Bugün çatlamıs canim dünkü koyuymus baya. Bugün çalışma olsun benceKizlar bi bakarmisiniz dunki testimle bugunku testimi alt alta cektim anlamadim ne demek bu ben yumurtlamadimmi yoksa dun mu yumurtladimda bgn sabah filan catladi
Bugün çatlamıs canim dünkü koyuymus baya. Bugün çalışma olsun bence
Bugün çatlamıs canim dünkü koyuymus baya. Bugün çalışma olsun bence
Oylemi catlamis mii
Ay heyecan yaptim ya :)
Dun oldu calisma bu gecere olsun o zaman sonraki gunde.lazimmi yeter mi bu iki gun sence cnm.ya
Oylemii catlamis miiBugün çatlamıs canim dünkü koyuymus baya. Bugün çalışma olsun bence
Bence bugün olduktan sonra gün aşırı yapmaya devam edin canım 4-5 gün kalana kadarOylemii catlamis mii
Ay heyecan yaptim :)
Dun olmustu bugunde olsun calisma yeter mi
Yoksa yarin da yada iki gun sonrasinda da olsun mu
Adet tarihi yumurta catladiktan 14 gun sonrasi degil mi cnmBence bugün olduktan sonra gün aşırı yapmaya devam edin canım 4-5 gün kalana kadar
çatlamış canım bugun çalışma olmalı hatta yarında olsunKizlar bi bakarmisiniz dunki testimle bugunku testimi alt alta cektim anlamadim ne demek bu ben yumurtlamadimmi yoksa dun mu yumurtladimda bgn sabah filan catladi
ıkı gun sonrasına geç olur yumurta çatladıktan sonra 24-36 saatler arası yaşıyorOylemii catlamis mii
Ay heyecan yaptim :)
Dun olmustu bugunde olsun calisma yeter mi
Yoksa yarin da yada iki gun sonrasinda da olsun mu
Evet canımAdet tarihi yumurta catladiktan 14 gun sonrasi degil mi cnm
Bu gece olacak calisma dunde olmustuıkı gun sonrasına geç olur yumurta çatladıktan sonra 24-36 saatler arası yaşıyor
Spermin kalitesi için olmaması gerekir denir, ama bazı arkadaşlar 3 gün üst üste yapanlar var bildiğim. Eğer bu sabah ilişki olmadıysa akşama yapabilirsin. Kalitesi önemli çünkü zaten 24- 36saat spermler sende canlı olarak yaşıyorBu daha iyi olur galiba
Testim hep koyuydu canım ha silindi silinecek derken 6 gün ilişki oldu.sonuç hamilelik:))spermler 72 saate kadar yaşayabiliyor bu arada canım.Spermin kalitesi için olmaması gerekir denir, ama bazı arkadaşlar 3 gün üst üste yapanlar var bildiğim. Eğer bu sabah ilişki olmadıysa akşama yapabilirsin. Kalitesi önemli çünkü zaten 24- 36saat spermler sende canlı olarak yaşıyor
Benim de hamile kaldığım ay beş altı gün böyle koyuydu testlerim canım:))Bu daha iyi olur galiba
Benim de hamile kaldığım ay beş altı gün böyle koyuydu testlerim canım:))
merhaba canlarım...nasılsınız nasıl gidiyor hayat?ebruserkan sevdabuzer moonna ve diğer arkadaşlarım hepinizi öpüyorum...kanamam biteli 22. günüm ne zaman adet olacağım acaba, kasıklarım ağrıyor inşallah bir an önce olurum, bir adet daha bekleyip martta başlayacağım çalışmalara miyavvvvv
Spermin kalitesi için olmaması gerekir denir, ama bazı arkadaşlar 3 gün üst üste yapanlar var bildiğim. Eğer bu sabah ilişki olmadıysa akşama yapabilirsin. Kalitesi önemli çünkü zaten 24- 36saat spermler sende canlı olarak yaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?