- 26 Ağustos 2008
- 1.742
- 1.576
- 333
hamile olma ihtimalin yok değil mi kuzum en son ne zaman beta bakılmıştı?xkardelenx cım tatlim ben daha adet olmadım 18 gun geçti İdrar testlerim negatif kafayı yiycem sokturucu kullandığım halde hap biteli 7 gun oldu halen olmadım (
amin inşallahrica ederim...inşallah hep beraber hamile kalırız hayırlısıyla...
En son adetım Şubat 4 te baktırmısım canım sonuc kağıdını buldum baktım ondan sonra test yaptıklarım hep negatif cikıohamile olma ihtimalin yok değwıil mi kuzum en son ne zaman beta bakılmıştı?
vorones yaaa CNm beniiiim ne kırılması o kadar haklısın ki ztn forumlar da hep
Okuyorum ovulasyon adete yakın koyu çıkıp sonra adet olan cok var ama hamile
Olanda cok var ama bence güvenilir bir durum degil dünden beri okuyorum forumlarda bakalim Nasip ins vardır hamilelik esimin degerleri düşüktü bu ikinci ay tedavi de belki de hemen olmaz uc ay gerekli diyorlar ya tedavi de
baya umut var hadi imşallahEki Görüntüle 1773642vorones bak ikisini birleştirdim sağdaki senin ki soldaki benim bugünkü ovu testim adetime 5 gun var allahım ne olur bu Sefer gelsin meleğim
doktor ne dıyor pekı canım 18 gun baya fazla.benımde 4-5 ay once 16 gun geçmıştı mevsımsel demıştı doktorxkardelenx cım tatlim ben daha adet olmadım 18 gun geçti İdrar testlerim negatif kafayı yiycem sokturucu kullandığım halde hap biteli 7 gun oldu halen olmadım (
Var CNm duydum okudum forumlar da adetten once silik olup hamileyim diyen var :)Bekledigim cevap geldi ovu testi koyu olmasada hamile olan var mi peki cnm.sen arastirmissin biliyorsundur belki
Hah valla umutlandim tekrar ya cok uzulduydum bnmki silik diyeVar CNm duydum okudum forumlar da adetten once silik olup hamileyim diyen var :)
Doktor yum temiz dedı sokturucu aldığım bitti ve 7 gun oldugu halde adet olamadım bı daha gitcem bı kac GUN duruyumdadoktor ne dıyor pekı canım 18 gun baya fazla.benımde 4-5 ay once 16 gun geçmıştı mevsımsel demıştı doktor
bence bırkaç gun durma sokturucu bıldıgım kadaruyla en fazla 4 gunde tesır edıyorDoktor yum temiz dedı sokturucu aldığım bitti ve 7 gun oldugu halde adet olamadım bı daha gitcem bı kac GUN duruyumda
İnsaallah CNm ya umut hep var Rabb'im büyük olanak ins geçte olsa :)baya umut var hadi imşallah
İnsaalah CNm umut etmekten vazgeçme bu ay olmasa da umutlar Obur aya devam edecek :)Hah valla umutlandim tekrar ya cok uzulduydum bnmki silik diye
ınşallah canımİnsaallah CNm ya umut hep var Rabb'im büyük olanak ins geçte olsa :)
İnsaalah CNm umut etmekten vazgeçme bu ay olmasa da umutlar Obur aya devam edecek :)
Obur aylara artik gücüm kalmadi yaa 9.ay buİnsaallah CNm ya umut hep var Rabb'im büyük olanak ins geçte olsa :)
İnsaalah CNm umut etmekten vazgeçme bu ay olmasa da umutlar Obur aya devam edecek :)
O zaman nie olamadım ki canım ya cok sıstım artıkbence bırkaç gun durma sokturucu bıldıgım kadaruyla en fazla 4 gunde tesır edıyor
Kuzum biran once doktora git benceO zaman nie olamadım ki canım ya cok sıstım artık
Dur bakalım CNm ya hemen oyle karaları bağlama benim 15 ay oldu baska 2 yıl 3 yıl daha da uzun yıllar sonra mucizene kavuşanlar var hemen bıkma Yılma ama butun kontrol ve tetkiklerinizi yaptırın kac yasındasınız esin ve sen ilk cocuk mu ?,
Obur aylara artik gücüm kalmadi yaa 9.ay bu
Tmm tatlım bu hafta gidicem allah izin verirse mutlakaKuzum biran once doktora git bence
Bence birazdaha sabret canim en azindan 2 gun kala yap kotu dusunceleride cikar aklindan canimEki Görüntüle 1774529 Buda bugünkü testim benim adete yakın cok silik nerdeyse yok gibi olurdu hayr olsun insaalah ya forumlar da kist filan olunca da koyu oldugu yazıyor Allah korusun yarin adetime 4 gun kakıyor gebelik testi mi yapsam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?