Hayırlısı olsun canım.Cnm ben yumurtlama için yapmadım ovu testini hamilelik için yaptım ordada çıkıyormuş eğer gebelik varsa adete bir gün kala kop koyu oluyormuş onu merak ediyorum adetime 1 gün kala tekrar yapıcam eğer daha koyu çıkarsa o zmn ümitlenicem inşallah belirtilerim var gibi kasıklarımda dolgunluk arada batma var of
İNANMIYORUM CANIM YA. İNŞALLAH REGL OLUR DA RAHATLARSIN NE DİYEYİM ÇOK İLGİNÇMİŞ. BENİM DE İYİ BUGÜN 7 HAFTA DOLDU 2 GÜN ÖNCE KALP ATIMINI GÖRDÜM ÇOK TUHAF OLDUM . ya kusura bakma okulun bilgisayarında büyük harf açıkmış artık silmedim ben deCanım ben halen adet olmadım 21 gun geçti ikinci adetım geldı gelecek daha gecen aykırı olamadım doktora gittim muayene etti bsy cıkmadı temiz yumlar dedı kan istedi 0.66 cikan degerrım 0.26 cıktı ve sokturucu verdı 3 gun ic bırak dedı ıcım bıraktım ustunden 12 gun geçti halen sokulmedı test yaptım karbeyaz vay be su 21 gunde neler yasamısım nie adet olamıon kesin menopoza gırdım sen naptın canım nasıl gidip hamıslık
Canım 5gün önce kahve leke yaşadım. dedim adet geliyor. 1 gün sonra durdu, ondan beri sıvı beyaz akıntım var. Adetim 1 gün geçti, kasıklarda batma ve arada ağrı var, göğüsler şiş...adetim dakiktir benim birde ovulasyona göre olmam gerekiyordu...iki bebek kaybettiğim için kendi kendime söz verdim. Bu sefer acele edip kendimi strese sokmayacağım. Pazartesi idrar testi yaparım. Varsa inş. diğer pazartesi dr.a gideceğim bakalım....Senin nasıl gidiyor?@triton-x güzelim sonuuç var mı
canım napıosun özledim seni var gibi duruyor kuzum inşallah hadi hayırlısı btün belirtiler var senin öncekinde de pembe lekelenmen olmuştu yani lekelenme sende oluyor hep sanırım inşallah vardır ve bu sefer kucağına almakta nasip olurCanım 5gün önce kahve leke yaşadım. dedim adet geliyor. 1 gün sonra durdu, ondan beri sıvı beyaz akıntım var. Adetim 1 gün geçti, kasıklarda batma ve arada ağrı var, göğüsler şiş...adetim dakiktir benim birde ovulasyona göre olmam gerekiyordu...iki bebek kaybettiğim için kendi kendime söz verdim. Bu sefer acele edip kendimi strese sokmayacağım. Pazartesi idrar testi yaparım. Varsa inş. diğer pazartesi dr.a gideceğim bakalım....Senin nasıl gidiyor?
Canım inan aklımdasın heran uzak durmak istediğin için bişey demek istemedim sana...Benimde kürtajdan 6 ay sonra olmuştu biliyorsun onu da kaybettim. Hepimiz neler yaşadık, senin hissettiklerini şuan o kadar içimde hissediyorum ki...Bende bilmiyorum umutluyum ama ilk hamileliğimdeki heyecanımı yaşayamıyorum ne yazıkki, hep bir temkinliyim. Bu sefer stres olmamak için dr a gitmeyi erteliyorum bakalım hayırlısı inş...canım napıosun özledim seni var gibi duruyor kuzum inşallah hadi hayırlısı btün belirtiler var senin öncekinde de pembe lekelenmen olmuştu yani lekelenme sende oluyor hep sanırım inşallah vardır ve bu sefer kucağına almakta nasip olur
benimde moralim bozuk geçen gün dr a gittm düşükten 5 ay geçti falan diye muayenede rahimde perde var sanırım dedigörüyo musun canım 1.5 senedir boşa kürek çekiyorum hiç bi dr görmedi hsg çekilecek inşallah yoktur korkuyorumda vars a ameliyat olucm allak bullağım ameliyat zor değil Histereskopiyle 10-15 dk ama Allah korusun riski rahim delinmesi falan ne kadar zor Yarabbim çocuk yapmayı çocuk oyuncağı sanıyormuşum bebek düşünene kadar banada dua et kuzum okadar çok ihtiyacım var ki
biliyorum tatlım gördüm çok sonradan tekrar o acıyı yaşatmamak için bişi yazmadım ama çok üzüldüm sende benim dualarımdasın yoldaşım dediğin gibi inan insan sevinemiyor benimde kasımda bi kimyasal oldu sanırım tutunamıyor ki eğer inşallah hamileysen nolur dikkat et kuzum bak o sefer konyalarda gezdin içten içe kızdım sana mümkün olduğunca yorma kendini zorlama ve kesinleşirse sürekli dr kontrolünde ol bizim kolay olmayacak gebelikler sanırım oyüzden dikkatli olucaz herşey gönlünce olur inşallah arkadaşım ben tevekkülü bırakmıyorum derdi veren Rabbim dermanınıda elbet vercek bize sabretmek ve dua etmek kalıyor herzaman senin dediğin gibi hiçbirşeyimiz kolay olmadı hayatta ikimizinde ama şükür umudumuz var mutlu haberlerini bekliyorum arada girip bakıyorum tatlımCanım inan aklımdasın heran uzak durmak istediğin için bişey demek istemedim sana...Benimde kürtajdan 6 ay sonra olmuştu biliyorsun onu da kaybettim. Hepimiz neler yaşadık, senin hissettiklerini şuan o kadar içimde hissediyorum ki...Bende bilmiyorum umutluyum ama ilk hamileliğimdeki heyecanımı yaşayamıyorum ne yazıkki, hep bir temkinliyim. Bu sefer stres olmamak için dr a gitmeyi erteliyorum bakalım hayırlısı inş...
Seninde en azından bir dr teşhisini yapmış bak, allah korusun bir daha hamile kalsaydın yine bu perde yüzünden düşürebilirdin canım oyüzden sen herşeye olumlu yönünden bak tamammı...ben bu ay hep olumlu düşündüm. buraya uzak kalamadım, bence olumlu düşünmek ve stres olmamak çok önemli...Rabbim biran önce terslikleri düzeltsin ve sana bir melek göndersin inş. hep dua ediyorum benim gibi bebek hasretiyle yanıp tutuşanlara emin olabilirsin...
Canim yaa seni tekrardan görünce cok sevindim ins bebisin saglikla gelmiştir bu ay ben adet olacak gibi hissediyorum yarin tam.yumurta catladiktan sonraki 14.gunumCanım 5gün önce kahve leke yaşadım. dedim adet geliyor. 1 gün sonra durdu, ondan beri sıvı beyaz akıntım var. Adetim 1 gün geçti, kasıklarda batma ve arada ağrı var, göğüsler şiş...adetim dakiktir benim birde ovulasyona göre olmam gerekiyordu...iki bebek kaybettiğim için kendi kendime söz verdim. Bu sefer acele edip kendimi strese sokmayacağım. Pazartesi idrar testi yaparım. Varsa inş. diğer pazartesi dr.a gideceğim bakalım....Senin nasıl gidiyor?
Canım Konyaya görevlendirmem çıkmıştı mecburen gitmek durumunda kaldım. Sunumum vardı çünkübiliyorum tatlım gördüm çok sonradan tekrar o acıyı yaşatmamak için bişi yazmadım ama çok üzüldüm sende benim dualarımdasın yoldaşım dediğin gibi inan insan sevinemiyor benimde kasımda bi kimyasal oldu sanırım tutunamıyor ki eğer inşallah hamileysen nolur dikkat et kuzum bak o sefer konyalarda gezdin içten içe kızdım sana mümkün olduğunca yorma kendini zorlama ve kesinleşirse sürekli dr kontrolünde ol bizim kolay olmayacak gebelikler sanırım oyüzden dikkatli olucaz herşey gönlünce olur inşallah arkadaşım ben tevekkülü bırakmıyorum derdi veren Rabbim dermanınıda elbet vercek bize sabretmek ve dua etmek kalıyor herzaman senin dediğin gibi hiçbirşeyimiz kolay olmadı hayatta ikimizinde ama şükür umudumuz var mutlu haberlerini bekliyorum arada girip bakıyorum tatlım
canım inş. gelmiştir bebeğin, bende leke yaşayınca adet olucam sandım ama olmadım. İnş.da olmam devamı gelmez bu sefer sabırla bekleyeceğim canım...Canim yaa seni tekrardan görünce cok sevindim ins bebisin saglikla gelmiştir bu ay ben adet olacak gibi hissediyorum yarin tam.yumurta catladiktan sonraki 14.gunum
biliyorum canım iş için gittiğini hani demiştin vakit kaldı gezdim heryeri falan onu kasdettim dediğin gibi herşeyi Rabbim bilirhiçbirşey için kendine kızma güzel mutlu günler kapında inşallah sende Allaha emanet ol tatlımCanım Konyaya görevlendirmem çıkmıştı mecburen gitmek durumunda kaldım. Sunumum vardı çünkükanamam flnda olmayınca streste olmamak için gittim. Allahın takdiri yaşadıklarımız sanırım bilemiyorum. Herşeyin bir sebebi var ama birtek allah biliyor onu...birşeyleri bazen çok direttiğimi düşünüyorum ve kendime kızıyorum. Bu ay olmazsa uğraşmayı birsüre erteleyeceğim. Ama inş. busefer güzel şeyler olacak buna kalpten inanıyorum. Senin içinde güzellikler olacak. ALLAHA EMANET OL CANIM...
Canim benim hic umudum yok yarin yada oburgun adet olurum gibi bacaklarim kasiklarim agriyor erken gebeliktesti var evde ama yapmıyorum tek cizgi görmek istemiyorum artikcanım inş. gelmiştir bebeğin, bende leke yaşayınca adet olucam sandım ama olmadım. İnş.da olmam devamı gelmez bu sefer sabırla bekleyeceğim canım...
Canım çoğu gebelikte böyle koyu oluyor ovu.testleri.hayırlısı olsun.Kızlar adetime 5 gün var sizce hamile olabilirmiyim ovu testi
Döngüsü 28 gün olanlarda 14.gün yumurtlama olur genelde.18 19 şubat yumurtlama gunlerin bu hesaba göre ama koyuluk olmamış.birkaç gün sonra da yumurtlayabilirsin canım demek ki.yapmaya devam et testleri.Su ovulasyon hesabini yapamiyorum hic yaa yardim edebilir misiniz 4 subat hastalandim bes gun suruyo 28-30 arasi dongum 11. Gunden basladim denemeye fakat 14. Gunden beri ovu testi yapiyorum 14. Gun 17 subatti ve silikti iki gundurde cizgi yok acaba yumurtlama gunum gectimi yoksa hic cizgi yumurtlama baslamadi mi demek kafam cok karisik yardim
Hadi inşallah hayırlısı bakalım siz hiç denedinizmiCanım çoğu gebelikte böyle koyu oluyor ovu.testleri.hayırlısı olsun.
Canım 8.ayda hamile kaldım.ilk aylar bir heves şu bu gebelik testleri falan yapıyordum sonuç negatif oluyordu hep.son iki ay ovu.testi kullandım.söz verdim kendime test mest hicbirsey yapmadim.adeti bir hafta gecince yaptim gebelik testini bile.Hadi inşallah hayırlısı bakalım siz hiç denedinizmi
Yapma canım erken öğrenmek hiç iyi olmuyor hakkımızda hayırlısı olsun inş.Canim benim hic umudum yok yarin yada oburgun adet olurum gibi bacaklarim kasiklarim agriyor erken gebeliktesti var evde ama yapmıyorum tek cizgi görmek istemiyorum artik
Hadi ya sen iyi sabretmişsin cnm ben kasım ayında düşük yaptım o yüzden korkuyorum hemen öğrenmek istiyorum sonucu yarında doğum günüm acaba kan testi yaptırsammı yoksa erkenmiCanım 8.ayda hamile kaldım.ilk aylar bir heves şu bu gebelik testleri falan yapıyordum sonuç negatif oluyordu hep.son iki ay ovu.testi kullandım.söz verdim kendime test mest hicbirsey yapmadim.adeti bir hafta gecince yaptim gebelik testini bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?