ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

kızlar ,

sipariş verdiğim laboquik testlerim elime ulaştı , prospektuste sabah ilk idrarla yapılmasının uygun oldugu yazıyor.
siz hangi saatte yapıyorsunuz
ben bu saatte denesem yanlış cıkar mı
kızlar ,

canım bende olanda laboquick prospektüste şöyle yazıyor ( test zamanları sabah 11:00, öğlen 15:00-17:00 ve akşam 22:00 saatleridir).

m.beauty Sağolasin CNm ...ne kadar düşüncelin hamilesin hala burada birilerine destek olup umut oluyorsun Allah razı olsun Rabb'im evladından buldursun bu yardımlarını.. Once Rabb'ine Peygamber'in sonra anne babasına ve vatanına hayırlı bir evlat olsun insaalah

Ah canim duygulandirdin beni,dualarin icin Allah senden de razi olsun.

Kızlar ilk Testimi saat 19.00 da yaptım . Sanırım ovulasyon yaklaşmış . Fotoyu bakar misiniz

Eklentiler

• 20160211_191126.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 69
Kizlar yabancilarin hamilelik takvimi paylasiyorum umarim yardimci olur

Eklentiler

• image.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 74
  • image.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 69
  • image.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 86
Herkese Günaydınlarrrr. Bol hamis haberleri olsun. Okul başlayınca çok yoğunluk başladı giremedim pek umarım herkes iyi ve umutludur

Herkese Günaydınlarrrr. Bol hamis haberleri olsun. Okul başlayınca çok yoğunluk başladı giremedim pek umarım herkes iyi ve umutludur
Canim şaka maka yarıyı geçtin:)

14.15.gunler yumurtlarsin buyuk ihtimalle.

akşam saat 22:00 da bir defa daha yapacagım , sabah 11:00 da yaptım , prospektuste saat 10:00 yazıyordu 1 saatlık cok fark olur mu ?
bundan sonra sabah 10 :00 aksam 22:00 da yapacagım , umarım olumlu sonuçları alırız .

Ya canim sen emin misin bu saatlerde yapildigina.tam tersi biliyorum sabah 11den sonra yapiliyor ve ilk idrarla degil.aksam 8den sonra da yapilmiyor biliyorum.

Sabah ilk idrarla yapılmıyor canim saat 3 ile 5 arasi en uygun zmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…