Amin sağol canım darısı başına:)benim ovulasyon testim beş gün kopkoyuydu bugun silindi yarın silindi derken beş gun arka arkaya iliski oldu.ve hamileyim canım.eşimin toplamda sperm sayısı 280 milyondu.sperm üretim iyiyse etkilemiyor zannımca ilişki sayısı.güzel değerlendirmişsiniz hayırlısı artık...Günaydın kızlarr bende yumurtlama 3 gün önceydi. O günlerde 3 günü üst üste değerlendirdim. Daha çok erken belirti için. Size bişey
Günaydınlar öncelikle hayırla kucağına alırsın inş :) bişey sormak istiyorum benimde 3 gün önceydi ovulasyon günüm. Yumurtlama gününün bi gün öncesi, ogün ve bir gün sonrasını değerlendirdik. 3 gün üst üste oldu yani teste göre. Üst üste olunca sperm yeterince birikmez falan diyorlar acaba gerçekten öyle mi oldu?? Boş yere uğraşmamışızdır inşallah
Teşekkürler canım inşallah dediğin gibi hayırlısı olsun. Senin belirtiler bata kaç gün başladı??Amin sağol canım darısı başına:)benim ovulasyon testim beş gün kopkoyuydu bugun silindi yarın silindi derken beş gun arka arkaya iliski oldu.ve hamileyim canım.eşimin toplamda sperm sayısı 280 milyondu.sperm üretim iyiyse etkilemiyor zannımca ilişki sayısı.güzel değerlendirmişsiniz hayırlısı artık...
Canım regl belirtilerim vardı ,adet olmayı bekliyordum.sigara içerken içim kalkmıştı onu hatırlıyorum.Teşekkürler canım inşallah dediğin gibi hayırlısı olsun. Senin belirtiler bata kaç gün başladı??
Ha bir de ter kokusu oldu canım,simdi aklıma geldi.Teşekkürler canım inşallah dediğin gibi hayırlısı olsun. Senin belirtiler bata kaç gün başladı??
Nerdeyse diğer adetin gelecek cok gecikmiş canım.dr.a gidersen iyi olur canım,hamile değilsen de durumuna bakar.bat geceli 16 gun oldu hala olmadm gebeleik testi negatif ama ovulasyonda durum bu sizce varmi
Şimdi pek yok da geçtiğimiz haftalarda vardi el ayak dudak şişmesi. Ödem oluo canım. Tuzlu yeme bol su ic. Burnum da silince gelio bu haftada. O da kılcal dmarlar hassas olurmuş ondan . Hepsi bebisler için canım iyi olsunlar da. ..Kolay gelsin ben de isteyim:)Vorones ayak bacak sişligin var mı kuzum?sabah burnum kanadi benim.ne sorunlu hamileyim yahu
İyidir dimi teyzosu. Bazen çok pit pit olup bazen hiç olmayınca işte insan evham yapio . Yapmamam lazım tatlimKiz ne evhami iyidir bizim paşamız
Teyzosu yesin onun poposunu :))İyidir dimi teyzosu. Bazen çok pit pit olup bazen hiç olmayınca işte insan evham yapio . Yapmamam lazım tatlim
Ilk hareketi ne zaman,nasıl hissettin anlatsana:))İyidir dimi teyzosu. Bazen çok pit pit olup bazen hiç olmayınca işte insan evham yapio . Yapmamam lazım tatlim
Eli kulağinda canım:)lh hormonu yükselmiş testin koyu cikmis 24-36 saate yumurta çatlayacak ,aman boş geçme bu günleriKizlar bemim ovulasyon testleri koyu olan bugun daha az koyu olan dünki, yumurtlamis mi oluyorum
Evet canim da yumurtlayacak oluyorsun . Yani ilişki olmalı 24 saat içinde. Yarın siliklesme olucaktırKizlar bemim ovulasyon testleri koyu olan bugun daha az koyu olan dünki, yumurtlamis mi oluyorum
18. Haftada falan başladı .bÖyle tabi karnın bağırsakların dan ses gelir ya onun gibi. Sonra pit pit böyle kalp atar gibı ara ara hisseder oldum.şu aralar çok daha güçlü oluo . Darısı sana ve tüm bekleyenleré inşallahIlk hareketi ne zaman,nasıl hissettin anlatsana:))
Ayy çok heyecanlı,amin canım..18. Haftada falan başladı .bÖyle tabi karnın bağırsakların dan ses gelir ya onun gibi. Sonra pit pit böyle kalp atar gibı ara ara hisseder oldum.şu aralar çok daha güçlü oluo . Darısı sana ve tüm bekleyenleré inşallah
Canım bişey sormak istiyorum yumurtlamadan 4 gün sonra falan karnın alt kısmında yani vajinanın üst tarafında olan bölgede sancı oldu mu sanki çok idrarın gelirde bi baskı bi sancı olur ya öyle bi sancı??Canım regl belirtilerim vardı ,adet olmayı bekliyordum.sigara içerken içim kalkmıştı onu hatırlıyorum.
İyi akşamlar öncelikle hayırlı olsun :) bişey sormak istiyorum yumurtlamadan 3-4 gün sonra karnının alt kısmı ile vajinanın üst kısmındaki arada sancı oldu mu böyle idrara sıkışınca bi sancı olur ya hafif onun gibi??18. Haftada falan başladı .bÖyle tabi karnın bağırsakların dan ses gelir ya onun gibi. Sonra pit pit böyle kalp atar gibı ara ara hisseder oldum.şu aralar çok daha güçlü oluo . Darısı sana ve tüm bekleyenleré inşallah
Onceleri dikkat mi etmiyordum vucudumu mu dinlemiyordum bilemiyorum ama gebelik planlamaya bebek beklemeye baslayinca bahsettigin agrilar batmalar oldu.hamile kaldigim ayda da oldu.Canım bişey sormak istiyorum yumurtlamadan 4 gün sonra falan karnın alt kısmında yani vajinanın üst tarafında olan bölgede sancı oldu mu sanki çok idrarın gelirde bi baskı bi sancı olur ya öyle bi sancı??
Benim de ovulasyonunu üstünden 3 gün geçti ve belirti için çok erken ama bu karnımın altındaki sancı belirgin hissettiriyor kendini benim de aklıma yerleşme sırasında san ı ağrı oluyo mu o geldi canım ondan sana sordumOnceleri dikkat mi etmiyordum vucudumu mu dinlemiyordum bilemiyorum ama gebelik planlamaya bebek beklemeye baslayinca bahsettigin agrilar batmalar oldu.hamile kaldigim ayda da oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?