Günaydın kızlar gecikmenin 3 gunu cok sistem davul oldum cok asabiyim hamıs de degilim
Bilmiom canım bı olsam rahatlıycamCanım gebelik yoksa inşallah regl olur da rahatlarsın , ben de hiç sevmem bu gecikme hallerini sinirden ölürüm o zamanlar. bir de karnımın taş kesilmesine sinir olurum. benim gecen ay 4 gün gecikti ve biz de kaplıcaya gittik 3-4 saat banyodan sonra otele geldik ve ben hemen regl oldum sanırım o sıcak su olmasaydı atlayacağımı düşünüyordum.
Öperim kuzumm :) evet valla gercektn evlat kokusu baskaymis. Rabbim bütüüünn dileyenlere nasip etsn. Hamislerede saglikla kucaklarina almayi nasip etan insallahİçime su serptin valla sağol canim :) acaba bu Dr niye duymadı diye içim içimi yiyordu valla :) cennet kokulu kızını op benim için şimdi senin evin bebek kokuyordur mis gibi
Çok sevindim ne güzel doğumgünü hediyesi ne anlamlı olacakKızlar selam 2 gün önce öğleden sonra yaptırdıgım test sonucu 181 di. bugün sabah yaptırdığım 500 olmuş . şükür bunu haber vereyim dedim . Oğlumla çok benzer değerler onunki de 196 -530 civarlarıydı ilk 2 testi :) Artık 7-8. haftayı bekleyeceğim inşallah. Akşam eşimin doğum günü , bir şeyler hazırlıyorum fazlaca yogunum
Amin canım maşallah sizeÖperim kuzumm :) evet valla gercektn evlat kokusu baskaymis. Rabbim bütüüünn dileyenlere nasip etsn. Hamislerede saglikla kucaklarina almayi nasip etan insallah:)
Daha da koyulaşacak gibi,yarın sabah güzel olur evetKizlar dun 17:00'de koyulasmaya baslayan test bugun 11:00'de biraz daha koyulasti 3'te yine yapacagim.
Dun gece 2'de iliskiye girdik. Yarin sabah olsun bir de diyorum. Nasil sizce?
Canım çok sevindim ya senin adına :) allah tamamına erdirsin inş. Bizde arkandan gelelim inş.Kızlar selam 2 gün önce öğleden sonra yaptırdıgım test sonucu 181 di. bugün sabah yaptırdığım 500 olmuş . şükür bunu haber vereyim dedim . Oğlumla çok benzer değerler onunki de 196 -530 civarlarıydı ilk 2 testi :) Artık 7-8. haftayı bekleyeceğim inşallah. Akşam eşimin doğum günü , bir şeyler hazırlıyorum fazlaca yogunum
Ya gercekten zaman ne cabuk geciyor neler yasadık burda neler paylaştık dahada paylasicaz ins saglikla aldığımız günlerinde konusucazHay masslkahkiz 4 ayin kalmışya ne ara geçti zmn
Ayyy kuzum.benim siz ve minnoslarimiz saglikli olsunlarda gelirim bende arkanizdan allahin izniyle.evet ya ne bekleyisler üzüntüler sevincler yasadik burdaYa gercekten zaman ne cabuk geciyor neler yasadık burda neler paylaştık dahada paylasicaz ins saglikla aldığımız günlerinde konusucazsevdabuzer tabiki sende guzel haberler vereceksin takipteyim hep ilk sen bilmiştin hamile oldugumu onuda unutmuyorum
Canım ben düşükten hemen sonra hamile kaldım,düşüğün üzerine adet bile görmedim doktorum korun demedi 6 haftalıktı benim düşük,hatta doktorum son adet tarihimi kendi belirledi bebeğin gelişimine göre,24 nisanda düşük yaptım 1 mayıs son adet tarihim belirlendidüşükten sonra beklemedin mi canım dr bekle dedi bana...ne kadar sonra hamile kaldın?
Ufak farklılıklar göstermez canım yumurtlamanı,tam koyuluktan sonra gözle görünen bir silikleşme olduğunda yumurtan çatlayacak demektir.Kızlar saat 15:00'de yaptığım test ile 20:00'de yaptığım test arasında biraz fark var. Fotoğraftan belli oluyor mu bilmiyorum ama hafif silik az önce yaptığım test. Bu 5 saat arasında yumurtladım mı sizce?
İnşallah canm güzel haberler hepimiz veririz Hayır cnm temelli değil ben 5 günlüğüne gelecektim biraz kafa dağıtmak için uzaklaşmak istedim ama malesef kızım bu aksam merdivenden düştü acile gittik şükür birşeyi yok benim minik tatil işi yatti:)Ay canım uzak ellerdesin kıyamam sana . Ben de kendimi doğuda yim gurbette sanardim vallayeri geldi sen de hatirlarsin nasıl da karamsarlığa düşer ıstemiom madem die kızardim. Meğer minnakim geleceği zamanı beklermis darısı öncelikle burda topicte bekleyen leré . Sonrada tüm isteyenlere inşallah
. Nasıl istyorum güZEL haberlerinizi duymayı . Gel türkiyeye rahatlar kafan dà gelir de bebis . İnsallah. Kesin dönüş mu yapicak siniz peki
daha ilişki fln yok cnm korkuyorum zaten :) sanki ilk deneme gibi birsey olacak bende yok canım hiç birşey vermiyorlar hep işleri ezber yapmakKendine çok dikkat et canım.güzel ye iç üşütme sıcak tut kendini.20gün ilişki yok,enfeksiyon olmasın antibiyotik vs.de vermiyorlar demekki.
çok sevindim senin adına ne güzel hemen hamile kalmışsın ve bebeğini kucağına aldın darısı başıma inşallah...Canım ben düşükten hemen sonra hamile kaldım,düşüğün üzerine adet bile görmedim doktorum korun demedi 6 haftalıktı benim düşük,hatta doktorum son adet tarihimi kendi belirledi bebeğin gelişimine göre,24 nisanda düşük yaptım 1 mayıs son adet tarihim belirlendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?