ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kizlar bi bakarmisiniz dunki testimle bugunku testimi alt alta cektim anlamadim ne demek bu ben yumurtlamadimmi yoksa dun mu yumurtladimda bgn sabah filan catladi

Eklentiler

• P_20160207_175013.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 72
Kizlar bi bakarmisiniz dunki testimle bugunku testimi alt alta cektim anlamadim ne demek bu ben yumurtlamadimmi yoksa dun mu yumurtladimda bgn sabah filan catladi
çatlamış canım bugun çalışma olmalı hatta yarında olsun

Dun iyiki olmus ya oyle spontane bir iliski oldu ben daha catlayacagini dusunmemistim

Arkadaslar benim bu Tester 15.gün çok koyu çıktı tam gününde çekip atamadim
Bu resimlerdekinden daha canlıydı ama 3gun geçince test bi tuaf oldu haliyle en alttakini bugün yaptım bugün 18.günüm geçtiğimiz 2 gün üst üste gece ve sabah ilişki oldu bugunde çok silik çıktı bugunde olacakmı ilişki

Eklentiler

• 20160208_120551.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 46
Bu daha iyi olur galiba
Spermin kalitesi için olmaması gerekir denir, ama bazı arkadaşlar 3 gün üst üste yapanlar var bildiğim. Eğer bu sabah ilişki olmadıysa akşama yapabilirsin. Kalitesi önemli çünkü zaten 24- 36saat spermler sende canlı olarak yaşıyor

Testim hep koyuydu canım ha silindi silinecek derken 6 gün ilişki oldu.sonuç hamilelik:))spermler 72 saate kadar yaşayabiliyor bu arada canım.

merhaba canlarım...nasılsınız nasıl gidiyor hayat? ebruserkan sevdabuzer moonna ve diğer arkadaşlarım hepinizi öpüyorum...kanamam biteli 22. günüm ne zaman adet olacağım acaba, kasıklarım ağrıyor inşallah bir an önce olurum, bir adet daha bekleyip martta başlayacağım çalışmalara miyavvvvv

peki
Benim de hamile kaldığım ay beş altı gün böyle koyuydu testlerim canım:))

5-6 gün koyu olması normalmiymiş hani testte yanılma falan olmaz dimi her ne kadar doktora gitsem de burdaki tecrübeler daha önemli bence :))) doktorum bana gün aşırı dedi ilişki ve yeni mens dönemine kadar devam edecek dedi.

Ohhh adet bitsin gelsin çalışmalar bende artik ovu testi kullanmıyorum bitmisti almadim belirtilerden anlıyorum ama takip etmedim bu ay dün ve ondan onceki gun çalışma oldu dunku çalışmadan sonra sol kasigim cok kotu agridi gece uyutmadi beni sonra hesaplayinca dun ovu günümmüş

Evet bend eyle duydum canım ama nerdeyse 2yil olacak hep gün aşırı oldu bide bazı sebeplerden dolayi çok ciddi üstüne düşmedik ama bundan sonra baya bi ciddiyiz ve bu ay ilk defa test kullandım bakalım üst üste yaptık ama ne diyelim hayirlsii inşallah tutar bu sabah olmadı bu gece olsun diye düşündük bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…