ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

11 haftalik erken degil mi cinsiyet icin. Gerci erkekler cabuk gösteriyorms.
Gittik ilk kez bir bebeğe benziyordu ve dr."o kadar sıkıntıya keyfi yerinde bunun "dedi.aa bir baktım kendi kendine oynayan, kayan, fıldır fıldır bişey."bak dedi görüyormusun?bir baktım pipibir sonraki gün yine gittim yine açmış bu pipiyi

Biz bugün kavuştuk minamla 3,740 gram 51 cm şimdi uyuyor yanımda,hamile olan arkadaşlarım sağlıkla kavuşur,bekleyenler tez zamanda müjdeyi alırlar inşallah
Ayyy Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.ailesine,ulkesine hayırlı bir evlat olsun,hep mutlu olun inşallah.

Hadi yaaa bak sen bıcırıga benim kizda hep acardi bacaklari. Orayı gosterirdi ama yüzünü gostermezdi

Sonunda iyi bur hastane buldum. simdi kan vermeye gidiyorum bakalim. Özel başkent 'e.

İnşallah Can'im sabah yine idrar testi yaptim. Güzeldi daha belirgindir . kani da bugün iyi bir hastane buldum yaptirayim dedim bir de patatesi yaptiracagim sonra da 6-7. Haftaya kadar beklerim

İnşallah Can'im sabah yine idrar testi yaptim. Güzeldi daha belirgindir . kani da bugün iyi bir hastane buldum yaptirayim dedim bir de patatesi yaptiracagim sonra da 6-7. Haftaya kadar beklerim
Kız git gorun doktora nie bekliyon o kadar

ebruserkan aldim sonucumu 181. Şükür yumurtlamadan sonra gecen surenin 15. Gunundeyim ve ortalama 132 ve üzeri simdilik normal sayiliyor.

Doktora git diyorsun da ben yarin aksam evimebgidecegim, su ara ailemin yanindayim ve kimsenin haberi yok burada saglikla ilerlersek 3. Aydan sonra söylemeyi düşünüyorum. Pazartesi yine kan yaptiracagim ki içimde olumu şeyler var sikinti değil, zaten gelecekse o yolunu bulur. Oglumda da ilk kan testin 196 iken 3 gün sonra 500 kusurlerdeydi ve ortalama 10 gün sonra da keseyi ve kalp atislarini duyduk gördük. Esinle beraber gideceğim. Bir de yarin uçaktan inecegim eve gitmem 11.30 olacak oğlumuz uyumuş olur zaten benim kesiminde 1 şubat doğum günü bir tane test ayirdim yarin gece yapip kan sonucuyla da onu vereceğim saat 00.00 da :)

Slm kızlar naber neler yapıyorsunuz bakayım ? Ben daha yeni iyileşebildim yıllar sonra ilk defa bu kadar hasta olduğumu hatırlıyorum. Haliyle bu ayı es geçmek zorunda kaldık denemeler için ömrümüzden 1 ay daha eksildi, bebişimiz başka bahara kaldı. Şimdi adetimi bekliyorum artık umarım şubat ayı şans getirsin bize. Sizler neler yaptınız kızlar güzel haberler duymak isterim sizden Özlemişim sizlerle sohbeti...

Tetbrık ederım canım esine süpriz yapman cok romantik olucak:))) masallah sana ve bebeğine saglikli kucağına al Insallah

V
Valla canım bende bı degisiklik yok yıne bebis yok bu ay hasta da olmadım bekliorm artık dalgaya vuruyorum :)))

ebruserkan sağ ol Can'im , her adini riskli bir süreç ama hayurlisi kalp atimini duyana kadar gebelik te sayilmiyor bakalim. Evet eşimin doğum gününe iyi denk geldi. Bu arada sen daha regl olmamissin hadi bakalim inşallah olmazsin da :))

Bebegim dun kan testi yaptırdım 0.66 cıktı kesin sonuc o yuzden umıdım yok olsa cikardi mutlaka kanda

Ama hani bir arkadaş vardi ya bu sitede 11. Gün geciktikten sonra kanda cikmis değeri bilemedim ki.

Kizlar 2 ggündür sabahlari uyaninca burnum kanıyor ve ben 33 yasima kadar hic kanama yasamadim. Sanirim kilcal damarlar inceledi hassaslasti,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…