Çıkarabilsem ahh içim içimi yiyor surekli aklimda oldu mi olmadı mi yanı herşey normal gitse böyle olmayacağım da once den Bi iki gun koyu çıkıp sonra silikleşen ovulasyon testim bu 12. Günümden 19 a kadar kopkoyu sonra da bu sekilde azcik silinmiş çıkıyor hem umutlanıyor hem korkuyorumBence birazdaha sabret canim en azindan 2 gun kala yap kotu dusunceleride cikar aklindan canimguzel seyler dusun
Oyle mı dersinBence birazdaha sabret canim en azindan 2 gun kala yap kotu dusunceleride cikar aklindan canimguzel seyler dusun
İnsallah kavuşacağimiz ay bu aydir rabbim en iyisini bilir.Dur bakalım CNm ya hemen oyle karaları bağlama benim 15 ay oldu baska 2 yıl 3 yıl daha da uzun yıllar sonra mucizene kavuşanlar var hemen bıkma Yılma ama butun kontrol ve tetkiklerinizi yaptırın kac yasındasınız esin ve sen ilk cocuk mu ?
Bugunde yap canim eğer ovu testin varsaOyle mı dersinne bilim
Olunca çıkıyor genelde 4 gun kala belki de yapmam dur bakalim sabah ola hayr ola Tmm çıkardım kötü düşünceleri CNm sagolasinherşey guzel olacaaaak
gebelik için ovs testi yaptıysan ve hamileyse tam pik görünürKizlar simdi ovu testi yaptim dunkine gore koyulasma.olmus ama sizde gorebiliyor musunuz
Hinm yani degilim suanda oylemigebelik için ovs testi yaptıysan ve hamileyse tam pik görünür
Ben 28 yasındayım eşim 30 bizde ikinci o icin çalışıyoruz CNm oglum 3.5 yasında bakalım nasip bu ay olmadıysa tekrar dr gidicem olmadı diğer ayda asilama belki 2016 da gelsin isteyorum minisim :)İnsallah kavuşacağimiz ay bu aydir rabbim en iyisini bilir.
Ben 30 esim 33 yasinda ikinciyi istiyoruz martta 5 yasina girecek oglum. Sen ilk mi ikinciyi mi istiyorsun
Az once yaptım CNmBugunde yap canim eğer ovu testin varsa
Adetine kac gun var cnm seninAz once yaptım CNm Eki Görüntüle 1774794
Adetime 3 yada 4 gun var emin değilim yumurtlama günüm cok karışık oldu hep koyu cikti hangi gun oldu emin değilimAdetine kac gun var cnm senin
Kuzum persembe gunu idrar testini ysp bence guzel seyler olacak :)Az once yaptım CNm Eki Görüntüle 1774794
İnsaalah CNm insaallah cok cok istiyorum :))Kuzum persembe gunu idrar testini ysp bence guzel seyler olacak :)
cnm mantar olmasin sakin aynen o sekilde kasıntı oluyor cunku gidebileceğin dr yok mi hic off o cok fena oluyor kasıntıKizlar iki gündür vajinada acayıp kaşıntı var dış kısmında değil içerde çıldırcam sankı kurt düşmüş gıbı burda doğru duzgun hastanede doktorda yok napcam bılmıyorum
sirkeli suyun iyi geldiğini duymuştum canım internetten bir bak istersen, geçmiş olsun...Kizlar iki gündür vajinada acayıp kaşıntı var dış kısmında değil içerde çıldırcam sankı kurt düşmüş gıbı burda doğru duzgun hastanede doktorda yok napcam bılmıyorum
Bilmiyorumki canim mantarmi degilmi ama cok fena kaşınıyor yarına başka bir ilceye randevu almaya çalışıyorum 3-4 ayda bir surekli olur bu hic gitmedim daha once doktora bu seferki çıldırtıyor resmenMantar olm
cnm mantar olmasin sakin aynen o sekilde kasıntı oluyor cunku gidebileceğin dr yok mi hic off o cok fena oluyor kasıntı
Bi bakayim kuzum sagolasinsirkeli suyun iyi geldiğini duymuştum canım internetten bir bak istersen, geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?