ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Arkadaslar kafayı yicem ya anlamadım ben bu test işini hergün aynı saatte yapıyorum sonuçu anlamadım anlayan varsa nolur bi anlatsın bana
Ben de ilk kez bu ay kullaniyorum ama senin testlerin gorunumune gore yumurtan 11.gun yeterli buyukluge ulasmis ve 12.gun de catlamis 11 ve 12.gunler iliski olduysa ins tutmuştur cnm

Ben de ilk kez bu ay kullaniyorum ama senin testlerin gorunumune gore yumurtan 11.gun yeterli buyukluge ulasmis ve 12.gun de catlamis 11 ve 12.gunler iliski olduysa ins tutmuştur cnm

Canim öyle de dün en son alttaki testte tekrar koyulasti çizgi onu anmaladim bende

@triton-x Can'im ben de bu ay sadece 3 ilişki bunlar hep art arda oldu korkma sayi düşmesi çok etkilemez. Öncesi sik değilse. Ben mesela 8-12-14-15-16 da ilişki yasadim ve başka da olmadi. 1 ocakti SAT ve tuttu. Şöyleki 14 u sabah sonra 14 gece sabaha karşı ve de 15 gece sabah karşı yani 16 si dedigim benim 15 i gecrsi 3.30 daki iliski. :) aslında bakinca 15 inde çatlayan yumurtamin hemen öncesi ve hemen aonraai ilişki olmuş başka da olmanis

Tamam canım inş. Bu 2 günde boş gecmeyelim hayırlısı olsun beklemeye geçelim. :)

Kizlar ilk kez c cizgisi koyu cikti ikinci cizgi dun hic yoktu bugun hafif bir belirdi sanki

Eklentiler

• P_20160205_180043.webp
    7 KB · Görüntüleme: 56
Canım 72 saat ara vermedik zaten ara boşluk 30 saat fln oldu ama üstüste olduğu için sayı dusmemistir inş. sen ne yapıyorsun. ? test ne alemde?
Dusmemistir canim ya sanmiyorum ben klomen kullandigim ay dr uc gun üst-üste ilişki demisti çünkü

Benim test gibi olunca ne zaman yani kac gunde koyulasiyor kizlar sizde

Kizlar bugun dune gore bir koyulasma car degil mi

Eklentiler

• P_20160206_162919.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 66
@triton-x canim ya peki bu gece olmasada olur dimi yatili misafirim varda.
Kopkoyu gördüğüm gunmu ilişki olmasi lazim yoksa ertesi günümü

@triton-x canim ya peki bu gece olmasada olur dimi yatili misafirim varda.
Kopkoyu gördüğüm gunmu ilişki olmasi lazim yoksa ertesi günümü
Tatlım benim bu sefer kopkoyu gördüğüm gün ve 1.5 gün sonra oldu. Siliklestiginde çatlamıs oluyor. Ozaman da 1 gün yumurta canlı kalıyor bence olur. Yarın çift çizgi çıkarsa yarın ve diğer akşam olsun bence
Buarada 40. Gün bat tarihin olmuş oluyor.

Tamam canim cok yardımcı oldun valla vok sagol ikimizde ekim annesi oluruz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…