ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

vorones yaaa CNm beniiiim ne kırılması o kadar haklısın ki ztn forumlar da hep
Okuyorum ovulasyon adete yakın koyu çıkıp sonra adet olan cok var ama hamile
Olanda cok var bence güvenilir bir durum degil dünden beri okuyorum forumlarda bakalim Nasip ins vardır hamilelik esimin degerleri düşüktü bu ikinci ay tedavi de belki de hemen olmaz uc ay gerekli diyorlar ya tedavi de

Bekledigim cevap geldi ovu testi koyu olmasada hamile olan var mi peki cnm.sen arastirmissin biliyorsundur belki

doktor ne dıyor pekı canım 18 gun baya fazla.benımde 4-5 ay once 16 gun geçmıştı mevsımsel demıştı doktor
Doktor yum temiz dedı sokturucu aldığım bitti ve 7 gun oldugu halde adet olamadım bı daha gitcem bı kac GUN duruyumda

,

Obur aylara artik gücüm kalmadi yaa 9.ay bu
Dur bakalım CNm ya hemen oyle karaları bağlama benim 15 ay oldu baska 2 yıl 3 yıl daha da uzun yıllar sonra mucizene kavuşanlar var hemen bıkma Yılma ama butun kontrol ve tetkiklerinizi yaptırın kac yasındasınız esin ve sen ilk cocuk mu ?

Buda bugünkü testim benim adete yakın cok silik nerdeyse yok gibi olurdu hayr olsun insaalah ya forumlar da kist filan olunca da koyu oldugu yazıyor Allah korusun yarin adetime 4 gun kakıyor gebelik testi mi yapsam ki

Bence birazdaha sabret canim en azindan 2 gun kala yap kotu dusunceleride cikar aklindan canim guzel seyler dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…