- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
Keşke yukleyeydin buraya inşallah vardır yaAdet gunumde erken gebelik testi yaptim malesef cikmadi olsa cikmazmiydi hayali bir cizgi gordum gibi oldum ama esime gosterdim yok dedi(
En son adete 4 kala yaptim silikti ama belliydi yani ve testim bittiCnm aynı şekilde benimde Bata 5 gün var silik çizgi . Ama senin adete yakın koyulaşmadı mı hiç.. hep silik mi çıktı. İnşallah vardır cnm bebişin.
Test buKeşke yukleyeydin buraya inşallah vardır ya
Cnm sanırsam koyu olması gerekiyor benimde silik off yarın bi daha yapcam koyulaşırsa belki dicem artıkEn son adete 4 kala yaptim silikti ama belliydi yani ve testim bitti
CNm ya kusura bakmayın bu guruptan bildirimler neden gelmiyor bana ya arada bir geliyor sonra gelmiyor yine unuttum buraya yazmayı ben iki gun geçilmeli olarak adet oldum bugun ama simsiyah geliri sökülmedi henuz bu ay 6-7 gun surekli koyuydu ovulasyonum adetime yakında cok koyuydu de gidicek aksi bir durum olmasin diye bakalım asilama düşünüyorum bu arada araştırıyorum simdi .. 16. Ayda bitti nisan da bir buçuk sene olacakdilfeza kuzum ne ettin ses soluk gelmedi senden
Demek ki hayırlısı buymuş,gözün aydın canım,sağlıkla kavuş inşallah bebeğineCanım çoğu gebelikte böyle koyu oluyor ovu.testleri.hayırlısı olsun.
Göremedim ama inşallah vardir canimTesti
Test bu
Ben de goremiyorum aslinda amahayirlisi bakalimGöremedim ama inşallah vardir canim
Canim üzülme kısmet degilmis daha zamani var demekki benimde 2 gün gecukti bugun oldum adet.doktora falangittinmiCNm ya kusura bakmayın bu guruptan bildirimler neden gelmiyor bana ya arada bir geliyor sonra gelmiyor yine unuttum buraya yazmayı ben iki gun geçilmeli olarak adet oldum bugun ama simsiyah geliri sökülmedi henuz bu ay 6-7 gun surekli koyuydu ovulasyonum adetime yakında cok koyuydu de gidicek aksi bir durum olmasin diye bakalım asilama düşünüyorum bu arada araştırıyorum simdi .. 16. Ayda bitti nisan da bir buçuk sene olacak
Normal bence canım. Yani sıvı alımı ile de alakali oluyor . Sonradan siliklesme olduysa hafif koyuluk zamanların 17 ve 18 senin yum günleri ndir bence. Ama aklıma takılan sen 28 günde bir adet oluyorsan 14. Günlerde falan nasıldı testin .? O zaman daha koyu çıkmış miydi kj . Test yaptın mi
canm hayrlı olsn su konuyu bi açsak bnm 18 gun gecti gebelik testi negatf ama ovu hep pozitif varmdr kiKızlar hamşleyimmmm ovu testi ile erken gebelik öğrenilebilyormuş çok mutluyum allahım isteyen herkese sağlıklı Bebişler nasip etsin
Canım cok gecikmiş reglin, bir dr.a görünmende fayda var.bebek yoksa da problem bu canımcanm hayrlı olsn su konuyu bi açsak bnm 18 gun gecti gebelik testi negatf ama ovu hep pozitif varmdr ki
evet yarn içn rande vu aldm hep 10 12 gun gecikirdi gec yumurtladgm için ama bu sefer 18 olunca süphelendmCanım cok gecikmiş reglin, bir dr.a görünmende fayda var.bebek yoksa da problem bu canım
Yumurtlama gunune denk getiriyorlar asilamayi sanırım canim benimdebugun 1. Gunum 2 gun geçince birde 5_6 gundur bicak batmalari gibi kasikta agri oldu bugun test yapacaktim adet oldum bende yarin bi hormon testimi yaptirsam diyorum yazada tup bebek düşünmeye başladık esim diyor yazin tup bebegi deneriz diye.onceleri istegim yoktu allaha bırakmıştım elbet olur diye.umudumda hep vardi bu ay olmadimi amannnn sonraki ay olur diyordum.simdi gram umidim yok hep diyorum esime ya bizi cok ugrastirip yipratip olacak yada hic olmayacak bimiyorum hakkimizda hayirlisvorones sevdabuzer sagolsun kızlar randevu aldım gidicem doktora ins bakalım Bi hal yol bulucaz eşim persembe test verecek bu ay asilama olmaz büyük ihtimal dimi adetin kacinci gunü tedaviy başlanıyordu asilama icin benim bugun 1. Bitiyor iste ama daha bugun basladi dun leke lekeydi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?