ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Gunaydin canim.nerdesin ya bende ozledim seni aydindayim annemlerin ysninda ohh mis :) adetim dun bitti aynen kuzum calisarak stressiz bekliyoruz rabbim daha uygun gormedi demekki
Kızzz o kadar yazdım bi metre nerdeyse hepsi silindi bağlantı kötü . Neyse sonra yazarım ..öpüyorum cok

Ay benim de epey bir zaman hep vaginal oldu muayenem, sinir oluyordum.9.haftaya kadar vaginal oldu hatta.7.haftada duyduk kalp atışını.8.haftaya kadar normal canım duyulmaması.
Evet ben rahatsız oluyorum zaten vaginal muayeneden ve doğumdan sonra inan sürekli muayene oluyordum artık bitecek insallah bu skntlar. Hmm o zaman telaslanmayayim sağol canim

Ya kızlar birde yumurta kistim varmis ama Dr önemli birşey değil o kuculup yokolacak dedi çok üzüldüm başka yumurta catlamamis kist olmus diğeri dollenmis hiç duyan var mi böyle birşey

Ya kızlar birde yumurta kistim varmis ama Dr önemli birşey değil o kuculup yokolacak dedi çok üzüldüm başka yumurta catlamamis kist olmus diğeri dollenmis hiç duyan var mi böyle birşey
Canım. Kk de duymuştum. Kist olup hamile olan aynı zaman da .zararı yok inşallah üzülmezamanla geçer inşallah

Hosgeldin canımmm . Koyulaşacak testin bence 2 3 güne ... Kaç gün de bir adetin. 25 falansa 12. Gün de koyulasır umarım bu ay hamis haberinı aliriZ

Hosbulduk :) 28 29 günde bir oluyorum canım bu ay ilk defa deniyorum bu testleri inşallah bu ay hamile kalırım her ay bi ümit sizde hayirlisiyla kucağıniza alırsınız inşallah ovülasyon kullanarakmi hamile kaldınız

Kizlar silik cizgi cikti t cizgisinde

Eklentiler

• P_20160131_153602.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 41
Kizlar silik cizgi cikti t cizgisinde
Canım henüz koyulasma olmamış. Sıvı alımına dikkat ediyormusun. İki saat öncesinde sıvı almayı bırakıp testi öyle yapmalısın. Benimde dongum 32 gündu ve genelde 21. 24. gün arası oluyordu yumurtlama. Biraz daha bekleyeceksin

Evet siviya dikkat ediyorum ay burdaki silik cizgi bile oyle mutlu ettiki anlatamam :)

Ben böyle koyu sonuçların çıktığı tüm günleri değerlendiriyordum canım.beş altı gün boyunca silinmemişti hatta, hamile kaldığım ay.hergünü değerlendirmiştik
eşim rahatsız canım o yüzden hergün olma imkanı yok o yüzden yarın yapmaya karar verdik şu an acayip kasık ağrım var batıyor resmen

eşim rahatsız canım o yüzden hergün olma imkanı yok o yüzden yarın yapmaya karar verdik şu an acayip kasık ağrım var batıyor resmen
Yumurtluyorsun canım ağrın ondan..yumurtan catladıgında etrafında sperm bulsun.çok geçe bırakmayın yarın.saat kaçtı bu koyuluğu gördüğünde?24 36 saat icinde catlıyor yumurta

Yumurtluyorsun canım ağrın ondan..yumurtan catladıgında etrafında sperm bulsun.çok geçe bırakmayın yarın.saat kaçtı bu koyuluğu gördüğünde?24 36 saat icinde catlıyor yumurta
saat üçte yaptım tatlım hiç böyle ağrı olmazdı benim ya. akıntım da devam ediyor hala. ateşim 4 saat önce 35.4tü şimdi 36 olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…