdi zaten. Az sonra da kan testi yaptiracagim ilk değeri bileyim istiyorum. Bir de pazartesi İstanbul da randevu aldim orada yaptiririm sonra da 6-7 . haftada giderim doktora
Guzel haberlerle gel inşallah sendende bekliyorum hadi hayırlısıVerdim canım kanı cıkınca hemen haber vericem
Hayırlısı olsun kuzum önümüzde ki aya inşallahKızlar 0.66 negatif cıktı
Insallah canım hayırlısı buymuş demek kiHayırlısı olsun kuzum önümüzde ki aya inşallah
Hayırlı sonuclar alırsın inşallah.canım bi sorum var .gögüs hassasiyetin ovu dan kaç gün sonra belirdi .akıntın hep varmıydı?sevdabuzer Can'im sabah tekrar idrar testi yaptim ekte fitigrafi da var. Dundukunden daha koyu olmuş ilk 5 şb de belirdi zaten. Az sonra da kan testi yaptiracagim ilk değeri bileyim istiyorum. Bir de pazartesi İstanbul da randevu aldim orada yaptiririm sonra da 6-7 . haftada giderim doktora
Canin sagolsun önümüzdeki aya inşallahKızlar 0.66 negatif cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?