Daha vaktim var öyleyse belkide bu kadar ay yumurtlayın zaman ilişki olmadığı için hamile kalamadım tabi rabbimin bileceği iste ben klomen kullandığım zaman 18.gun igne olmustum 18. 19.gun iliski demisti dr bende ona gore dusundum hep o ilactan dolayi erkene gecmis yumrtlamam demekki ben 22.hunden sonra iliskiyi birakiyordumCanım çift çizgi direk çıkıyor anlıyorsun. , silik ciktiysa daha catlamamis olabilir. Çünkü 35-40 gunse 21-26. Gün Arası yumurtlarsin büyük ihtimalle
Benim 27 günde bir olduğu için genelde 13. Gün çalıyor mesela 14 gün sonrada adet oluyorum.
Tabi senin dongun uzun çünkü yumurtladiktan 14 gün sonra adet olursun. Bence bugün den sonra bir dolu bir boş gidin. 30. Güne kadar hadi testlerede devam inş. Bu ay olsun ozaman :)Daha vaktim var öyleyse belkide bu kadar ay yumurtlayın zaman ilişki olmadığı için hamile kalamadım tabi rabbimin bileceği iste ben klomen kullandığım zaman 18.gun igne olmustum 18. 19.gun iliski demisti dr bende ona gore dusundum hep o ilactan dolayi erkene gecmis yumrtlamam demekki ben 22.hunden sonra iliskiyi birakiyordum
İnşallah canim ya rabbim her isteyene hayirla saglikla versin insallah 26.gun bile yumurtluuor olabilirim ben sonucta 40. 42.gunlerde adet olduguma goreTabi senin dongun uzun çünkü yumurtladiktan 14 gün sonra adet olursun. Bence bugün den sonra bir dolu bir boş gidin. 30. Güne kadar hadi testlerede devam inş. Bu ay olsun ozaman :)
Teşekkürler triton fiyat açısından baya mantıklı laboquick aldım internetten bakalım deneyip göriim :)Tatlım ben laboquick kullanıyorum. çok memnunum hem daha ucuz ama sen bilirsin. Çift çizgi çıktıktan sonra siliklestiginde de değerlendirmek gerekiyor.
Aynen canım oyüzden ihmal etmemek lazım. bugün 12. Günüm testim yüklüyorum, aynen seninki de böyle çıksın. Sonra siliklestiginde de olsun ama haydi hepimizin şansı açık olsun.İnşallah canim ya rabbim her isteyene hayirla saglikla versin insallah 26.gun bile yumurtluuor olabilirim ben sonucta 40. 42.gunlerde adet olduguma gore
Yardımcı olabildiysem ne mutlu banaTeşekkürler triton fiyat açısından baya mantıklı laboquick aldım internetten bakalım deneyip göriim :)
Sen ne güzel gebesin darısı başımıza olsun. Çok uğraştınız mı? Kaçıncı denemede oldu bebiş?
İyi yapmışsın inanırım toteme tutar işallah. İllaki gelicek yavrun.Aynen canım oyüzden ihmal etmemek lazım. bugün 12. Günüm testim yüklüyorum, aynen seninki de böyle çıksın. Sonra siliklestiginde de olsun ama haydi hepimizin şansı açık olsun.Eki Görüntüle 1762876
Yardımcı olabildiysem ne mutlu banaya aslında totem yaptım bu ay henüz hamilelik için uğraşıyorum. 2 kaybim var benim ilki 1. Ayda ovulasyon testi olmadan 2. Si de 6. Ayda olmuştu ama esimle farklı şehirlerdeki oyüzden ben mecbur kullanıyorum. Ona göre birarada oluyoruz. Ama baya tecrübe kazandım ne yazikki bu testlerde. . .
Yok bebegim bekliorm adetimı gelen giden yokebruserkan Can'im nasilsin. Var mi bir şey?
İnş hepimizin saglikla gelsin.İyi yapmışsın inanırım toteme tutar işallah. İllaki gelicek yavrun.
Aynen canım oyüzden ihmal etmemek lazım. bugün 12. Günüm testim yüklüyorum, aynen seninki de böyle çıksın. Sonra siliklestiginde de olsun ama haydi hepimizin şansı açık olsun.Eki Görüntüle 1762876
Yardımcı olabildiysem ne mutlu banaya aslında totem yaptım bu ay henüz hamilelik için uğraşıyorum. 2 kaybim var benim ilki 1. Ayda ovulasyon testi olmadan 2. Si de 6. Ayda olmuştu ama esimle farklı şehirlerdeki oyüzden ben mecbur kullanıyorum. Ona göre birarada oluyoruz. Ama baya tecrübe kazandım ne yazikki bu testlerde. . .
İnş tatlım hakkımızda hayırlısı olsun inş.Ayyy insallah bende boyle kirmizi gorurum once bu testi sonrada gebeliği :)
Hepimiz gebelik testinde kıpkırmızı iki cizgi gorelim.inşallah
İnsallah canim. Gönlüne göre olsun....arkadaşlar hepimizin Allah yardımcısı oldu bunca zaman denemeden sonra olmayınca bende artık ovulasyon testi aldım bugün elime ulaştı umarım hepimizin tatlı tatlı bebişleri olur.
evet malesef insan hayatı hayalleri bu kadar ucuz işte..sırf daha fazla para kazanmak için insanların en zor durumundan faydalanıyorlar..çok araştırdım çok okudum hepsini de geç içime sinmeyen bişeyler oldu..demek hayırlısı böyleymiş.rahim filmi bi tanı ama kesin tanı değil.bazen çok net olabiliyor ne durumda olduğu.benim doktorum eğer senin tüplerin alınacak kadar kötü olsaydı bunu filme bakınca sen bile farkederdin demişti.ıyıkıde o ankı uzuntunden yanlış karar vermemışsın canım allahım en yakın zamanda hayırlı evlatla mujdelesın senı.bende 15 tatılde rahım fılmı çektırcem ama hep okuduğum şey şu doktor tupun kapalı olup olmadığıyla ılgılı yorum yapmadı mademkı böyle nıye yapılıyor rahım fılmı yanı bunun amacı tuplerın açık olup olmadığına bakılmak değilmi kapalıysada puskurtulen ılaçla açmaya çalışmak benım bıldığım bu
Spermler 72 saat yasayabiliyor sonucta tutma sansi tabiki var canim ve ins tutmusturKızlar merhaba ilk defa başıma farklı bir durum geldi. Kay aydır ovulasyon testi kullanmisligim var ama kafam karıştı.
Şimdi alTalta 3 test koyucam.
İlki 3 Şubat çift çizgi baya köyü saat 13.30
2. 4 subat silinmiş çizgi ama yinede koyu saat 11.30
3. 4 subat saat 17.30 bekleyiince yine çift çizgi cok koyu
Sabahkinde çok suda içmeden ama belkide etkilendi. Bilemiyorum, birde sabah 11 e kadar baya sağ kaşık ağrısı çektim. Oyüzden yumurtamin bugün catladigini düşünüyorum.
İlişki tarihleri de 2si gece ve 3u sabah birde bu gece ancak olur. Daha da testim kalmadı. Silklesmesini takip edemedim. Başına böyle bir durum gelen varmı? Dün gece ilişki olmadı ya tutma şansı varmı. ? uzun oldu kusura bakmayın.
Eki Görüntüle 1764315 Eki Görüntüle 1764316
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?