Amin insallah canım .darısı sana ve burda bekleyenlere inşallah. Evet bendé takip ettim.biraz nazliydi gelmekte benim ogluş ama olsun vaktin de geldi gelsin minnakim. Seninde gönlüne göre olsunAy cok Tsk ederimmsizdemi bole hamis kaldn allahim bebegini sagsalim kucagina almayi nasipetsin
Evvet bnmm canimmmm saolasin kalbinin guzelligi oFoto daki siz misiniz masallahhhhh ne hoşsun. Calisiyo musun yeni evlişiniz galiba
aaaminnnn allahim sanadda bebeginede can sagligi versin.. allahim herkesn yar ve yardimcisi olsun.. canim calisiyomusun demissin calismyorum maalesef ondan issiz issiz bebis icin ugrasyorumAmin insallah canım .darısı sana ve burda bekleyenlere inşallah. Evet bendé takip ettim.biraz nazliydi gelmekte benim ogluş ama olsun vaktin de geldi gelsin minnakim. Seninde gönlüne göre olsun
Yeni yeniEvvet bnmm canimmmm saolasin kalbinin guzelligi o15aylj ewliyim yenimidir
Isin tuhafida bn hic korunmadim ilk ay hamile kalmisim ama dusuk oldu :-( oxamandr sanki bidaha cocugim olmicak korkusu sardi galiba ozamandr istyorum allahim zamanini biliyo ama bende olsun istyorumYeni yeniben 3. Senemde istedim minnak ı. Gerçi 2. Seneden başladım istemeye anca geldi hap falan kullaniouydun peki. Korunma için yani. Ben 1 buçuk yil kullandim. Da . Bekledim mm inşallah senin bu ay olur hemen
Hımm hamis kalabiliyorsun bunu bilmek de güzel bence senin için. É peki nedenini araştırdıniz mi. Neden böyle bi durum olmuşIsin tuhafida bn hic korunmadim ilk ay hamile kalmisim ama dusuk oldu :-( oxamandr sanki bidaha cocugim olmicak korkusu sardi galiba ozamandr istyorum allahim zamanini biliyo ama bende olsun istyorum
Canim dusugumu soruyorsn ? O cahillikten desemHımm hamis kalabiliyorsun bunu bilmek de güzel bence senin için. É peki nedenini araştırdıniz mi. Neden böyle bi durum olmuş
Birde sanirim bn ilk aydan cocuk mu olur diyodum stres asiri etkilio buna inandimHımm hamis kalabiliyorsun bunu bilmek de güzel bence senin için. É peki nedenini araştırdıniz mi. Neden böyle bi durum olmuş
Ya malesef eczaneden aldim hic degisceklerini sanmiyorum bide yakinimda degil eczane gttgm biyerden almistim cikcagi varmis insallah hamile olrm da bidahaki ay almak zornda kalmam :)Senin yerinde olsam iade eder yenisini isterdim canim
Hep 30gunde bir duzenliyse adetin adetin onbeşinci günü yumurtlaman normal olanıdır.adetin 12.gunu baslarsin test yapmaya.testin prospektüsünü de iyice okursan goreceksin nasil kullanildigini.Ayhhh aminnnm ugurunuz bulassin sizin gibi gobusum olsunsimsi ben bsey sorabilrmym? Bn normalde 30 gunde bir regl oluyrm. Ama bu ay 15gun gecikmeli oldum 14subat sat. Simsi ben ne zaman baslamaliyim ? Kargom gelince meraktan ilk gun yapmstim adetin 5.gunu tam okarak neleere dikkat etmelym napmalym yardimci olursunuzm??
Ayy masssaallahhh buralar heppp hamisss allahim sizi bebeginize sagsalim kavustrsun. Canm okudumda bu ayki duzensizlk beni muallakta birakti oyuzden fikir alayim dedm sagolasin-)Hep 30gunde bir duzenliyse adetin adetin onbeşinci günü yumurtlaman normal olanıdır.adetin 12.gunu baslarsin test yapmaya.testin prospektüsünü de iyice okursan goreceksin nasil kullanildigini.
Amin canim.darisi basina:))Ayy masssaallahhh buralar heppp hamisss allahim sizi bebeginize sagsalim kavustrsun. Canm okudumda bu ayki duzensizlk beni muallakta birakti oyuzden fikir alayim dedm sagolasin-)
KOSKOCAAAAMANNNN amiiinnnnn dunyalar kadr amiiin.. canm peki sendemi ovu.testinle hamile kaldin?Amin canim.darisi basina:))
Canım çoğu gebelikte böyle koyu oluyor ovu.testleri.hayırlısı olsun.
Benim de beş altı gün silinmemişti testim.verimli bir aydasın yumurtan guzel buyudu olgunlastı bana gore benim de koyulugu guzeldi ve zor silinmişti.hayirlisi insallah canimben de 14. gunde cift cizgi yakalamıştım. bugun 20.gıun saat 21:00 da yaptıgım test ? yoksa testler mı bozuk . sankı halen silik değil
Iki ayri kisi sandin ama ben yazmistim canim sana bunun cevabiniKOSKOCAAAAMANNNN amiiinnnnn dunyalar kadr amiiin.. canm peki sendemi ovu.testinle hamile kaldin?
Kolay gelsin ben de isteyim:)Vorones ayak bacak sişligin var mı kuzum?sabah burnum kanadi benim.ne sorunlu hamileyim yahuGünaydınlar annis adayları. Bugün pazar ama çalışma günü bana okuldayim oglusum da benle sağlıklıdir inşallah. Annisé pit yapmayinca evham yapıorum. Bol tekmeli günler olsun inşallah
Günaydınlar öncelikle hayırla kucağına alırsın inş :) bişey sormak istiyorum benimde 3 gün önceydi ovulasyon günüm. Yumurtlama gününün bi gün öncesi, ogün ve bir gün sonrasını değerlendirdik. 3 gün üst üste oldu yani teste göre. Üst üste olunca sperm yeterince birikmez falan diyorlar acaba gerçekten öyle mi oldu?? Boş yere uğraşmamışızdır inşallahKolay gelsin ben de isteyim:)Vorones ayak bacak sişligin var mı kuzum?sabah burnum kanadi benim.ne sorunlu hamileyim yahu
Kiz ne evhami iyidir bizim paşamızGünaydınlar annis adayları. Bugün pazar ama çalışma günü bana okuldayim oglusum da benle sağlıklıdir inşallah. Annisé pit yapmayinca evham yapıorum. Bol tekmeli günler olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?