Hayırlı haberlerle gel canımBen de simdi kan vermeye gidiyorum. Cikinca yazarim.
Çıkardı canim. Az da olsa çıkıyor. Ama senin belki gec dollenme falandir.Adetten once kanda kesin olsa cıkar mı benım gunum ya bugun yada yarin sarkabılıo bazen
ooo canım bariz hamilesin tebrik ederim belirtilerin var mı acaba ?Kızlar selam. Adanada hastaneler tuhaf , simdi vereceğim kanin sonucunu yarin aksm alirmisim vermedim ben de pazartesi zaten doktor randevum var hem de 3 gün geçmiş olacak ben o zaman yaptiracagim testi. Yine idrar testi aldim. Sabahlari yaparim zaten artişa koyuluga bakarim, pazartesi de kan bakarlar .
Allah kucağına almayı nasip etsin canım bizde 1.5 yıldır istiyoruz hiç hamile kalamdım henüz,doktor 3 aylık serophene verdi onu kullanıyorum 2.ayımdayım ve ovulasyon tuttum çift çizgi çıktığı günü değerlendirmiştim,sen hangi günlerini değerlendirdin?Var Can'im ayni şekilde devam ediyor.elma_sekerim01 tesekkur ederim ben deki belirtileri yazmistim aslında. Son 6 gün göğüs başlarından baslayip giderek artan sizlamalar. Bir de modem normalde de hassas ama yediklerini sindiremiyorum ve de gaz sorunu oluştu. 3-4 gündür dişlerini fisrcalarken mide bulantisi ve yumurtlamadan itibaren arar ara olup son bir haftadir araliksiz devam eden karin alti ve kasik sizisi. Biraz gunduzbuyuklama ama gece uykusuzluk, son 4 gundur ısıtamadığım ayaklarım :) ama akinti öyle çok yoktu asil son 3 gündür artti ama çok sulu ve beyaz. Gecen hafta cenemde bir sivilce cikti bir gün sonra geri söndü.. 5-6 gündür asidi karmaşık ve uzun rüyalar gördüm oyleki saçma sapan. Bir de 3-4 gündür agzim kuruyordu su içmek istedim. Oglumda doğum masasina kadar midemden çektim umarim bu sefer olmaz.
Valla canım yum doneminde bende kac aydır deniyorum bı turlu dollenme dı allah verecekse her sekılde verir yorum yapamıyorum o yuzden :))Merhaba arkadaşlar benim yumurtalanma dönemim eşimle Korunmasız ilişkiye girdik sizce bende bu ay hamis olabilirmiyim
DiyosunValla canım yum doneminde bende kac aydır deniyorum bı turlu dollenme dı allah verecekse her sekılde verir yorum yapamıyorum o yuzden :))
Malesef uzgunumDiyosun
Malesef uzgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?