ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Bence birazdaha sabret canim en azindan 2 gun kala yap kotu dusunceleride cikar aklindan canim guzel seyler dusun
Çıkarabilsem ahh içim içimi yiyor surekli aklimda oldu mi olmadı mi yanı herşey normal gitse böyle olmayacağım da once den Bi iki gun koyu çıkıp sonra silikleşen ovulasyon testim bu 12. Günümden 19 a kadar kopkoyu sonra da bu sekilde azcik silinmiş çıkıyor hem umutlanıyor hem korkuyorum

Bence birazdaha sabret canim en azindan 2 gun kala yap kotu dusunceleride cikar aklindan canim guzel seyler dusun
Oyle mı dersin ne bilim
Olunca çıkıyor genelde 4 gun kala belki de yapmam dur bakalim sabah ola hayr ola Tmm çıkardım kötü düşünceleri CNm sagolasin herşey guzel olacaaaak

İnsallah kavuşacağimiz ay bu aydir rabbim en iyisini bilir.
Ben 30 esim 33 yasinda ikinciyi istiyoruz martta 5 yasina girecek oglum. Sen ilk mi ikinciyi mi istiyorsun

Oyle mı dersin ne bilim
Olunca çıkıyor genelde 4 gun kala belki de yapmam dur bakalim sabah ola hayr ola Tmm çıkardım kötü düşünceleri CNm sagolasin herşey guzel olacaaaak
Bugunde yap canim eğer ovu testin varsa

Kizlar simdi ovu testi yaptim dunkine gore koyulasma.olmus ama sizde gorebiliyor musunuz

Eklentiler

• P_20160216_094557.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 56
Benim boyle banacgore 12/14 yunurtladim

Eklentiler

• Screenshot_2016-02-16-10-18-40.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 49
İnsallah kavuşacağimiz ay bu aydir rabbim en iyisini bilir.
Ben 30 esim 33 yasinda ikinciyi istiyoruz martta 5 yasina girecek oglum. Sen ilk mi ikinciyi mi istiyorsun
Ben 28 yasındayım eşim 30 bizde ikinci o icin çalışıyoruz CNm oglum 3.5 yasında bakalım nasip bu ay olmadıysa tekrar dr gidicem olmadı diğer ayda asilama belki 2016 da gelsin isteyorum minisim :)

Kizlar iki gündür vajinada acayıp kaşıntı var dış kısmında değil içerde çıldırcam sankı kurt düşmüş gıbı burda doğru duzgun hastanede doktorda yok napcam bılmıyorum

Mantar olm
Kizlar iki gündür vajinada acayıp kaşıntı var dış kısmında değil içerde çıldırcam sankı kurt düşmüş gıbı burda doğru duzgun hastanede doktorda yok napcam bılmıyorum
cnm mantar olmasin sakin aynen o sekilde kasıntı oluyor cunku gidebileceğin dr yok mi hic off o cok fena oluyor kasıntı

sirkeli suyun iyi geldiğini duymuştum canım internetten bir bak istersen, geçmiş olsun...

Mantar olm

cnm mantar olmasin sakin aynen o sekilde kasıntı oluyor cunku gidebileceğin dr yok mi hic off o cok fena oluyor kasıntı
Bilmiyorumki canim mantarmi degilmi ama cok fena kaşınıyor yarına başka bir ilceye randevu almaya çalışıyorum 3-4 ayda bir surekli olur bu hic gitmedim daha once doktora bu seferki çıldırtıyor resmen (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…