ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ay cok Tsk ederimm sizdemi bole hamis kaldn allahim bebegini sagsalim kucagina almayi nasipetsin
Amin insallah canım .darısı sana ve burda bekleyenlere inşallah. Evet bendé takip ettim.biraz nazliydi gelmekte benim ogluş ama olsun vaktin de geldi gelsin minnakim. Seninde gönlüne göre olsun

Amin insallah canım .darısı sana ve burda bekleyenlere inşallah. Evet bendé takip ettim.biraz nazliydi gelmekte benim ogluş ama olsun vaktin de geldi gelsin minnakim. Seninde gönlüne göre olsun
aaaminnnn allahim sanadda bebeginede can sagligi versin.. allahim herkesn yar ve yardimcisi olsun.. canim calisiyomusun demissin calismyorum maalesef ondan issiz issiz bebis icin ugrasyorum

Evvet bnmm canimmmm saolasin kalbinin guzelligi o 15aylj ewliyim yenimidir
Yeni yeni ben 3. Senemde istedim minnak ı. Gerçi 2. Seneden başladım istemeye anca geldi hap falan kullaniouydun peki. Korunma için yani. Ben 1 buçuk yil kullandim. Da . Bekledim mm inşallah senin bu ay olur hemen

Yeni yeni ben 3. Senemde istedim minnak ı. Gerçi 2. Seneden başladım istemeye anca geldi hap falan kullaniouydun peki. Korunma için yani. Ben 1 buçuk yil kullandim. Da . Bekledim mm inşallah senin bu ay olur hemen
Isin tuhafida bn hic korunmadim ilk ay hamile kalmisim ama dusuk oldu :-( oxamandr sanki bidaha cocugim olmicak korkusu sardi galiba ozamandr istyorum allahim zamanini biliyo ama bende olsun istyorum

Isin tuhafida bn hic korunmadim ilk ay hamile kalmisim ama dusuk oldu :-( oxamandr sanki bidaha cocugim olmicak korkusu sardi galiba ozamandr istyorum allahim zamanini biliyo ama bende olsun istyorum
Hımm hamis kalabiliyorsun bunu bilmek de güzel bence senin için. É peki nedenini araştırdıniz mi. Neden böyle bi durum olmuş

Hımm hamis kalabiliyorsun bunu bilmek de güzel bence senin için. É peki nedenini araştırdıniz mi. Neden böyle bi durum olmuş
Canim dusugumu soruyorsn ? O cahillikten desem yeni ewli oldugumz icin iliski sik oluyordu iliski sirasinda kanamam oldu. Bu yuzden kendmi asiri suclu hissediyorum.. sonra dr.falan gttim bana wen dogal yolla kalmissn kalabilrsn dedi testlerim falan iyiydi aralikta klomen kullandm kendiliginden yumurtalar catlamisti. Ama nasp deild. hatta drm bana nie bu kadr umutszsun ben senden cok umutluyum diyor. Ama nebilm insan yapisi olmayinca sanki hic olmicak gbi geliyo sanirim bu arada konu sahibisiymissin ilgin icin tissikkir ederm

Hep 30gunde bir duzenliyse adetin adetin onbeşinci günü yumurtlaman normal olanıdır.adetin 12.gunu baslarsin test yapmaya.testin prospektüsünü de iyice okursan goreceksin nasil kullanildigini.

Hep 30gunde bir duzenliyse adetin adetin onbeşinci günü yumurtlaman normal olanıdır.adetin 12.gunu baslarsin test yapmaya.testin prospektüsünü de iyice okursan goreceksin nasil kullanildigini.
Ayy masssaallahhh buralar heppp hamisss allahim sizi bebeginize sagsalim kavustrsun. Canm okudumda bu ayki duzensizlk beni muallakta birakti oyuzden fikir alayim dedm sagolasin-)

Canım çoğu gebelikte böyle koyu oluyor ovu.testleri.hayırlısı olsun.

ben de 14. gunde cift cizgi yakalamıştım. bugun 20.gıun saat 21:00 da yaptıgım test ? yoksa testler mı bozuk . sankı halen silik değil

Eklentiler

• 20.gn.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 44
  • 12746191_10153920000624731_889189575_n.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 50
  • 12746376_10153920002679731_1348507021_n.webp
    34 KB · Görüntüleme: 46
ben de 14. gunde cift cizgi yakalamıştım. bugun 20.gıun saat 21:00 da yaptıgım test ? yoksa testler mı bozuk . sankı halen silik değil
Benim de beş altı gün silinmemişti testim.verimli bir aydasın yumurtan guzel buyudu olgunlastı bana gore benim de koyulugu guzeldi ve zor silinmişti.hayirlisi insallah canim

Günaydınlar annis adayları. Bugün pazar ama çalışma günü bana okuldayim oglusum da benle sağlıklıdir inşallah. Annisé pit yapmayinca evham yapıorum. Bol tekmeli günler olsun inşallah

Günaydınlar annis adayları. Bugün pazar ama çalışma günü bana okuldayim oglusum da benle sağlıklıdir inşallah. Annisé pit yapmayinca evham yapıorum. Bol tekmeli günler olsun inşallah
Kolay gelsin ben de isteyim:)Vorones ayak bacak sişligin var mı kuzum?sabah burnum kanadi benim.ne sorunlu hamileyim yahu

Günaydın kızlarr bende yumurtlama 3 gün önceydi. O günlerde 3 günü üst üste değerlendirdim. Daha çok erken belirti için. Size bişey
Kolay gelsin ben de isteyim:)Vorones ayak bacak sişligin var mı kuzum?sabah burnum kanadi benim.ne sorunlu hamileyim yahu
Günaydınlar öncelikle hayırla kucağına alırsın inş :) bişey sormak istiyorum benimde 3 gün önceydi ovulasyon günüm. Yumurtlama gününün bi gün öncesi, ogün ve bir gün sonrasını değerlendirdik. 3 gün üst üste oldu yani teste göre. Üst üste olunca sperm yeterince birikmez falan diyorlar acaba gerçekten öyle mi oldu?? Boş yere uğraşmamışızdır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…