Dediğim gibi çok geçe kalmayın derimsaat üçte yaptım tatlım hiç böyle ağrı olmazdı benim ya. akıntım da devam ediyor hala. ateşim 4 saat önce 35.4tü şimdi 36 olmuş
sperm kalitesi için iki günde bir diyorlar canım:) ilişkinin ne zaman olacağı konusunda da ben de aynı durumdayım ben de çift çizgiyi gördüm bugün ve yarın deneyeceğim inşallah tutarIyi aksamlar
Saat 17:00'de yaptigim test koyulasmaya basladi nihayet :) silik olan sabah 10:00'da. Tecrubeli arkadaslar yorumlar misiniz? Bu ay kullanmaya basladim. 16 Ocak son adet tarihim.
Eki Görüntüle 1759539
Koyulaşmaya başlaması yumurtluyorum demek mi? Çatlamak ne oluyor oleyse? Çatladığında mı spermle buluşması gerek? Silikleşmeye başlayınca döllendi demek mi?Dün ilişki vardı.Bugün de olsun diyorum ben. İki günde bir neden tavsiye ediliyor? Garanti olsun diye hergün olmalı değil mi?
Vücutta bulunan lh hormonu yumurtlamaya 24-36 saat kala pik yapar.bunu testteki t cizgisi c ile aynı koyulukta hatta onu koyulukta geçtiğinde anlarsın.yumurta salındığı zaman yani catlama gerceklestiginde lh tekrar düşer test çizgisi silikleşir.etrafında sperm varsa döllenir yumurta.Iyi aksamlar
Saat 17:00'de yaptigim test koyulasmaya basladi nihayet :) silik olan sabah 10:00'da. Tecrubeli arkadaslar yorumlar misiniz? Bu ay kullanmaya basladim. 16 Ocak son adet tarihim.
Eki Görüntüle 1759539
Koyulaşmaya başlaması yumurtluyorum demek mi? Çatlamak ne oluyor oleyse? Çatladığında mı spermle buluşması gerek? Silikleşmeye başlayınca döllendi demek mi?Dün ilişki vardı.Bugün de olsun diyorum ben. İki günde bir neden tavsiye ediliyor? Garanti olsun diye hergün olmalı değil mi?
Benim için çok faydali oldu zira benin lh bugün pik ypmis ve ben yarin bunu değerlendireceğimVücutta bulunan lh hormonu yumurtlamaya 24-36 saat kala pik yapar.bunu testteki t cizgisi c ile aynı koyulukta hatta onu koyulukta geçtiğinde anlarsın.yumurta salındığı zaman yani catlama gerceklestiginde lh tekrar düşer test çizgisi silikleşir.etrafında sperm varsa döllenir yumurta.
Yumurtlama ve çatlama aynı olaya verilen isimdir.tüplere olgunlaşan bir yumurtanın atılmasına denir.
Spermler vücutta 72 saate kadar yaşayabilirler.
Yardımcı oldum canım umarım
teşekkür ederim canım inan sayfanın başından beri her ayı okurken heycandim senin hamileliği nasıl beklediğini heycani ni daha çok ta karamsarligini herseyi ile net hatırlıyorum inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alirsin bende regl bekliyorum ne zaman olur bilmiyorum kurtajdan sonra daha gelmedi bu hafta Türkiye gelmeyi düşünüyorum geldiğim zamanda iyi bir doktora görünüp konuşmaya kafamı rahatlamaya ihtiyacım varHoşgeldin canım. .Umarım sen de hamis olursun.. istanbul ü bilmiyorum ankarada lokman hekim hastanesine gittim ay dünya varmis . Ne güzel cihaz ne güzel doktor.ne güZEL ilgi. . Umarım sen de iyi bi yer bulursun..
Geçmiş olsun inşallah yeniden hamis olucaksin
CNM allah sağlıklı mutlu huzurlu bir şekilde büyütmeyi nasip etsin sana ve diğer anne adaylarına mis gibi kızını koklaAynen canım zaman çok hızlı,şimdiden özledim aslında kızımın karnımdaki hareketlerini. Ama yanımda olması da büyük mutluluk. İnşallah sen de senin gibi bebeğini bekleyen anneler de sağlıkla kavuşursunuz yavrularınıza,müjde için uğraşan arkadaşlarımda en hayırlı zamanda alırlar güzel haberi
Cnm senide tebrik ederim sende uzun zamandır ovulasyon testleri ile bogusmustun yanlış hatırlamıyorsam :) darısı bize sayfayi bırakmayın bizede yardimci olun sizin tecrübeniz çok fazla :)Gunaudin, fazla rahatim sadece yazmak istedim, belirtilerden biri diye hic yaşanmasa bile olabiliyor. :) değişik bur şey 2. Kez anne olmanın hayali. Bu aksam eşimin yanina dönüyorum zaten gece varacagim ve doğum günu hediyesi olarak bu haberi vereceğim :) inşallah saglikla ilerler her şey. Bu araa istahim gitti hep tokmusum gibi, super bir şey bu tatliyi çok severdim, özellikle nutellasiz kahvaltim olmazdi. Şükur yine istemiyor.
Cnm kimse birsey demedi hastaneden fln ilaç bile vermediler ben kendim sordum agrım olursa ne yapacagim diye kurtajdan bi haft sonra kontrol olunuyormus türkiyede kk okudum ben 6 hafta sonra zor randevu aldım iki ayrı doktoru da aradım bem burdaki doktorlara güveniyorum canım onlar için umurlarinda değilHoşgeldin canım.kürtaj haftan biraz ileri, korunma önerdi mi dr.un?kurtaj ve düşük psikolojisiyle hemen hamile kalmak istiyor insan.biraz toparlansan mı,depoların boşaldı,rahmin de toparlasa biraz.
Cnm kimse birsey demedi hastaneden fln ilaç bile vermediler ben kendim sordum agrım olursa ne yapacagim diye kurtajdan bi haft sonra kontrol olunuyormus türkiyede kk okudum ben 6 hafta sonra zor randevu aldım iki ayrı doktoru da aradım bem burdaki doktorlara güveniyorum canım onlar için umurlarinda değil
Ben Avusturya dayım canım ocak 15 de kurtaj oldumcanim sen yurtdisindasin galiba nerdesin ne zmn kurtaj oldun
Ay canım uzak ellerdesin kıyamam sana . Ben de kendimi doğuda yim gurbette sanardim vallaBen Avusturya dayım canım ocak 15 de kurtaj oldum
Evet canım başlarda ov. testi kullandım ama bebeğim yaptığım düşükten hemen sonra geldi,test yapmaya vaktim kalmamıştıM3rv3_gkn canım ovulasyon testi kullanarak mı hamile kaldın
Sağol güzel dileklerin için canım benim inşallah sende tez zamanda alırsın kucağına gönlüne konacak bir mucizenin müjdesiniCNM allah sağlıklı mutlu huzurlu bir şekilde büyütmeyi nasip etsin sana ve diğer anne adaylarına mis gibi kızını kokla
Cnm senide tebrik ederim sende uzun zamandır ovulasyon testleri ile bogusmustun yanlış hatırlamıyorsam :) darısı bize sayfayi bırakmayın bizede yardimci olun sizin tecrübeniz çok fazla :)
düşükten sonra beklemedin mi canım dr bekle dedi bana...ne kadar sonra hamile kaldın?Evet canım başlarda ov. testi kullandım ama bebeğim yaptığım düşükten hemen sonra geldi,test yapmaya vaktim kalmamıştı
Erken senin daha canim. Ben 7+6 da duydum :)Evet ya nette okudum zencefil öyleymiş o kasar fena ki anlatamam canim ya. Buarada sen kalp atislarini kaçıncı haftada duydun canim cuma gunu Dr gittim 6+3 günlük bebegim vaginal muayene yapalim dedi tekrar tekrar cagirmamak için bende hayır istemiyorum dedim karından çok incelemedi o da sınır oldum. Duyulması gerekmezmiydi sence de ?
İçime su serptin valla sağol canim :) acaba bu Dr niye duymadı diye içim içimi yiyordu valla :) cennet kokulu kızını op benim için şimdi senin evin bebek kokuyordur mis gibiErken senin daha canim. Ben 7+6 da duydum :)
Kendine çok dikkat et canım.güzel ye iç üşütme sıcak tut kendini.20gün ilişki yok,enfeksiyon olmasın antibiyotik vs.de vermiyorlar demekki.Cnm kimse birsey demedi hastaneden fln ilaç bile vermediler ben kendim sordum agrım olursa ne yapacagim diye kurtajdan bi haft sonra kontrol olunuyormus türkiyede kk okudum ben 6 hafta sonra zor randevu aldım iki ayrı doktoru da aradım bem burdaki doktorlara güveniyorum canım onlar için umurlarinda değil
Test yaptin mi tekrar canım. Kan testi yaptin biliyorum ama bir umitGünaydın kızlar gecikmenin 3 gunu cok sistem davul oldum cok asabiyim hamıs de degilim
Canım adet imin 17 veya 18 gunu yum tabı doğruysa aama14 geçti çoktan hasta olmam gerekliydi daha mı gec yum aceba adet gun kan testi yaptırdım dıe bida yaptırmadım normalde negatif gorunce hemen hasta olurdum simdi tık yokTest yaptin mi tekrar canım. Kan testi yaptin biliyorum ama bir umit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?