ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kizlar 2 ggündür sabahlari uyaninca burnum kanıyor ve ben 33 yasima kadar hic kanama yasamadim. Sanirim kilcal damarlar inceledi hassaslasti,
Benim de burnum kanadı canım az az.önceden de olurdu gerçi benim alerjik rinitten dolayı.5.haftalarda olabiliyormuş,daha çok nüksetmişti ve hapşırmalarım da çoğaldı gebelikle beraber

Hoşgeldin canım.kürtaj haftan biraz ileri, korunma önerdi mi dr.un?kurtaj ve düşük psikolojisiyle hemen hamile kalmak istiyor insan.biraz toparlansan mı,depoların boşaldı,rahmin de toparlasa biraz.

Cok sagol canim evet pko var bugunden itibaren yuklerim resimleri takvimim uygulamasinda yumurtlama günüm 2 subat diyor bakalim olacak mi o zaman rabbim herbisteyene versin insallah

Canım adet döngün uzun ya bence normal 21. Güne kadar koyuyu göremeyen oluyor rahat ol yapmaya devam bence . Umarım. Bu ay gelir bebis
Bakalim bekliyorum canim ins gorurum koyuyuda bebiste gelir artik :) 8. Ay bu ay yoruldum artik..

Kizlarrr oksurmekten cigerlerim çıkıyor artık uyuyamiyorum. Hamisler anneler nolur yardım edin ne icebilirim zencefil hamilelere zararlı mi? Ne yapsam bilemiyorum ama çok fena bu öksürük
Zencefil,tarçın vs.bitki cayları Allah korusun düşüğe yol açabilir kuzum.ballı süt içsen

Merhaba arkadaşlar bayadir takip ediyorum bu sayfayı bende bu ay ovülasyon testi aldım ilk testi bu sabah yani saat 11 de denedim ilk ıdrarla resim atacam nasıl olacak bilmiyorum yardimci olurmusunuz bugün adetimin 10.günü

Eklentiler

• 20160131_125430.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 48
Merhaba arkadaşlar bayadir takip ediyorum bu sayfayı bende bu ay ovülasyon testi aldım ilk testi bu sabah yani saat 11 de denedim ilk ıdrarla resim atacam nasıl olacak bilmiyorum yardimci olurmusunuz bugün adetimin 10.günü
Hoşgeldin canım.ovu.testlerini ilk idrarla yapmasan daha iyi olur canım.öğlen 2 aksam 5 gibi yapardım ben.kaç günde bir regl oluyorsun?

Hoşgeldin canım.ovu.testlerini ilk idrarla yapmasan daha iyi olur canım.öğlen 2 aksam 5 gibi yapardım ben.kaç günde bir regl oluyorsun?

Yaa bende kağıtta okudum sabah 11 8 saat sonrada akşam 8 gibi yazıyordu o yüzden öyle yaptım ilk ıdrarla yapılacak sandım bende akşam tekrar deneyecem kaç gibi yapayım peki 28 29 günde 1 oluyorum canım düzenli adet dongum var

Dikkatli okumamışsındır canım sabah 11den önce akşam 8den önce yapın yazar.düzenli 28 29günde birse 14.gün yumurtluyorsundur büyük ihtimalle.birkaç güne koyulaşır testin iyice.

Dikkatli okumamışsındır canım sabah 11den önce akşam 8den önce yapın yazar.düzenli 28 29günde birse 14.gün yumurtluyorsundur büyük ihtimalle.birkaç güne koyulaşır testin iyice.

Olabilir canım peki saat kaçta ve nasıl yapiyım en 2 saat önce sıvı almamammi gerekiyor

Cok sagol canim evet pko var bugunden itibaren yuklerim resimleri takvimim uygulamasinda yumurtlama günüm 2 subat diyor bakalim olacak mi o zaman rabbim herbisteyene versin insallah
Bende de var canım pko. Sen testleri yap aksatmadan. İnsaallah hamile kalirsin canım buay güzel haberlerini aliriz

Zencefil,tarçın vs.bitki cayları Allah korusun düşüğe yol açabilir kuzum.ballı süt içsen
Evet ya nette okudum zencefil öyleymiş o kasar fena ki anlatamam canim ya. Buarada sen kalp atislarini kaçıncı haftada duydun canim cuma gunu Dr gittim 6+3 günlük bebegim vaginal muayene yapalim dedi tekrar tekrar cagirmamak için bende hayır istemiyorum dedim karından çok incelemedi o da sınır oldum. Duyulması gerekmezmiydi sence de ?

Canım 7 8 de duydum ben yanlış hatırlamiosam. Sen takvim yapıver anacim yahu . Gözümüz gönlümüz açılsın

Hosgeldin canımmm . Koyulaşacak testin bence 2 3 güne ... Kaç gün de bir adetin. 25 falansa 12. Gün de koyulasır umarım bu ay hamis haberinı aliriZ

vorones ilk ovulasyonda gördüğümde etiketledim seni ben ama uzun suredir girmedin sen :)
Ay evet ben de alışveriş bilmem ne ankara da kaptırdım kendimi gene malum şehre gidip kısıtlamalar la karsilasacagim için netten alacaklarim kalsın da gerisini aliyim dedim.. bebisin tekrar hayırlı sağlıklı olsun . Cinsiyeti ne olcak acep. .Ay kiZin olsun . Abisi vardı dimı bi de

Ay benim de epey bir zaman hep vaginal oldu muayenem, sinir oluyordum.9.haftaya kadar vaginal oldu hatta.7.haftada duyduk kalp atışını.8.haftaya kadar normal canım duyulmaması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…