ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Arkadaşlar, konuyla ilgili olarak yazmak istediğim ve öğrenmek istediğim şeyler var. Ben de yaklaşık 3 aydır hamile kalmaya çalışıyorum. Bunun için 50'lik ovulasyon testi (Laboquick) aldım ve günü yakalamak için adetimden 1 hafta sonra yapmaya başladım. İlginçtir ki yumurtlama günüm diye beklediğim tarihlerden daha geç zamanlarda çift çizgi yakaladım hep.. Neyse, 3 gün önce tv izlerken birden bire yanaklarımda ve kulaklarımda yanma hissettim. Kıpkırmızı olmuştum resmen. Hayırdır inşallah dedim ve aklıma yumurtlama zamanı kadınlarda ateşin yükseldiğiyle ilgili okuduğum bi yazı geldi. Sabahtan test yapmıştım ama bu durum olunca hemen bunu değerlendirmek isteyerek bir test daha yaptım. Çift çizgiyi gördüm ama T çizgisi C çizgisine göre hafif silikti. O zaman dedim yarın kesin çift çizgiyi yakalicam! Bunu eşime söyledim ve ertesi sabah testi yapmadan önce ilişkiye girdik. Ben 45 dakika boyunca sol tarafıma yatarak yatakta öyle bekledim. Çünkü daha önce dış gebelik geçirdiğim için sağ tüpümün yarısı alınmıştı. Yine aynı şeyi yaşamak istemediğim için böyle bir şey yaptım. Aradan biraz zaman geçince ovulasyon testini uyguladım ve direk olarak C ve T çizgisi koyu olarak çıktı. Buna göre 24 ve 36 saat içinde yumurtlama olacak diye bildiğimden eşime ertesi sabahta yapmamız gerektiğini söyledim. Fakat maalesef olmadı, yapamadıkAma o gün vücudumdaki değişiklikleri ölçmeye çalıştım. Ateşim o gün kadar olmasada yine de vardı ve akıntı temiz ve yapışkan bi şekilde geldiğini gözlemledim. Sanırım dedim şu anda yumurtlama oluyo. Sperm hüclerinin 3 gün yaşadığını bildiğim için hala umudum var aslında ama yinede günü gelene kadar acaba mı diye düşünmeye devam edicem..

Dilerim benim gibi hamile kalmak isteyen arkadaşların yüzü güler.. Adetim bu ayın sonuna doğru olucak ama olmasın, bulantılarla ve hamile olarak uyanmak istiyorum şahsen Ama bakalım.. Eğer ki böyle bişey yaşarsam sizlerle tekrar paylaşıcam.

Allah gönlümüze göre versin..

Canım benim bunun sebebi doğru zamanlarda yapmadığın için olabilir. Testi yapmadan önce 2 saat öncesinden sıvı almamak, sabah 11, öğlen 3-5 ve akşam saat 10 sıraları yapmak uygun diye okudum ve öyle uyguluyorum. Dilerim yardımcı olur

Çok teşekkür ederim, saatlere daha fazla dikkat edeceğim.

Kizlar merhaba ov. Testim bugunde silik vugun 14. Gun yumurtlamiycam mi acaba

canım koyu cızgıyı gorene kadar silik çizgiyi hep gordunmu yada kacıncı gunden ıtıbaren gormeye basladın

canım koyu cızgıyı gorene kadar silik çizgiyi hep gordunmu yada kacıncı gunden ıtıbaren gormeye basladın

Selam canım! Ben silik çizgiyi yumurtlama tarihimin 3 gün öncesinde görmeye başladım. Ondan öncesinde pek görünmüyodu ve anlıyodum ki daha zamanı değil. Yumurtlamadan 1 gün önce yaptığım testte T çizgisi C çizgisine göre koyu olmasada çift çizgi net bir şekilde görünüyordu. Bu arada sabah yaptığım test ve akşamına yaptığım test arasında çok fark vardı. Sabah silik çıkarken, akşam yaptığım test koyu çıktı ve ertesi gün sabah tekrar yaptığımda direk olarak 2 koyu çizgi çıktı. Zaten çizgilerin koyulaşmasından yumurtlama gününü yakalayacağını anlıyosun. Yani bende öyle oldu.)

Saatler icin gece degilde en iyi zamanlama sabah 10 ile 15 30 arasi iki saat sivi almadan yapmak diyorlar
yazdikalrin ayni ben bende gunu yakaladim ama ertesi gun malesef olamadik bat gunum 27 si bakalim acaba var bende

Kizlar merhaba ov. Testim bugunde silik vugun 14. Gun yumurtlamiycam mi acaba
benim adet 27 gunde bir oluyor bende 14 gunu saydim ama ovulasyonda 12 gun cikti 2 cizgi ve ogun hakkeeten bel agrisi kasik agrisi vardi akinti cogalmisti

Arkadaşlar bu fotoğrafta yaklaşık 3 günlük testlerimi sizle paylaşmak istedim. Renkleri biraz silinmiş gibi sanırım testin özelliği bu. 4 tane test var çünkü alttan 2. ve 3. testin birini sabah ve diğerini akşam yaptım. Aradaki farkı görebiliyorsunuz.. Çift çizgiyi yakaladıktan sonraki gün de test yaptım ve T bölgesi silik çıktı. Aslında yumurtlama gününü tam yakalamak için adetten sonra başlayarak yapılmalı. Çünkü herkese göre değişkenlik gösterebiliyor. Neyse, umarım yardımcı olur..

Eklentiler

• testler.webp
    38 KB · Görüntüleme: 132
Amiin sağ ol kuzu. Belirti işi maalesef karışık, hah şu var kesin hamileyim diyemiyoruzben ara ara yapıyordum testi zaten de 5-6 gün kala yavaştan koyulaşmaya başladı. çünkü yumurtlamadan sonra birkaç gün boyunca hep sipsilik devam etmişti, neredeyse görünmüyordu 2.çizgi. Fakat sonradan tıpkı yumurtlamadan 1-2 gün önceki haberci çizgilere benzer şekilde 2.çizgi yeniden belirginleşmeye başladı. İnşallah senin de öyle olur

Anladim canim ben 6gundur silik goruyorum ama silikte yavas yavas koyulasiyor gun gectikce hergun biraz dha koyu oluyor bakalim artik bugunki test nasil olucak yumurtlamiycam diye korkuyorum

Anladim canim ben 6gundur silik goruyorum ama silikte yavas yavas koyulasiyor gun gectikce hergun biraz dha koyu oluyor bakalim artik bugunki test nasil olucak yumurtlamiycam diye korkuyorum

Canım benim sakın korkma:) Testlere başladığın tarihte önemli tabi. Çok erken başladıysan daha görmemen normal. O kadar anlık bişey ki bu çift çizgi olayı Ben çift çizgiden sonraki gün test yaptığımda çok hafif bi çizgi belirdi tekrar. Yani o gün yapmasam çift çizgiyi yakalayamicaktım. Denemeye devam

Anladimm canimmmm :)
Benimde bugun 15.gun 9.gun basladim simdi test yapicam bidaha bakalim insallah koyulasmis olur :)

Bugunku testim dgerlerine gore daha belirgin ayy belirgin gordum ya mutlu oldum :) aksam bidaha yapicam 6 gib filan :))

Bugunku testim dgerlerine gore daha belirgin ayy belirgin gordum ya mutlu oldum :) aksam bidaha yapicam 6 gib filan :))

Ayyy çok sevindim canım benim! İnşallah dilediğin gibi olur herşey! Benim daha önceki mesajımda gönderdiğim test fotoğrafı var dün 17:52 de paylaşmışım. Dilersen ordan da bakabilirsin test çizgilerine.

Anladimm canimmmm :)
Benimde bugun 15.gun 9.gun basladim simdi test yapicam bidaha bakalim insallah koyulasmis olur :)

Bende adetten 1 hafta sonra yapmaya başladım. Ve 15. gününde çift çizgiye yakın, 16. günde de tam çift çizgiyi yakaladım. Beklediğim tarihlerden daha geç oldu mesela ama Allah'tan erken başlamıştım testlere.. Ayyy güzel haberlere vesile olur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…