ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Cevapladığın için teşekkürler canım eger gebelik yosa çizgi olmuyor mu 5 günden önceki günlerde yada varsa çizgi hep olur mu onu merak ediyorum
Canim herkeste olacak diye birsey yok cogu kiside gördüm adete yakin ovu testleri koyuydu.ovu testi silik olupta hamile kalanlarda vvardi

Kizlar yumurtanin catladigi tarihten 14 gun sonra adet olunuyor degil mi eger adet tarihi gecerse bu ne anlama geliyor hamilelik yoksa yani kist filanmi olusuyo

vorones Yumurtlama sonrasi ovulasyon testine devam ettin mi ? Yani eger hamilelik olusmussa hep silik mi cikacak testler adete yakinda koyu sekilde mi olur ?
Canım ben yumrtlamadan sonra devam etmedim ama adete yakın yapınca t hiç çıkmazdi. Hamis olduğum ay 3 gün kala falan böyleydi

Eklentiler

• 2015-09-20 16.35.36.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 56
Ayyyy kizlar cok duygulandim ya allah razi olsun sizden cok seviyorum sizleri bu topigi.minnaklarinizi size bagislasin allahim hayirli ugurlu birer evlat olurlar inşallah

Yumurtlamayi takip ettim zaten bu ovu testiyle ama gec yumurtlama nasil olucak bu ay anlayamadim cnm ya
Insan metabolizması muamma canım,herşey bekledigin gibi olmayabiliyor,ne lh seviyesi ne test belki de dedigim gibi gec oldu yumurtlama.en iyisi dr.a sormak:))

He hay ağzın bal yesin 5 mi 3 mu kala ben de hatırlayamadım ay seni de hamis görmek istiyorummmmmmmmm
5gun kalaydı umutlanmaya başladık kuzucan...bu ay kesin oldu dedimdi gene gelmemiş benim sipa nedek artik çalışıyoz sabırla hayırlısı bakalım

kızlar bana bi bsey deyin nolur 4 aydr adetm 10 12 gun gecikir doktr normal dedi bu ay 18. gun hala olmadm ve ovulasyn testim 3 gundr bunsekilde yarn hastaneye gdcm bebek varmdr

Eklentiler

• 20160223_193107.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 47
Amin kuzum cinsiyeti belli degil demi daha varmi birşeyler ne hissediyon :)
Anam daha 11.haftada iken ultrasonda bakıyoduk,daha yeni bebeğe benzediği ilk görüntüydü yani.demesin mi pat diye bebek erkek diye.ben şok...eşim de öyle.ne zaman gitsek bebek erkek diyor unutuyor hastalarini yogunluktan:))
Bisey hissedemedigimi dusunuyordum kiz istedigimden erkek diye korkuyormusum meger..olsun hayirlisi buymus.saglikli olsun insallah

Yerim o minnoşu ya sağlıklı olsunda.doktor her seferinde erkek dediyse % 70 erkektir bir paşa daha

Ay ne güzel demişsin. . Ben bazen kopuyor gibi olsam da topicte canla başla kızlar yardimci oluyir sağolsun. sevdabuzer allahım onunda kucağına bebis versin. Sağlıkla bizimkilerı de

kızlar bana bi bsey deyin nolur 4 aydr adetm 10 12 gun gecikir doktr normal dedi bu ay 18. gun hala olmadm ve ovulasyn testim 3 gundr bunsekilde yarn hastaneye gdcm bebek varmdr
Ay anlamadım pek ya 18 gün adet geçikmisse neden acaba . Bebis in varlığını ovu. Testi değil. Hcg testi kesin vermeli bebis varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…