- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 44
Aynen neden oyle hayatimda 1 kez hamile kaldim sukutler olsun onud dogum yaptim 2. İcin se nekadar bekleyecegim bilmiyorum ama yas 34 ondan korkuyorumİnsaalah CNm ya ins siz baya gev başlamışsınız ama olmama ihtimaline karşı cok gecikmemekte fayda var bende birinci 7 ayda olunca oda bir senede olsa dedim 2 yasında bıraktık korunmayı 3 de hamile kalsam 4 e doğar dedim ama olmadı iste 15 ay olduikinci olursa ins onu doğurunca Rabb'im sağlıkli sıhhatli nasip ederse tabi hic korunmayı düşünmüyorum Nasıl
Olsa hemen olmuyor
Üçleyeceksin yani:))
Yok CNm hic korkma dua et bol bol Rabb'im verecek insaallah hep umut edicez :)Aynen neden oyle hayatimda 1 kez hamile kaldim sukutler olsun onud dogum yaptim 2. İcin se nekadar bekleyecegim bilmiyorum ama yas 34 ondan korkuyorum
Benim ki de aynı böyle isteAy inşallah hamişsindir. Benim yum . Günü den sonra siliklesir tamamen kaybolurdu adete yakın da t den eser olmazdı. Ne zaman ki biraz koyuluk gördüm kuskulanmistim.bak boyleydi
Ayyy inşallah. Canım benim . Yalnız çok ümitlenme lütfen sonra çok yıpratıcı oluyor. Testlerin benzerliği aynı gibj ama t ve c oranları aynı değil . Benim c t ye daha benzio . Bi de benim adete yakın hiç t çıkmazdi senin çıkıyor demiştin. . Ay nolur kirilma bana da çok isteyip olmasa die ben de şimdi korktum . Olucak inşallah. İnsallah vardır bebis.Eki Görüntüle 1773642vorones bak ikisini birleştirdim sağdaki senin ki soldaki benim bugünkü ovu testim adetime 5 gun var allahım ne olur bu Sefer gelsin meleğim
benim de yaş 34 ocakta düşük yaptım mart adetinden sonra tekrar deneyeceğim inşallah...Aynen neden oyle hayatimda 1 kez hamile kaldim sukutler olsun onud dogum yaptim 2. İcin se nekadar bekleyecegim bilmiyorum ama yas 34 ondan korkuyorum
Amin inşallah hepimiz için öyle olur.Yok CNm hic korkma dua et bol bol Rabb'im verecek insaallah hep umut edicez :)
hormon testi yaptırdınmı ilk gebelik mi?benim de yaş 34 ocakta düşük yaptım mart adetinden sonra tekrar deneyeceğim inşallah...
yok 7 yaşında bir oğlum var bu ikinci olacaktı...korunmayı yeni bırakmıştım yumurta kalitesizdi sanırım...hormona gelecek ay baktıracağım zaten düşükten sonra 2. adetim olacak dr 3 ay demişti hormonlar sorunsuz çıkarsa rahimin de durumuna göre mart adetinden sonra tekrar deneyeceğiz bakalım..hormon testi yaptırdınmı ilk gebelik mi?
benim de kullandığım ay hiç bir iz bile yoktu sonra yavaş yavaş çıkmaya başladı 17. gün pik yapmıştı...arkadaşlar birşey soracağım ovulasyon testi kullanıyorum normalde 28'de bir regl oluyorum ama bu ay 30 gün oldu ve şubat 2'de regl oldum testte henüz ne bir çift çizgi oldu ne de hayalet çizgi normal mi böyle bir durumla karşılaşan oldu mu
benim de kullandığım ay hiç bir iz bile yoktu sonra yavaş yavaş çıkmaya başladı 17. gün pik yapmıştı...
inşallah 2. leri alırız kucağımıza Allahım çok bekletmesin.yok 7 yaşında bir oğlum var bu ikinci olacaktı...korunmayı yeni bırakmıştım yumurta kalitesizdi sanırım...hormona gelecek ay baktıracağım zaten düşükten sonra 2. adetim olacak dr 3 ay demişti hormonlar sorunsuz çıkarsa rahimin de durumuna göre mart adetinden sonra tekrar deneyeceğiz bakalım..
rica ederim...inşallah hep beraber hamile kalırız hayırlısıyla...o zaman beklemem lazım bugün 13. gün ben artık hiç çıkmayacakmış gibi hissetmeye başlamıştım ya da test bozuk diyordum. içimi rahatlattın teşeklürler
yavrum bir sorun var olmazsa araştırma hastanesine falan git detaylı muayene olmalısın bence tatlım ya...yumurtlamada problem olabilir adet olmadığına göre...Rabbim kucağını doldursun en kısa zamanda inşallah canım arkadaşım...xkardelenx cım tatlim ben daha adet olmadım 18 gun geçti İdrar testlerim negatif kafayı yiycem sokturucu kullandığım halde hap biteli 7 gun oldu halen olmadım (
aminnn...canım...inşallah hayırlısıyla..inşallah 2. leri alırız kucağımıza Allahım çok bekletmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?