ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kizlar hayirli aksamlar simdi test yaptim dunkine gore daha siliklesmis acaba cay icmistim ogleden sonra ondan mi acaba iki saat sonra tekrar yapsammi

Eklentiler

• 1454426306052-640537665.webp
    7 KB · Görüntüleme: 67
Xkardelenx noion canım gorusmeyrli ben halen hsta olmadim sıkıntıdan patliycam bebiste yok nie olmuom

Yaa arkadaşlar yardım edin ilk defa kullanıyorum bu testleri nasıl olacak anlamadım bi silik bi köyü çıkıyo ama bugün 2 testimde silik çıktı bugün 12.günüm

Eklentiler

• 20160202_191901.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 65
Yaa arkadaşlar yardım edin ilk defa kullanıyorum bu testleri nasıl olacak anlamadım bi silik bi köyü çıkıyo ama bugün 2 testimde silik çıktı bugün 12.günüm
Bende ilk kez kullaniyorum ama okuduklarima gore senin yumurta 11.gun çatlamış o yuzden o gunden sonra siliklesmeye baslamis

Careler caresi , ben tam koyulasma günü onun öncesi ve bir gün sonraki 3 ilişki yasadim simdi hamileyim. Sen 11. Günün öncesini ve sonra sini değerlidirebildin mi?

21. Gunundeyim cnm pko var bende adetim 35 40 gun arasinda geliyor dunde silikti ama bu kdr degil daha net gorunuyordu bugun daha silik cikti
Canım çift çizgi direk çıkıyor anlıyorsun. , silik ciktiysa daha catlamamis olabilir. Çünkü 35-40 gunse 21-26. Gün Arası yumurtlarsin büyük ihtimalle
Benim 27 günde bir olduğu için genelde 13. Gün çalıyor mesela 14 gün sonrada adet oluyorum.

ebruserkan Can'im sonuç nedir. Baktin mi tekrar idrar tahlili yaptin mi ?
Yok bebeğim ya dun yaptım ama 7 bardak çay içtim o idrarla yaptım negatif o yüzden celiskide kaldim ama bugün pembe leke geldi çok açık pembe hasta olucam sandım tik yok yaw barı adet olsam

Careler caresi , ben tam koyulasma günü onun öncesi ve bir gün sonraki 3 ilişki yasadim simdi hamileyim. Sen 11. Günün öncesini ve sonra sini değerlidirebildin mi?

Yok canım ya benim en son adetimin 9.günü ilişki oldu 10 11 olmadı çünkü hiç belirtin olmadı akinti falan normalde yumurtlamaya yakın çok fazla akintim olurdu bu ayda test deneyim dedim testlerde böyle çıktı artık bugün 12.gün bugün ve yarın deneyecem şansımı anlayamadım çünkü koyu cikincami ilişki olacak silik cikincami

@triton-x inşallah Can'im . okul nasil gidiyor, esin yine uzaklarda mi . ben de 2 yol ayri kalmistim. Süreçte yeni doğum yapmistim bir de çok zordu.

@triton-x inşallah Can'im . okul nasil gidiyor, esin yine uzaklarda mi . ben de 2 yol ayri kalmistim. Süreçte yeni doğum yapmistim bir de çok zordu.
Canım okul tatil su ara annemlerin yanına geldim. Eşim de yolda geliyor şuan. biz isim yüzünden atamam olmadigindan halen biraraya gelmedik. Üstelik eşim istanbulda calismaya başladı . görüşmek daha da zorlaştı. ben şunu anladım bizi ancak bebek birleştirerek. . . tabi olmazsa da yapacak bişey yok. Ovulasyon dönemlerinde birarada olmaya çalışıyoruz. . . yazları 3 ay biraradayiz ama uğraşıyorum araştırıyorum canım ist için inş şans bize de güler. Zaten bizi birbirimizden başkası anlamıyor canım. inş. 2 kaybimdan sonra busefer sağlıklı bir evladım olur canım allahtan tek isteğim bu suan..

Arkadaşlar selam. 2,5 yıllık evliyim. Bebek planlamaya başladık. Yumurtlama testi alayım diyorum. Clearblue alayım diyorum 2. çizgiyi anlamak zor sanki?? Önerilerinize açığım ne tavsiye edersiniz.

Bir de test pozitif olunca hemen ilişkiye mi giriliyor?

Tatlım ben laboquick kullanıyorum. çok memnunum hem daha ucuz ama sen bilirsin. Çift çizgi çıktıktan sonra siliklestiginde de değerlendirmek gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…