ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

İyi aksamlar kizlar testi dort gundur yapmaya başladım ilk kez yapiyorum ovu testi adet dongum uzun olduğu icin 35 40 arasi 14. Gun basladim bgn 18.günüm ama c cİzgiside silik cikiyor hala normal mi onun silik cikmasi

Kızlar sayfa baştan 1000 kere kadar okudum ben çoğunuz tanıyorum o yüzden :) yeni hamisleri tebrik ederim sayfanın başında hamile olan arkadaşta doğmuş onu da tebrik ediyorum bende ocak 15 kurtaj oldum 10+4 Bebeğimi kaybettim beklemeyi düşünmüyorum regl olsun basliycam kurtaj olup hamile kalmayı planlayan arkadaşlar var mi birde ben istanbul avrupa isinde iyi kadın doktoru arıyorum özel olacak ilgilenecek onerebileceginiz doktorlarıniz var mi

İyi aksamlar kizlar testi dort gundur yapmaya başladım ilk kez yapiyorum ovu testi adet dongum uzun olduğu icin 35 40 arasi 14. Gun basladim bgn 18.günüm ama c cİzgiside silik cikiyor hala normal mi onun silik cikmasi
Selam canım evet normal. Vücutta lh hormonu hep var. Sen yapmaya devam et. C çizgisi t kadar koyu olması sonra siliklesmesi lazim. Buarada pko var mi? Regli döngün uzun ondan sordum. Regl dönemin uzun olduğu için biraz daha beklemen lazım. Testleri sayfaya yukle bizlerde yorumlarız. Sen yinede birgün dolu birgün boş devam et bence

Kizlar 2 ggündür sabahlari uyaninca burnum kanıyor ve ben 33 yasima kadar hic kanama yasamadim. Sanirim kilcal damarlar inceledi hassaslasti,
Canim sinuzitin varsa olabilir benimki cok agir sabahlari kaniyor burnum

Var ama eskisi gibi yogun değil. Ben 7yil öncessinüzit ameliyati oldum ondan bu yana cçok rahatim bu kanama şöyleki, bBurnum çokkuru sabah kalktigimda, sonra peceteye pembe kan geliyor yyoğun ddeğil , birazda kkurumuşi içerdesonra bir daha olmuyor. Bu arada bbugün hastanede kan verdim,, sanirim acikmisim da inanir misiniz, ilk defa bas ddönmesi denilen sşeyi yaşadim ve cçok korktum bayilacagim diye. OOğlumun sakizi vardi cantamda hemen onu alip cignedim. Ve filmsahneleri geldi gozumun oönüne:) bir de ben ailemin yanindayim, gizli gittim hastaneye, simdilik söylemekistemedim kimseye, aklimdan ne şeritler ggeçti:)

Hoşgeldin canım. .Umarım sen de hamis olursun.. istanbul ü bilmiyorum ankarada lokman hekim hastanesine gittim ay dünya varmis . Ne güzel cihaz ne güzel doktor.ne güZEL ilgi. . Umarım sen de iyi bi yer bulursun..
Geçmiş olsun inşallah yeniden hamis olucaksin

Canım adet döngün uzun ya bence normal 21. Güne kadar koyuyu göremeyen oluyor rahat ol yapmaya devam bence . Umarım. Bu ay gelir bebis

Biz bugün kavuştuk minamla 3,740 gram 51 cm şimdi uyuyor yanımda,hamile olan arkadaşlarım sağlıkla kavuşur,bekleyenler tez zamanda müjdeyi alırlar inşallah
Ay Canimmmm. Dahâ dün gibi ovu . Testi ile kafaları siyirmalarimiz. Sağlıkla geldi miniskon oyy yerim onu ben .... ne güzel annisé kavuştu. Ben de senin gibi yazabileyim inşallah. Ben de yeni yeni hissediyorum bebişim olacagini alışveriş ler yapmaya basladim minnakima. . Özel den foto istiorum nasıl bizim kuzucuk merak ettim. Ben de gelince oğlum atarım sizé teyzesi . İnşalllaaahhh

Canim sinuzitin varsa olabilir benimki cok agir sabahlari kaniyor burnum
Sevdabuzerimmm nasılsın özledim seni.. öpüyorum. Bebis gelir inşallah gelmese de kendi bilir iĺla gelecek yaani biz stressiz beklioz yaaaaniiı

Aynen canım zaman çok hızlı,şimdiden özledim aslında kızımın karnımdaki hareketlerini. Ama yanımda olması da büyük mutluluk. İnşallah sen de senin gibi bebeğini bekleyen anneler de sağlıkla kavuşursunuz yavrularınıza,müjde için uğraşan arkadaşlarımda en hayırlı zamanda alırlar güzel haberi

Sevdabuzerimmm nasılsın özledim seni.. öpüyorum. Bebis gelir inşallah gelmese de kendi bilir iĺla gelecek yaani biz stressiz beklioz yaaaaniiı
Gunaydin canim.nerdesin ya bende ozledim seni aydindayim annemlerin ysninda ohh mis :) adetim dun bitti aynen kuzum calisarak stressiz bekliyoruz rabbim daha uygun gormedi demekki

Aman canim dikkat et aç koyma kendini burub kanamasınıda cok sorun etme kılcal damar zedelenmistir ama gecmezsede bir gorun doktora

Hay masslkah kiz 4 ayin kalmışya ne ara geçti zmn

Kizlarrr oksurmekten cigerlerim çıkıyor artık uyuyamiyorum. Hamisler anneler nolur yardım edin ne icebilirim zencefil hamilelere zararlı mi? Ne yapsam bilemiyorum ama çok fena bu öksürük

Gunaudin, fazla rahatim sadece yazmak istedim, belirtilerden biri diye hic yaşanmasa bile olabiliyor. :) değişik bur şey 2. Kez anne olmanın hayali. Bu aksam eşimin yanina dönüyorum zaten gece varacagim ve doğum günu hediyesi olarak bu haberi vereceğim :) inşallah saglikla ilerler her şey. Bu araa istahim gitti hep tokmusum gibi, super bir şey bu tatliyi çok severdim, özellikle nutellasiz kahvaltim olmazdi. Şükur yine istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…