- 3 Haziran 2015
- 530
- 396
- 23
Testim hep koyuydu canım ha silindi silinecek derken 6 gün ilişki oldu.sonuç hamilelik:))spermler 72 saate kadar yaşayabiliyor bu arada canım.
Test en koyu olduğunda anlaki lh hormonu tavan yapmış yumurtan 24 -36 saate çatlayacak ve lh düşecek test silik cizgi olacak.bizim ya koyuyken catlama oldu ya da dört beş günden sonra catladı.bence catlamadan once de ilişki olmalı ki vücutta o anda sperm bulsun yumurta.Aynısını yaşadım canım 5 6 gün üst üste koyu oldu ha silindi tamam artık silinir derken üst süte oldu çok test yaptım da nerdeyse hep koyu olduğundan bi kaçını koydum burayadabugun silik cikmaya basladi test yani silim.cikincami yumurta catlamis oluyor koyuyken daha catlamamismi oluyor tam anlayamadim hala hayırlı olsun seninde canım hayirlsiiyla kucağına al inşallah ekstra bişi yaptinmi acaba
Test en koyu olduğunda anlaki lh hormonu tavan yapmış yumurtan 24 -36 saate çatlayacak ve lh düşecek test silik cizgi olacak.bizim ya koyuyken catlama oldu ya da dört beş günden sonra catladı.bence catlamadan once de ilişki olmalı ki vücutta o anda sperm bulsun yumurta.
Ben 8.ayda hamile kaldım.etkisi var mi bilmiyorum ama eşim arkadan yaklaştı bana, dışarıya da hiç meni akmadı hamile kaldığım ay.açık yazdım kusura bakma canım ayıp olduysa.adamı da iyi besledim.muz,findık,badem,balık eksik etmedim hergün.
Spermlerin yenilenmesi ortalama 72 gün canım.anca toparlanır eşinin değerleri zaten.varikosel ameliyatının 3.ayında hamile kaldı kızkardeşim de meselaTesekkur ederim canim cok iyi açıkladin bence valla birbirimizin tavsiyelerine hep ihtayicimiz var diye düşünüyorum ben hepsini denemek Te fayda var ne kaybedecez ki benim esim varikosel amelyati oldu keciboynuzu pekmezi, kuru yemiş, arisutu bal polen kullanmaya başladık son 2 aydır amelyattan SONRa umutlandik bakalım hayirlsii olsun hakkimizda
Spermlerin yenilenmesi ortalama 72 gün canım.anca toparlanır eşinin değerleri zaten.varikosel ameliyatının 3.ayında hamile kaldı kızkardeşim de mesela
CNm ya benim de bu sefer oyle oluyor neden ki acaba bir sorun olamaz ekimde ki bütün testlerim tahlillerim de temizdi rahim filmi dahil .. Fkt 12. Günde. Beri sadece bir gun silik çıktı bakar misin TestlerimeTestim hep koyuydu canım ha silindi silinecek derken 6 gün ilişki oldu.sonuç hamilelik:))spermler 72 saate kadar yaşayabiliyor bu arada canım.
Sukur kvusturana tatlım ben halen adet olmayı bekliom 40 günü geçti olamdim sokturucu bugün bitti adet olup çalışmalara son gaz devam edicem :))merhaba canlarım...nasılsınız nasıl gidiyor hayat?ebruserkan sevdabuzer @moonna ve diğer arkadaşlarım hepinizi öpüyorum...kanamam biteli 22. günüm ne zaman adet olacağım acaba, kasıklarım ağrıyor inşallah bir an önce olurum, bir adet daha bekleyip martta başlayacağım çalışmalara miyavvvvv
Evet bend eyle duydum canım ama nerdeyse 2yil olacak hep gün aşırı oldu bide bazı sebeplerden dolayi çok ciddi üstüne düşmedik ama bundan sonra baya bi ciddiyizve bu ay ilk defa test kullandım bakalım üst üste yaptık ama ne diyelim hayirlsii inşallah tutar bu sabah olmadı bu gece olsun diye düşündük bakalım
Evet bend eyle duydum canım ama nerdeyse 2yil olacak hep gün aşırı oldu bide bazı sebeplerden dolayi çok ciddi üstüne düşmedik ama bundan sonra baya bi ciddiyizve bu ay ilk defa test kullandım bakalım üst üste yaptık ama ne diyelim hayirlsii inşallah tutar bu sabah olmadı bu gece olsun diye düşündük bakalım
hadi rastgele canımcığım...benim de olmadı daha bekliyorum bakalım düşükten sonra uzayabiliyormuş süre...2 kez kaçak korunmasız ilişki oldu eşim sayesinde gecenin bi vakti kıstırdı bi köşede inşallah hamile değilimdirSukur kvusturana tatlım ben halen adet olmayı bekliom 40 günü geçti olamdim sokturucu bugün bitti adet olup çalışmalara son gaz devam edicem :))
ben de takip etmeyeceğim üstüne düştükçe nazar mı değiyor ne :))Ohhh adet bitsin gelsin çalışmalar bende artik ovu testi kullanmıyorum bitmisti almadim belirtilerden anlıyorum ama takip etmedim bu ay dün ve ondan onceki gun çalışma oldu dunku çalışmadan sonra sol kasigim cok kotu agridi gece uyutmadi beni sonra hesaplayinca dun ovu günümmüş
Anlaşılıyor zaten yani ben anliyom artik birde benim hep sol kasigim agriyor sag hic agrimax acaba niyekiben de takip etmeyeceğim üstüne düştükçe nazar mı değiyor ne :))
Kız hamıs ol ne kaaa guzel allahım bizde olsak hayırlısıyla Insallah :))hadi rastgele canımcığım...benim de olmadı daha bekliyorum bakalım düşükten sonra uzayabiliyormuş süre...2 kez kaçak korunmasız ilişki oldu eşim sayesinde gecenin bi vakti kıstırdı bi köşede inşallah hamile değilimdir
İnşallah canım bende bu ay test kullanmaya başladım mens yeni bitti bakalım ne olacak umarım hepimiz bebişlerimize kavuşuruz artık
Ya sol kasik ağrıdığında yumurta catliyor mu benim de 2 gun once agridi gecti sonra uoksa buyumeye mi başlıyoAnlaşılıyor zaten yani ben anliyom artik birde benim hep sol kasigim agriyor sag hic agrimax acaba niyeki
Merhaba kizlarr cift cizgi olmus mu biraz silik gibi geldi bana yarini mi beklesem yardimci olur musunuz
Ya sol kasik ağrıdığında yumurta catliyor mu benim de 2 gun once agridi gecti sonra uoksa buyumeye mi başlıyo
Kasik agrisi ve akinti catlamaya işaretYa sol kasik ağrıdığında yumurta catliyor mu benim de 2 gun once agridi gecti sonra uoksa buyumeye mi başlıyo
Offf insaallah CNmmm hamile kaldı dimi o ay bende de acaba döllenme olmus olabilir mi ?
olabilir tabiki canım neden olmasınOfff insaallah CNmmm hamile kaldı dimi o ay bende de acaba döllenme olmus olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?