ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Sabah namazdan sonra sol kasigimda iannilmaz bi agri varfi bugunde oglen saatlerinde sol gogsume kramp girdi ve kasigimdaki agri üst bacagima atiyodu. Kanama falan olmadi seffaf akinti vardi bazen beyaz oluyr ay ypksa yine yumurtliyrmuyum

Adet yumurtlama ve gebelik belirtileri çok benziyor ( ama yumurtlamıyorsundur canım ya içini ferah tut

içinizde adet olmadan hamile olduğunu anlayan biri var mı?
Adet öncesi belirtilerı mi soruyorsun. Biz de hamis bi tanecik arkadaş Var. O da belirtilerini paylaştı sağolsun geri sayfalarda. Bu topic de herkes hamile kalacak. Hepimiz yazarız inşallah

inşallah canım benim zamanı gelmiştir umarım

Olabilir ben de sağdan yumurtlamıştım bu ay ve adete yakın sağa doğru batma oluyordu bugünkü ovulasyon tetsin nasıl?

ayyy canimm hayırlı olsun cok sevindim ama hamile olduğunu anlamıştım ovulasyon testin koyuydu Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin canim
Amiiin sağ ol canım benim, inşallah bu ay sıra sendedir, dualarım sizinle

Reglin 2. Günümdeyim. Yapmıştım test tek çıkmış ti tabi. Umutlar gelcek aya.. Sen de durumlar nedir
Bende test yaptım bembeyaz, yarın ya da ondan sonraki gün reglim. Gelsin diye bekliyorum ben de. Berbat bel ağrım var.
Önümüzdeki ay beraber olacağız büyük ihtimalle

Dolunaaayyyy.nerdesinn.kuzummm. hamis oldun terk ettin buraları bakıyorm yoruma ihtiyacm varrr
Burdayım canım, bu hafta yazılı haftam ondan çok giremiyorum sayfaya. Aşk olsun bırakır mıyım sizi ya. yazdım yorumumu ilk çevirim içi olduğunda göreceksin

Kızlar bu arada bugün doktoru aradım sordum, adet günü yaptırdığım kan testindeki değerim 243'müş. Bugün 500 olmuştur muhtemelen dedi. Cuma günü 1000 civarı olur dedi, cuma ya da cumartesi gel keseyi görürüz inşallah dedi. Yanlış anlaşılmasın bilgilendirme amaçlı paylaşıyorum bunlarıDualarımdasınız, dualarınıza ihtiyacım var.

inşallah canım benim zamanı gelmiştir umarım

Canım maşallah değerlerin çok güzel çok sevindim inşallah kalbini de dinlersin inşallah zamanı gelmiştir hayırlısıyla. Ben Karışık duygular içindeyim dolunay yaa sol kasığım Şiş gibi hissediyorum bugün sol üst bacağıma Ağrı vurdu acayip gaz dolanıyoiçimde ama şu üç aydır göğüslerimde hassasiyet yok normalde olurdu adete 1 hafta kala ve adet bitene kadar umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama sanırım üşüttüm ben yaa ve adet belirtileri bel ağrısı filan bakalım Hakkımda Hayırlısı Rabbim doğru zamanda hayırlısıyla çok aratmayan hepimize nasipeyler inşallah sen de inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur ( canım ya ovu testini ne zaman yapmaya başladın bat a 6 gün var ne zaman yapayım test alayım eczaneden yarın merak ettim de )

Adet öncesi belirtilerı mi soruyorsun. Biz de hamis bi tanecik arkadaş Var. O da belirtilerini paylaştı sağolsun geri sayfalarda. Bu topic de herkes hamile kalacak. Hepimiz yazarız inşallah

Canım nasılsın Ağrılı geçmiyordum inşallah canım bu kaçıncı denemenizdii inşallah Rabbim bizlere de hayırlısıyla nasip eder canım

Herkese merhaba ;bizde bebek düşünüyoruz ilk ay tutmadı bende ovulasyon testi aldım ama nasıl kullanacağımi bilemiyorum hangi saat araliklariyla testi yapmaliyim ve ne zaman ilişki olmalı?Rabbim bebis isteyen herkese sağlıklı bir bebek versin inşallah. adetim in 9. Günü bu arada kızlar..

Herkese merhaba,
Bu ay klomen kullandım, aynı zamanda adetin 8. gününden bu yana hergün gece saat 10 yada 11 de ovulasyon testi yapıyorum (testin markası laboquick). 13.üncü günümde doktoruma kontrole gittim, yumurtanın oluştuğunu gelişiminin iyi olduğunu söyledi, ancak ovulasyon testi hep negatif-tek çizgi çıkıyor.
Bunun sebebi ne olabilir? Yumurta oluştuğu halde neden ovulasyon testi nefatif çıkıyor kafam karıştı açıkcası.... Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum

Kizlar merhabaaa buguna adetimin 14. Gubu ov.testleri silik cizgi bugun daha yapmadim hala yumurtlamadmki ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…