Bana kalırsa sabret derim.adet gününü bekle canım,eğer sonuç olumsuzsa yıkım büyük oluyor.Hadi ya sen iyi sabretmişsin cnm ben kasım ayında düşük yaptım o yüzden korkuyorum hemen öğrenmek istiyorum sonucu yarında doğum günüm acaba kan testi yaptırsammı yoksa erkenmi
Tamam Canım beklicez o zmn napalımBana kalırsa sabret derim.adet gününü bekle canım,eğer sonuç olumsuzsa yıkım büyük oluyor.
çok sevindim inşallah canım benim olumlu sonuç alkısın. ben de perşembe günü kalp atımını gördüm düşük riski git gide azalıyor seviniyorum işte. okulda yogun bir çalışmam var sabahları bir okuldayım, akşama doğru başka okula kursa geçiyorum ve de cumartesi çalışıyorum. şu ara sadece mide bulantı sorunum var çalışınca geri plana atıyorum iyi oluyor şükür.Canım 5gün önce kahve leke yaşadım. dedim adet geliyor. 1 gün sonra durdu, ondan beri sıvı beyaz akıntım var. Adetim 1 gün geçti, kasıklarda batma ve arada ağrı var, göğüsler şiş...adetim dakiktir benim birde ovulasyona göre olmam gerekiyordu...iki bebek kaybettiğim için kendi kendime söz verdim. Bu sefer acele edip kendimi strese sokmayacağım. Pazartesi idrar testi yaparım. Varsa inş. diğer pazartesi dr.a gideceğim bakalım....Senin nasıl gidiyor?
İnş. canım bende busefer sorunsuz bir şekilde ilerlerim. Benimde bu dönem çok yoğun 19 saat haftalık ders var 3 saatte yüksek lisans dersi, proje, toplantı derken zamanın nasıl geçtiğini bende anlamam inş. Bu sefer sabırla bekleyeceğim canım...Mide bulantısı iyidir, bakalım benim netleşirse inş. herşeye razıyım...çok sevindim inşallah canım benim olumlu sonuç alkısın. ben de perşembe günü kalp atımını gördüm düşük riski git gide azalıyor seviniyorum işte. okulda yogun bir çalışmam var sabahları bir okuldayım, akşama doğru başka okula kursa geçiyorum ve de cumartesi çalışıyorum. şu ara sadece mide bulantı sorunum var çalışınca geri plana atıyorum iyi oluyor şükür.
Ya ovu testi t cizgisi bile silik cikiyo bilmedigim marka eger bu ay olmassa digital ovu testi alcam hic memnun kalmadimDöngüsü 28 gün olanlarda 14.gün yumurtlama olur genelde.18 19 şubat yumurtlama gunlerin bu hesaba göre ama koyuluk olmamış.birkaç gün sonra da yumurtlayabilirsin canım demek ki.yapmaya devam et testleri.
Laboguik aliyordum ben memnundum da...Ya ovu testi t cizgisi bile silik cikiyo bilmedigim marka eger bu ay olmassa digital ovu testi alcam hic memnun kalmadim
Ya sanirim onu alicam benmki gebotik mi ne sacma sapan normal cizgi bile silikken nasil cizgi ciksin kiLaboguik aliyordum ben memnundum da...
Bozuk demek ki canim buyuk ihtimalle.kontrol cizgisi testin calisip calismadigini gosterir cunku.Ya sanirim onu alicam benmki gebotik mi ne sacma sapan normal cizgi bile silikken nasil cizgi ciksin ki
Evet cnm ilk once bi tanesinde iki tanesinde derken hepsi silik bosuna para verdimBozuk demek ki canim buyuk ihtimalle.kontrol cizgisi testin calisip calismadigini gosterir cunku.
Senin yerinde olsam iade eder yenisini isterdim canimEvet cnm ilk once bi tanesinde iki tanesinde derken hepsi silik bosuna para verdimartk bu ay kismet bakalm
Canim hoşgeldin.ben sekizinci ayımda hamile kaldım.son iki ay ovu.testi kullandım.testler yumurtlama gunünu yakalamana yardimci oluyor.hersey vesile biliyorsun.topigimiz ugurludur hayirlisi olsun senin icin de canim.Merbalarrr. Bende bu ay ovulasyon kullanacagim. Hayrlisi diyrm . Ya sahiden buradaki herkes ovu.testinlemi kaldi. Birde markasi neydi yazbiliyormuyuz ?
Ayhhh aminnnm ugurunuz bulassin sizin gibi gobusum olsunCanim hoşgeldin.ben sekizinci ayımda hamile kaldım.son iki ay ovu.testi kullandım.testler yumurtlama gunünu yakalamana yardimci oluyor.hersey vesile biliyorsun.topigimiz ugurludur hayirlisi olsun senin icin de canim.
Hoşgeldin canım .. laboquick marka gitti gidiyor dan sipariş edebilir sinMerbalarrr. Bende bu ay ovulasyon kullanacagim. Hayrlisi diyrm . Ya sahiden buradaki herkes ovu.testinlemi kaldi. Birde markasi neydi yazbiliyormuyuz ?
Aynisini yptimHoşgeldin canım .. laboquick marka gitti gidiyor dan sipariş edebilir sin
Canım sen adetin 10 . Günü falan başla yapmaya muhtemelen 13 15 arası yum. Günü olur . Foto at bakarızAyhhh aminnnm ugurunuz bulassin sizin gibi gobusum olsunsimsi ben bsey sorabilrmym? Bn normalde 30 gunde bir regl oluyrm. Ama bu ay 15gun gecikmeli oldum 14subat sat. Simsi ben ne zaman baslamaliyim ? Kargom gelince meraktan ilk gun yapmstim adetin 5.gunu tam okarak neleere dikkat etmelym napmalym yardimci olursunuzm??
Ay cok Tsk ederimmCanım sen adetin 10 . Günü falan başla yapmaya muhtemelen 13 15 arası yum. Günü olur . Foto at bakarızyardım eder arkadaşlar
Foto daki siz misiniz masallahhhhh ne hoşsun. Calisiyo musun yeni evlişiniz galibaAynisini yptimhatta geldi bile yaptim bile ama kacimci gun baslayacagim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?