ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

olabilir tabiki canım neden olmasınkaçıncı aydır deniyorsunuz?
Bir oglum var uc yasında ikinci icin 15 aydır çalışıyoruz benim herşeyim yolunda rahim de temiz fkt aralıkta eşim test verdi onun testi baya kotu çıktı 40 gundur filan ilaçlar alıyor sperm icin geçtiğimiz adet döneminde de kimyasaldan şüphelendik ıdrar testim silin çizgi çıktı ve pıhtı pıhtı bir adet donemi geçirdim şimdide surekli koyu ovulasyon allahım kafam Allak bullak ins hamileliktendir CNm yaa ins

Evet yazışmıştık seninle canım şimdi daha net hatırladım.Hayırlısıyla hayırlı vakitte inşallah canım.

m.beauty ya CNm senin hangi güne kadar koyuluk devam etmişti benim yumurta akı akıntım geldiği halde testim hala kopkoyu
Eki Görüntüle 1769629
Adetin 12.13.14.15.günü hep koyuydu.ve hatta t cizgisi cyi gecmisti ilk damlada hem de.cok verimli aydasın gebelige elverisli guzel bir yumurta mı oluyor lh tavan cünkü oyle dusunuyorum

Güzel anneler ve anne adayları; fikrinize ihtiyacım var..
Benim adet döngüm normalde 27-28 gündür. Son 1yıldır polip olduğu icin döngüm gittikçe kısaldı.. Ocak ayında polipimi aldırdım ve reglim 27 günde oldu (normale döndü yani)

12. ve 13. günüm yumurta akı gibi akıntım oldu, ovulasyon testinde cok koyu olmasa da 2.çizgi 1.ye yakındı.14.gün azaldı.15.gün test yapmadım. Bugün 16.günüm çok fazla yumurta akı gibi ve sıvı su gibi akıntım olduğu icin test yaptım gündüz 12 de.. Ekte testi ekliyorum, ikinci çizgi cok koyu şimdi ben yumurtladım mı,nezaman yumurtlayacağım 16.gün geç değil mi? 14.gün aksam ilişki oldu en son, bu durumda bugün mü yarın mı olmalı ? aksam tekrar test yaparak silikleşme var mı diye bakmalı mıyım? buarada kasık ağrım var.. akıntının baslangıcına bakarsak sımdıye kadar catlamıs olmalıydı degılmı

Çok uzun yazdım ,kusura bakmayın teşekkürler şimdiden yardımlarınız için <3 <3

Eklentiler

• 12737120_10154325610276494_1792109191_o.webp
    77,2 KB · Görüntüleme: 41
Adet dongune gore 13.14.gun yumurtlamissindir.birkac gun gec ve erken de olabilir ama.bugunku test koyu evet ama c cizgisiyle esit degil.14u olduysa 16si da iliski olsun derim ben.

Adetin 12.13.14.15.günü hep koyuydu.ve hatta t cizgisi cyi gecmisti ilk damlada hem de.cok verimli aydasın gebelige elverisli guzel bir yumurta mı oluyor lh tavan cünkü oyle dusunuyorum
Sanırım oyle cunku ben bu adet doneminde hergun incir yedim :) benim de damlatmıyorum ya ayni anda İkiside kopkoyu oluyor yanı kist olsa 11. Gun sılikti 14. Günde silik oldu sonda hep koyu ve asiri akıntı var dünden beri

Adet dongune gore 13.14.gun yumurtlamissindir.birkac gun gec ve erken de olabilir ama.bugunku test koyu evet ama c cizgisiyle esit degil.14u olduysa 16si da iliski olsun derim ben.
13 14nde bundan daha acıktı cnm suanda aslında iki cizgide aynı koyulukta fotograftan cok net olmamıs ozaman bugunu degerlendırmelıyım sagol cnm

Sanırım oyle cunku ben bu adet doneminde hergun incir yedim :) benim de damlatmıyorum ya ayni anda İkiside kopkoyu oluyor yanı kist olsa 11. Gun sılikti 14. Günde silik oldu sonda hep koyu ve asiri akıntı var dünden beri
Eşinin değerleri nasildi canim,neden degismis,varikosel var mi?

Eşinin değerleri nasildi canim,neden degismis,varikosel var mi?
Değerler kotu CNm sayı dusuk ileri hareket az varikosel ilk teste iyiydi ikinci de kotuydu onu cok kale almadım çoğu dr da almıyor ztn .. esimin bir İlacı var romotoloji ilacı iki yıldır içiyor onu yan etkisi geçici kısırlık olduğunu okuduk sok olduk CNm bıraktı ilaci aralık sonunda bakalım Extra ilaçlar aliyyir vitamin ilaçları bekliyoruz ins biran once olur artık

değerler varikoselden mi kötü ilaçlardan mı dr.ne diyor tam olarak?

değerler varikoselden mi kötü ilaçlardan mı dr.ne diyor tam olarak?
Ya CNm yanlış yazdım varikosel yok bizde morfoloji yazacaktım o birinci teste iyiydi ikinci de dusuk çıktı dr onu önemsemedi yanı biz hepsini o
İlaca bağladık oglum 7. Ayda kendiliginden geldiği icin bunda o ilacın degerleri düşürebileceğini düşündük bakalım
Martta tekrar test verecek adet olursam bir gelişme var mı diye

Hayırlısı olsun canım.

kızlar dün adet oldum düşükten sonra 38. gün...yarın dr a randevum var hormonlara da baktıracağım...1 ay daha dinlenip mart adetinden sonra tekrar denemeyi düşünüyorum Allah nasip ederse inşallah...

kızlar ,

sipariş verdiğim laboquik testlerim elime ulaştı , prospektuste sabah ilk idrarla yapılmasının uygun oldugu yazıyor.
siz hangi saatte yapıyorsunuz
ben bu saatte denesem yanlış cıkar mı

kızlar ,

sipariş verdiğim laboquik testlerim elime ulaştı , prospektuste sabah ilk idrarla yapılmasının uygun oldugu yazıyor.
siz hangi saatte yapıyorsunuz
ben bu saatte denesem yanlış cıkar mı
sabah ilk idrarla yapılmaması gerektiği yazıyordur canım.bir daha bak:)bu saatlerde yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…