Akıntı var mı beyaz,peynir kesiği gibiyse mantar canım.ben de muzdarip oldum kaç kez bundan.fitil,antibiyotik,krem vs.olmadan geçmiyor.Bilmiyorumki canim mantarmi degilmi ama cok fena kaşınıyor yarına başka bir ilceye randevu almaya çalışıyorum 3-4 ayda bir surekli olur bu hic gitmedim daha once doktora bu seferki çıldırtıyor resmen(((
Bendede 3-4 ayda bir olur yarina randevu aldim ara ara böyle sanki kriz tutuyor yaAkıntı var mı beyaz,peynir kesiği gibiyse mantar canım.ben de muzdarip oldum kaç kez bundan.fitil,antibiyotik,krem vs.olmadan geçmiyor.
Sabun,duş jeli vd.hiçbirşey sürme,özel sadece erojen bölge için yapılmış ürünlerle temizligi yapıyorum ben,iç çamaşırların özellikle temas bölgesini kızgın ütülerle dağlıyorum resmen.cok inatçıdır.yoklar durur canım bu meret..Bendede 3-4 ayda bir olur yarina randevu aldim ara ara böyle sanki kriz tutuyor yavar canim beyaz parcacikli şeyler geliyor
Bende 2 senedir birakmistim ütüyü tekrardan baslicam duş jeli kullaniyomda ozelluklede dikkat ediyorum degmesin diyeSabun,duş jeli vd.hiçbirşey sürme,özel sadece erojen bölge için yapılmış ürünlerle temizligi yapıyorum ben,iç çamaşırların özellikle temas bölgesini kızgın ütülerle dağlıyorum resmen.cok inatçıdır.yoklar durur canım bu meret..
Geldim ddoktordan canim karindan bakti rahmin temiz dedi cokta mantara benzemiyor dedi yrni başladığı icinmi bilemedim fitil verdi birde kremSabun,duş jeli vd.hiçbirşey sürme,özel sadece erojen bölge için yapılmış ürünlerle temizligi yapıyorum ben,iç çamaşırların özellikle temas bölgesini kızgın ütülerle dağlıyorum resmen.cok inatçıdır.yoklar durur canım bu meret..
Geldim ddoktordan canim karindan bakti rahmin temiz dedi cokta mantara benzemiyor dedi yrni başladığı icinmi bilemedim fitil verdi birde krem
Smear testi yaptiralimmi dedi bilmiyorum dedim acaba yaptirsamiydim
Sagol kuzumgeçmiş olsun canım
Ben kaşıntı ve akıntı var dedigimde kulak pamuguyla ornek mi almıştı be yapmıştı hatırlamıyorum canım.ultrasonu da vaginal bakmıştı.eşinin yeğenine bir sor istersen ikimize neden farklı muayene yapılmış merak ettim.rahim kanseri cok yaygınlaştı artık rutin smear testini istiyorlar muhakkak..Geldim ddoktordan canim karindan bakti rahmin temiz dedi cokta mantara benzemiyor dedi yrni başladığı icinmi bilemedim fitil verdi birde krem
Smear testi yaptiralimmi dedi bilmiyorum dedim acaba yaptirsamiydim
Merhaba ben yeni üyeyim bugün ovu testi yaptım adetime 7 gün var resmini yüklüyorum banada yardımcı olun lütfen birde adetime 1 gün kala yapıcam arada fark olucakmı diye ofBen 12 gündür yapıyorum silik gördüm bugün ama diğer günlere oranla daha koyuydu ama yeterli değil tabi ve adetime 8 gün kaldı ne zaman iki çizgi de aynı olacak bilmiyorumolur mu onu da bilmiyorum
Bilmiyorunki canim doktor ya karından bakacam dedi yada smear testi yyapılacak dedi sonrada bu testi aile hekimide yapar deyip karından baktiBen kaşıntı ve akıntı var dedigimde kulak pamuguyla ornek mi almıştı be yapmıştı hatırlamıyorum canım.ultrasonu da vaginal bakmıştı.eşinin yeğenine bir sor istersen ikimize neden farklı muayene yapılmış merak ettim.rahim kanseri cok yaygınlaştı artık rutin smear testini istiyorlar muhakkak..
Hergun düzenli bir sekilde yspin koyulasmaya dvm ederse umut var demektirMerhaba ben yeni üyeyim adetime 7 gün var bugün ovu testi aldım ilk kez yaptım resmini yüklüyorum lütfen cevap yazarmısınz ben çok merak ediyorum
kaç günde bir regl oluyorsun?.adete bir hafta kala yumurtlama gerçekleşmesi zor canım,örneğin 28 günde bir adet olan kadın 14.gün yumurtlar, adetin 11.günü test yapmaya başlaması önerilir.prospektüste hepsi açıklamalı var canım.Merhaba ben yeni üyeyim bugün ovu testi yaptım adetime 7 gün var resmini yüklüyorum banada yardımcı olun lütfen birde adetime 1 gün kala yapıcam arada fark olucakmı diye of
şu bildiğimiz aile hekimi yani sağlık ocağındaki aaa yok be canım ne smearı ne testi ,emin mi?Bilmiyorunki canim doktor ya karından bakacam dedi yada smear testi yyapılacak dedi sonrada bu testi aile hekimide yapar deyip karından bakti
Evet canim aile hekimliginde yapiyorlar ordaki ebe söylemişti bana yaptirmadiysan yapalım diyeşu bildiğimiz aile hekimi yani sağlık ocağındaki aaa yok be canım ne smearı ne testi ,emin mi?
Canım ben halen adet olmadım 21 gun geçti ikinci adetım geldı gelecek daha gecen aykırı olamadım doktora gittim muayene etti bsy cıkmadı temiz yumlar dedı kan istedi 0.66 cikan degerrım 0.26 cıktı ve sokturucu verdı 3 gun ic bırak dedı ıcım bıraktım ustunden 12 gun geçti halen sokulmedı test yaptım karbeyaz vay be su 21 gunde neler yasamısım nie adet olamıon kesin menopoza gırdım sen naptın canım nasıl gidip hamıslıkebruserkan nasılsın canım
Cnm ben yumurtlama için yapmadım ovu testini hamilelik için yaptım ordada çıkıyormuş eğer gebelik varsa adete bir gün kala kop koyu oluyormuş onu merak ediyorum adetime 1 gün kala tekrar yapıcam eğer daha koyu çıkarsa o zmn ümitlenicem inşallah belirtilerim var gibi kasıklarımda dolgunluk arada batma var ofkaç günde bir regl oluyorsun?.adete bir hafta kala yumurtlama gerçekleşmesi zor canım,örneğin 28 günde bir adet olan kadın 14.gün yumurtlar, adetin 11.günü test yapmaya başlaması önerilir.prospektüste hepsi açıklamalı var canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?