ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Amin sağol canım darısı başına:)benim ovulasyon testim beş gün kopkoyuydu bugun silindi yarın silindi derken beş gun arka arkaya iliski oldu.ve hamileyim canım.eşimin toplamda sperm sayısı 280 milyondu.sperm üretim iyiyse etkilemiyor zannımca ilişki sayısı.güzel değerlendirmişsiniz hayırlısı artık...

Teşekkürler canım inşallah dediğin gibi hayırlısı olsun. Senin belirtiler bata kaç gün başladı??

bat geceli 16 gun oldu hala olmadm gebeleik testi negatif ama ovulasyonda durum bu sizce varmi

Eklentiler

• 20160221_124813.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 42
yaklask 4 aydr adetm hep 10 12 gun gecikiyordu ama bu sefer 16 gun oldu .s doktra ilk gecikmede gtmm bsey yok demisti

Kolay gelsin ben de isteyim:)Vorones ayak bacak sişligin var mı kuzum?sabah burnum kanadi benim.ne sorunlu hamileyim yahu
Şimdi pek yok da geçtiğimiz haftalarda vardi el ayak dudak şişmesi. Ödem oluo canım. Tuzlu yeme bol su ic. Burnum da silince gelio bu haftada. O da kılcal dmarlar hassas olurmuş ondan . Hepsi bebisler için canım iyi olsunlar da. ..

Kizlar bemim ovulasyon testleri koyu olan bugun daha az koyu olan dünki, yumurtlamis mi oluyorum

Eklentiler

• Screenshot_2016-02-21-13-17-32.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_2016-02-21-13-17-20.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 35
Ilk hareketi ne zaman,nasıl hissettin anlatsana:))
18. Haftada falan başladı .bÖyle tabi karnın bağırsakların dan ses gelir ya onun gibi. Sonra pit pit böyle kalp atar gibı ara ara hisseder oldum.şu aralar çok daha güçlü oluo . Darısı sana ve tüm bekleyenleré inşallah

Ayy çok heyecanlı,amin canım..

Canım regl belirtilerim vardı ,adet olmayı bekliyordum.sigara içerken içim kalkmıştı onu hatırlıyorum.
Canım bişey sormak istiyorum yumurtlamadan 4 gün sonra falan karnın alt kısmında yani vajinanın üst tarafında olan bölgede sancı oldu mu sanki çok idrarın gelirde bi baskı bi sancı olur ya öyle bi sancı??

İyi akşamlar öncelikle hayırlı olsun :) bişey sormak istiyorum yumurtlamadan 3-4 gün sonra karnının alt kısmı ile vajinanın üst kısmındaki arada sancı oldu mu böyle idrara sıkışınca bi sancı olur ya hafif onun gibi??

Onceleri dikkat mi etmiyordum vucudumu mu dinlemiyordum bilemiyorum ama gebelik planlamaya bebek beklemeye baslayinca bahsettigin agrilar batmalar oldu.hamile kaldigim ayda da oldu.

Onceleri dikkat mi etmiyordum vucudumu mu dinlemiyordum bilemiyorum ama gebelik planlamaya bebek beklemeye baslayinca bahsettigin agrilar batmalar oldu.hamile kaldigim ayda da oldu.
Benim de ovulasyonunu üstünden 3 gün geçti ve belirti için çok erken ama bu karnımın altındaki sancı belirgin hissettiriyor kendini benim de aklıma yerleşme sırasında san ı ağrı oluyo mu o geldi canım ondan sana sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…