sabahkı ılk ıdrar yanıltıyor canım yapılan araştırmalara göre ıkındı saatlerı lhın ölçumunun en uygun olduğu zamanlar tabıkı yınede sen bılırsın
İnşallah tez zamanda hayirli haberler alirsin canimteşekkur ederim cnm eve gelince prospektusu okudum . ben de 3 - 5 saatleri arasında yapayım
Cnm benim esiminde ileri hateket sorunu vardı 1.5 ay emodex kullandı 2 aydirda her akşam havuç suyu içti çok şükür bu ay hamile kaldım rabbim nasip etsin cnm insallhh sizede faydası olurDeğerler kotu CNm sayı dusuk ileri hareket az varikosel ilk teste iyiydi ikinci de kotuydu onu cok kale almadım çoğu dr da almıyor ztn .. esimin bir İlacı var romotoloji ilacı iki yıldır içiyor onu yan etkisi geçici kısırlık olduğunu okuduk sok olduk CNm bıraktı ilaci aralık sonunda bakalım Extra ilaçlar aliyyir vitamin ilaçları bekliyoruz ins biran once olur artık
Kaçtı ileri hareket CNm bende iki aydır her aksam sıkıyorum inan hic üşenmeden bıkmadan bakalim elbet Bizimde gülecek yüzümüz :) senin de hayırlı olsun sagkiklaCnm benim esiminde ileri hateket sorunu vardı 1.5 ay emodex kullandı 2 aydirda her akşam havuç suyu içti çok şükür bu ay hamile kaldım rabbim nasip etsin cnm insallhh sizede faydası olur
28 gunde bir regl olan kadında genelde 14.gün olur yumurtlama.12.gün de olma ihtimali tabiki var.13.gün olan çalışma tutabilir canım.12.gün catladiysa 24 saat yasiyor yumurta.dollenebilir.14.gun catladiysa 13.gunden canli spermler vardir iceride dollenebilir.Merhabac hanimlar 01 subat reglm 28 gunde bir oluyorum normalde 12 gun ovs akintim en yogun oluyor yumurta 12 gun mu yoksa 14 gunu bulurmu catlamasi? 13 gun gece ki calisma tutabilir mi? Cevaplarsaniz sevinirim
Insalhhh cnm bnm bizim %15 ti emodex hizi için kullandı havuç suyunuda cnmKaçtı ileri hareket CNm bende iki aydır her aksam sıkıyorum inan hic üşenmeden bıkmadan bakalim elbet Bizimde gülecek yüzümüz :) senin de hayırlı olsun sagkikla
Kucağına alırsın ins CNm
Canim tesekkurler insallah 2. Bebek gelir28 gunde bir regl olan kadında genelde 14.gün olur yumurtlama.12.gün de olma ihtimali tabiki var.13.gün olan çalışma tutabilir canım.12.gün catladiysa 24 saat yasiyor yumurta.dollenebilir.14.gun catladiysa 13.gunden canli spermler vardir iceride dollenebilir.
Anladim CNm insaallah ya bizim o civarlarda bakalım iki aydır içiyor havuç suyu martta tekrar test yaptıracağızInsalhhh cnm bnm bizim %15 ti emodex hizi için kullandı havuç suyunuda cnm
Insalhhh sizknde tez zamanda olur cnm ben 18 ay bekledim çok şükür geldi yavrumAnladim CNm insaallah ya bizim o civarlarda bakalım iki aydır içiyor havuç suyu martta tekrar test yaptıracağız
Bizim de nisanda 18 ay olacak 3 yasında oglum var bir tane ona 7. Ayda hamile kakmıştım Nasıl guzel Rabb'imin var takdir ettiği bir vakti Zaman'ı :)Insalhhh sizknde tez zamanda olur cnm ben 18 ay bekledim çok şükür geldi yavrum
Aynen öyle ben çok beklemiyordum bu ay adetimi beklerken hamile olduğumu öğrendim herkes şaşırdı duyunca inanmadi kimse önceBizim de nisanda 18 ay olacak 3 yasında oglum var bir tane ona 7. Ayda hamile kakmıştım Nasıl guzel Rabb'imin var takdir ettiği bir vakti Zaman'ı :)
CNm ya eskileri okuyorum da senin hamile kaldigin ay adetine az kala çıkan ovu sonucun testin markası meydi benim de adete az var ve baya koyuYaptım az önceumut var mı sence . Ovu. Testi bu .
Laboquick markaydi canım. . Ay inşallah hamişsindir. Kaç gün kaldı adeteCNm ya eskileri okuyorum da senin hamile kaldigin ay adetine az kala çıkan ovu sonucun testin markası meydi benim de adete az var ve baya koyu Eki Görüntüle 1773147
Benimde ilk gebrlik 18 ayda olmustu 7 yasinda oglum 2 gebelik icin 6.ay gecti umarim cok bekletmez beni.Bizim de nisanda 18 ay olacak 3 yasında oglum var bir tane ona 7. Ayda hamile kakmıştım Nasıl guzel Rabb'imin var takdir ettiği bir vakti Zaman'ı :)
Ayy insaalah CNm ya 5 gun var adetime ama benim yumurtlama günümden yanı 12. Günden beri 19 a kadar hep koyuydu sonra birazcık acildi yine de cok açılmadı bakalım umutlarım çoğalıyor böyle olunca 15. Ay bitecek artık gelsin yaaLaboquick markaydi canım. . Ay inşallah hamişsindir. Kaç gün kaldı adete
İnsaalah CNm ya ins siz baya gev başlamışsınız ama olmama ihtimaline karşı cok gecikmemekte fayda var bende birinci 7 ayda olunca oda bir senede olsa dedim 2 yasında bıraktık korunmayı 3 de hamile kalsam 4 e doğar dedim ama olmadı iste 15 ay olduBenimde ilk gebrlik 18 ayda olmustu 7 yasinda oglum 2 gebelik icin 6.ay gecti umarim cok bekletmez beni.
Üçleyeceksin yani:))İnsaalah CNm ya ins siz baya gev başlamışsınız ama olmama ihtimaline karşı cok gecikmemekte fayda var bende birinci 7 ayda olunca oda bir senede olsa dedim 2 yasında bıraktık korunmayı 3 de hamile kalsam 4 e doğar dedim ama olmadı iste 15 ay olduikinci olursa ins onu doğurunca Rabb'im sağlıkli sıhhatli nasip ederse tabi hic korunmayı düşünmüyorum Nasıl
Olsa hemen olmuyor
Ay inşallah hamişsindir. Benim yum . Günü den sonra siliklesir tamamen kaybolurdu adete yakın da t den eser olmazdı. Ne zaman ki biraz koyuluk gördüm kuskulanmistim.bak boyleydiAyy insaalah CNm ya 5 gun var adetime ama benim yumurtlama günümden yanı 12. Günden beri 19 a kadar hep koyuydu sonra birazcık acildi yine de cok açılmadı bakalım umutlarım çoğalıyor böyle olunca 15. Ay bitecek artık gelsin yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?