ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Cnm aynı şekilde benimde Bata 5 gün var silik çizgi . Ama senin adete yakın koyulaşmadı mı hiç.. hep silik mi çıktı. İnşallah vardır cnm bebişin.
En son adete 4 kala yaptim silikti ama belliydi yani ve testim bitti

dilfeza kuzum ne ettin ses soluk gelmedi senden
CNm ya kusura bakmayın bu guruptan bildirimler neden gelmiyor bana ya arada bir geliyor sonra gelmiyor yine unuttum buraya yazmayı ben iki gun geçilmeli olarak adet oldum bugun ama simsiyah geliri sökülmedi henuz bu ay 6-7 gun surekli koyuydu ovulasyonum adetime yakında cok koyuydu de gidicek aksi bir durum olmasin diye bakalım asilama düşünüyorum bu arada araştırıyorum simdi .. 16. Ayda bitti nisan da bir buçuk sene olacak

Günaydın kızlar adeti gelen arkadaşlar üzülmeyelim sukredelim ki sagliklisiniz. Bu ay olmasa gelecek ay olur. Doktor kontrolünde unutmayın. dilfeza canım hsg falan çektirdın mi . Asılama basit bişi .korkma dene

Canim üzülme kısmet degilmis daha zamani var demekki benimde 2 gün gecukti bugun oldum adet.doktora falangittinmi

17 ve 18. günlerde hayalet şeklindeydi çizgi yani renk bile yoktu. Sıvı alımına çok dikkat ediyorum 4 saat önce bırakıyorum sıvı alımını ama hala çıkmadı çift çizgi olmadı bir türlü 14. günde falan hiç yoktu. ((

vorones sevdabuzer sagolsun kızlar randevu aldım gidicem doktora ins bakalım Bi hal yol bulucaz eşim persembe test verecek bu ay asilama olmaz büyük ihtimal dimi adetin kacinci gunü tedaviy başlanıyordu asilama icin benim bugun 1. Bitiyor iste ama daha bugun basladi dun leke lekeydi .

vorones Yumurtlama sonrasi ovulasyon testine devam ettin mi ? Yani eger hamilelik olusmussa hep silik mi cikacak testler adete yakinda koyu sekilde mi olur ?

Yumurtlama gunune denk getiriyorlar asilamayi sanırım canim benimdebugun 1. Gunum 2 gun geçince birde 5_6 gundur bicak batmalari gibi kasikta agri oldu bugun test yapacaktim adet oldum bende yarin bi hormon testimi yaptirsam diyorum yazada tup bebek düşünmeye başladık esim diyor yazin tup bebegi deneriz diye.onceleri istegim yoktu allaha bırakmıştım elbet olur diye.umudumda hep vardi bu ay olmadimi amannnn sonraki ay olur diyordum.simdi gram umidim yok hep diyorum esime ya bizi cok ugrastirip yipratip olacak yada hic olmayacak bimiyorum hakkimizda hayirlis

vorones Yumurtlama sonrasi ovulasyon testine devam ettin mi ? Yani eger hamilelik olusmussa hep silik mi cikacak testler adete yakinda koyu sekilde mi olur ?
Ben cvp vereyim vorones in adete 5 gun kalaydi sanirim ovu testkeri koyulasmaya baslamisti adete yakin koyulasma artarsa hamilelik olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…