Canım bugun dediğin gibi siliklşeme oldu bugün de çalısşma olmalı mı ? Sen nasıl yaptın ?Evet canim da yumurtlayacak oluyorsun . Yani ilişki olmalı 24 saat içinde. Yarın siliklesme olucaktır
Tabi bugün de olsun canım. Bi koyulasti gi gün bir de silikleşince olmalı ilişki. Benim 12. Gündu yumurtlama günü 12 13 15 18 de iliski oldu.Canım bugun dediğin gibi siliklşeme oldu bugün de çalısşma olmalı mı ? Sen nasıl yaptın ?
Normal bence canım. Yani sıvı alımı ile de alakali oluyor . Sonradan siliklesme olduysa hafif koyuluk zamanların 17 ve 18 senin yum günleri ndir bence. Ama aklıma takılan sen 28 günde bir adet oluyorsan 14. Günlerde falan nasıldı testin .? O zaman daha koyu çıkmış miydi kj . Test yaptın miArkadaşlar ovulasyon testini kullanıyorum 28 günde bir adet oluyorum 2 şubattı ama ovulasyon testim hiçbir zaman iki çizgi koyu olmadı 17 ve 18. günlerde hayalet çizgi şeklinde oldu ondan sonra tamamen kayboldu çizgi bu normal mi
Hiç yokken çıkmaya başladıysa hamis olabilirsin; )Kızlar adetin 10. 11.gün köyü çizgi yakaladım sonra silikleşti ve Bata bir hafta kala artık ikinci ćizgiden eser yoktu şimdi Bata 5 gün var ve silik ćizgi çıkmaya başladı. Bu durumda ne oluyor demektir
Ayy inşallah cnm böyle deneyim yaşayanlar var galibaHiç yokken çıkmaya başladıysa hamis olabilirsin; )
Cnm az önce bende yazdım ovu testlerin nasıldı bi anlatırmısın benim Bata bir hafta kala hiç ikinci çizgi yokken şimdi Bata 5 gün kala silik çizgi çıkmaya başladıKızlar hamşleyimmmm ovu testi ile erken gebelik öğrenilebilyormuş çok mutluyum allahım isteyen herkese sağlıklı Bebişler nasip etsin
Bu arada hayırlı olsun heyecanland birden :)Kızlar hamşleyimmmm ovu testi ile erken gebelik öğrenilebilyormuş çok mutluyum allahım isteyen herkese sağlıklı Bebişler nasip etsin
Ay masallahhhhh gözün aydın.Kızlar hamşleyimmmm ovu testi ile erken gebelik öğrenilebilyormuş çok mutluyum allahım isteyen herkese sağlıklı Bebişler nasip etsin
Ben hiç ovu testi kullanmadım ilk kez burda gördüm okudum hamileliğe yakın zmnda yaptığında çift çizgi varsa o zmn hamile oluyormuşuz bende meraktan yaptım 7 gün kala sonra 5 gün kala yaptım çizgi daha Belirgindi şüphelendim bende kan testi yaptırdım bata 4 gün kala pozitif çıktı teşekkür ederim darısı başına inşallah ben hala inanamıyorumCnm az önce bende yazdım ovu testlerin nasıldı bi anlatırmısın benim Bata bir hafta kala hiç ikinci çizgi yokken şimdi Bata 5 gün kala silik çizgi çıkmaya başladı
Amin inşallah senide tebrik ederim kaç aylık hamilesin cnmAy masallahhhhh gözün aydın.aramıza hoşgeldin . Darısı burda bekleyen tüm arkadaşlara
Bu arada hayırlı olsun heyecanland birden :)
Koyu olan bata 5 gün kala diğeri 7 gün kala cnm umarın yardımcı olmultur
İnşallahta gelmez aslinsa 2 gun geçmiştest yapsana biBnmde hic cizgi yokken adete 5 gun kala silik cizgi cikmaya basladi simdi adetim 2 gun gecti merakla bekliyorum adet gunumde minik bir acik kahve akintiyla karisik leke vardi adet olcam diye ped koymustum pede gelmis bugunde beyaz akintiyla peceteye cok az kan geldi devami gelcek diye bekledim gunboyu hala gelen giden yok
Adet gunumde erken gebelik testi yaptim malesef cikmadi olsa cikmazmiydi hayali bir cizgi gordum gibi oldum ama esime gosterdim yok dediİnşallahta gelmez aslinsa 2 gun geçmiştest yapsana bi
Cnm aynı şekilde benimde Bata 5 gün var silik çizgi . Ama senin adete yakın koyulaşmadı mı hiç.. hep silik mi çıktı. İnşallah vardır cnm bebişin.Bnmde hic cizgi yokken adete 5 gun kala silik cizgi cikmaya basladi simdi adetim 2 gun gecti merakla bekliyorum adet gunumde minik bir acik kahve akintiyla karisik leke vardi adet olcam diye ped koymustum pede gelmis bugunde beyaz akintiyla peceteye cok az kan geldi devami gelcek diye bekledim gunboyu hala gelen giden yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?