ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Aynen neden oyle hayatimda 1 kez hamile kaldim sukutler olsun onud dogum yaptim 2. İcin se nekadar bekleyecegim bilmiyorum ama yas 34 ondan korkuyorum

Üçleyeceksin yani:))
Sen oyle deyince bir korktum simdi ne bilim üremeye katkıda bulunmak lazım iki tane ancak yerini doldurur uc olursa üreme ve nesil devam eder :)) sağlıklıkli evlatlar nasip etsin cümlemize ama ben 4 kardeşim gerçekten cok guzel bisey cok kardeş olmak keske Bi iki tane daha olsaydi diyorum anneme iki kardeşim henuz okuyorlar bazen gorusemiyoruz filan :)

Ay inşallah hamişsindir. Benim yum . Günü den sonra siliklesir tamamen kaybolurdu adete yakın da t den eser olmazdı. Ne zaman ki biraz koyuluk gördüm kuskulanmistim.bak boyleydi
Benim ki de aynı böyle iste markası da aynıymis tesstlerimizin bende laboquick kullanıyorum :)

Eki Görüntüle 1773642 vorones bak ikisini birleştirdim sağdaki senin ki soldaki benim bugünkü ovu testim adetime 5 gun var allahım ne olur bu Sefer gelsin meleğim
Ayyy inşallah. Canım benim . Yalnız çok ümitlenme lütfen sonra çok yıpratıcı oluyor. Testlerin benzerliği aynı gibj ama t ve c oranları aynı değil . Benim c t ye daha benzio . Bi de benim adete yakın hiç t çıkmazdi senin çıkıyor demiştin. . Ay nolur kirilma bana da çok isteyip olmasa die ben de şimdi korktum . Olucak inşallah. İnsallah vardır bebis.

Kizlaaar gecende sormustum kimse cevap vermedi coook merak ediyorum hamilelerin mutlaka mi ovu testi koyu çıkıyor silik cikipta hamile olan yok mu

arkadaşlar birşey soracağım ovulasyon testi kullanıyorum normalde 28'de bir regl oluyorum ama bu ay 30 gün oldu ve şubat 2'de regl oldum testte henüz ne bir çift çizgi oldu ne de hayalet çizgi normal mi böyle bir durumla karşılaşan oldu mu

hormon testi yaptırdınmı ilk gebelik mi?
yok 7 yaşında bir oğlum var bu ikinci olacaktı...korunmayı yeni bırakmıştım yumurta kalitesizdi sanırım...hormona gelecek ay baktıracağım zaten düşükten sonra 2. adetim olacak dr 3 ay demişti hormonlar sorunsuz çıkarsa rahimin de durumuna göre mart adetinden sonra tekrar deneyeceğiz bakalım..

benim de kullandığım ay hiç bir iz bile yoktu sonra yavaş yavaş çıkmaya başladı 17. gün pik yapmıştı...

benim de kullandığım ay hiç bir iz bile yoktu sonra yavaş yavaş çıkmaya başladı 17. gün pik yapmıştı...

o zaman beklemem lazım bugün 13. gün ben artık hiç çıkmayacakmış gibi hissetmeye başlamıştım ya da test bozuk diyordum. içimi rahatlattın teşeklürler

xkardelenx cım tatlim ben daha adet olmadım 18 gun geçti İdrar testlerim negatif kafayı yiycem sokturucu kullandığım halde hap biteli 7 gun oldu halen olmadım (

inşallah 2. leri alırız kucağımıza Allahım çok bekletmesin.

xkardelenx cım tatlim ben daha adet olmadım 18 gun geçti İdrar testlerim negatif kafayı yiycem sokturucu kullandığım halde hap biteli 7 gun oldu halen olmadım (
yavrum bir sorun var olmazsa araştırma hastanesine falan git detaylı muayene olmalısın bence tatlım ya...yumurtlamada problem olabilir adet olmadığına göre...Rabbim kucağını doldursun en kısa zamanda inşallah canım arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…