ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Iyi aksamlar
Saat 17:00'de yaptigim test koyulasmaya basladi nihayet :) silik olan sabah 10:00'da. Tecrubeli arkadaslar yorumlar misiniz? Bu ay kullanmaya basladim. 16 Ocak son adet tarihim.

Koyulaşmaya başlaması yumurtluyorum demek mi? Çatlamak ne oluyor oleyse? Çatladığında mı spermle buluşması gerek? Silikleşmeye başlayınca döllendi demek mi?Dün ilişki vardı.Bugün de olsun diyorum ben. İki günde bir neden tavsiye ediliyor? Garanti olsun diye hergün olmalı değil mi?

sperm kalitesi için iki günde bir diyorlar canım:) ilişkinin ne zaman olacağı konusunda da ben de aynı durumdayım ben de çift çizgiyi gördüm bugün ve yarın deneyeceğim inşallah tutar

Vücutta bulunan lh hormonu yumurtlamaya 24-36 saat kala pik yapar.bunu testteki t cizgisi c ile aynı koyulukta hatta onu koyulukta geçtiğinde anlarsın.yumurta salındığı zaman yani catlama gerceklestiginde lh tekrar düşer test çizgisi silikleşir.etrafında sperm varsa döllenir yumurta.
Yumurtlama ve çatlama aynı olaya verilen isimdir.tüplere olgunlaşan bir yumurtanın atılmasına denir.
Spermler vücutta 72 saate kadar yaşayabilirler.
Yardımcı oldum canım umarım

Benim için çok faydali oldu zira benin lh bugün pik ypmis ve ben yarin bunu değerlendireceğim

teşekkür ederim canım inan sayfanın başından beri her ayı okurken heycandim senin hamileliği nasıl beklediğini heycani ni daha çok ta karamsarligini herseyi ile net hatırlıyorum inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alirsin bende regl bekliyorum ne zaman olur bilmiyorum kurtajdan sonra daha gelmedi bu hafta Türkiye gelmeyi düşünüyorum geldiğim zamanda iyi bir doktora görünüp konuşmaya kafamı rahatlamaya ihtiyacım var

CNM allah sağlıklı mutlu huzurlu bir şekilde büyütmeyi nasip etsin sana ve diğer anne adaylarına mis gibi kızını kokla

Cnm senide tebrik ederim sende uzun zamandır ovulasyon testleri ile bogusmustun yanlış hatırlamıyorsam :) darısı bize sayfayi bırakmayın bizede yardimci olun sizin tecrübeniz çok fazla :)

Hoşgeldin canım.kürtaj haftan biraz ileri, korunma önerdi mi dr.un?kurtaj ve düşük psikolojisiyle hemen hamile kalmak istiyor insan.biraz toparlansan mı,depoların boşaldı,rahmin de toparlasa biraz.
Cnm kimse birsey demedi hastaneden fln ilaç bile vermediler ben kendim sordum agrım olursa ne yapacagim diye kurtajdan bi haft sonra kontrol olunuyormus türkiyede kk okudum ben 6 hafta sonra zor randevu aldım iki ayrı doktoru da aradım bem burdaki doktorlara güveniyorum canım onlar için umurlarinda değil

canim sen yurtdisindasin galiba nerdesin ne zmn kurtaj oldun

Ben Avusturya dayım canım ocak 15 de kurtaj oldum
Ay canım uzak ellerdesin kıyamam sana . Ben de kendimi doğuda yim gurbette sanardim valla yeri geldi sen de hatirlarsin nasıl da karamsarlığa düşer ıstemiom madem die kızardim. Meğer minnakim geleceği zamanı beklermis darısı öncelikle burda topicte bekleyen leré . Sonrada tüm isteyenlere inşallah
. Nasıl istyorum güZEL haberlerinizi duymayı . Gel türkiyeye rahatlar kafan dà gelir de bebis . İnsallah. Kesin dönüş mu yapicak siniz peki

Sağol güzel dileklerin için canım benim inşallah sende tez zamanda alırsın kucağına gönlüne konacak bir mucizenin müjdesini

Erken senin daha canim. Ben 7+6 da duydum :)

Günaydın kızlar gecikmenin 3 gunu cok sistem davul oldum cok asabiyim hamıs de degilim

Kendine çok dikkat et canım.güzel ye iç üşütme sıcak tut kendini.20gün ilişki yok,enfeksiyon olmasın antibiyotik vs.de vermiyorlar demekki.

Test yaptin mi tekrar canım. Kan testi yaptin biliyorum ama bir umit
Canım adet imin 17 veya 18 gunu yum tabı doğruysa aama14 geçti çoktan hasta olmam gerekliydi daha mı gec yum aceba adet gun kan testi yaptırdım dıe bida yaptırmadım normalde negatif gorunce hemen hasta olurdum simdi tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…