- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
Sabah namazdan sonra sol kasigimda iannilmaz bi agri varfi bugunde oglen saatlerinde sol gogsume kramp girdi ve kasigimdaki agri üst bacagima atiyodu. Kanama falan olmadi seffaf akinti vardi bazen beyaz oluyr ay ypksa yine yumurtliyrmuyum
Inşallah kuzummAdet yumurtlama ve gebelik belirtileri çok benziyor( ama yumurtlamıyorsundur canım ya içini ferah tut
Reglin 2. Günümdeyim. Yapmıştım test tek çıkmış ti tabi. Umutlar gelcek aya.. Sen de durumlar nedirvorones ne yaptın canım, test yapabildin mi ?
Bebeğim bence sen de hamilesin dolunay gibi ovu. Testlerin koyuYaa. .Inşallah kuzumm
Adet öncesi belirtilerı mi soruyorsun. Biz de hamis bi tanecik arkadaş Var. O da belirtilerini paylaştı sağolsun geri sayfalarda. Bu topic de herkes hamile kalacak. Hepimiz yazarız inşallahiçinizde adet olmadan hamile olduğunu anlayan biri var mı?
inşallah canım benim zamanı gelmiştir umarımInsallah canim hayirlisi bakalim bak calismada senle ayni olmus tesadufun bu kadari bende gunasiri calisiyordum ama ilk koyu ve ikinci koyu ust uste oldu sonra 1 gun ara calusma :)) insallah bende senin kadar sansliyimdir hepimizin bebisleri olur insallah sagliklaa :)))
Olabilir ben de sağdan yumurtlamıştım bu ay ve adete yakın sağa doğru batma oluyorduSeni anladm bebegm subat 28 gün oldugu icin martin 17 si 30. Gün olmuyr demek istedim 28 oluyr yanidaha beklcm gibi geliyr. Belki de daha yeni yumurtluyrmdr. Bide biraz once sol. Kasigimda inanilmaz.bi agrı vardı biraz.ovdm gecti.cok sukur. Gebelikle alakali.durum söz konusu mudur.?
Amiiin sağ ol canım benim, inşallah bu ay sıra sendedir, dualarım sizinleayyy canimm hayırlı olsun cok sevindim ama hamile olduğunu anlamıştım ovulasyon testin koyuydu Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin canim
hayirlibugirlu olsuncanimm
Bende test yaptım bembeyaz, yarın ya da ondan sonraki gün reglim. Gelsin diye bekliyorum ben de. Berbat bel ağrım var.Reglin 2. Günümdeyim. Yapmıştım test tek çıkmış ti tabi. Umutlar gelcek aya.. Sen de durumlar nedir
Burdayım canım, bu hafta yazılı haftam ondan çok giremiyorum sayfaya. Aşk olsun bırakır mıyım sizi ya. yazdım yorumumu ilk çevirim içi olduğunda göreceksinDolunaaayyyy.nerdesinn.kuzummm. hamis oldun terk ettin buraları bakıyormyoruma ihtiyacm varrr
inşallah canım benim zamanı gelmiştir umarım
Adet öncesi belirtilerı mi soruyorsun. Biz de hamis bi tanecik arkadaş Var. O da belirtilerini paylaştı sağolsun geri sayfalarda. Bu topic de herkes hamile kalacak. Hepimiz yazarız inşallah
inşallah 2 yıldır uğraşıyorumAdet öncesi belirtilerı mi soruyorsun. Biz de hamis bi tanecik arkadaş Var. O da belirtilerini paylaştı sağolsun geri sayfalarda. Bu topic de herkes hamile kalacak. Hepimiz yazarız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?