- 28 Temmuz 2014
- 815
- 672
- 103
Cevapladığın için teşekkürler canım eger gebelik yosa çizgi olmuyor mu 5 günden önceki günlerde yada varsa çizgi hep olur mu onu merak ediyorumBen cvp vereyimvorones in adete 5 gun kalaydi sanirim ovu testkeri koyulasmaya baslamisti adete yakin koyulasma artarsa hamilelik olabilir
evet yarn iç
adete yakın ovu.testleri koyu olamayıp hamilelik haberi alanlar da oldu canımCevapladığın için teşekkürler canım eger gebelik yosa çizgi olmuyor mu 5 günden önceki günlerde yada varsa çizgi hep olur mu onu merak ediyorum
Canim herkeste olacak diye birsey yok cogu kiside gördüm adete yakin ovu testleri koyuydu.ovu testi silik olupta hamile kalanlarda vvardiCevapladığın için teşekkürler canım eger gebelik yosa çizgi olmuyor mu 5 günden önceki günlerde yada varsa çizgi hep olur mu onu merak ediyorum
Hamilelik ya da geç yumurtlamadandır sanıyorum canımKizlar yumurtanin catladigi tarihten 14 gun sonra adet olunuyor degil mi eger adet tarihi gecerse bu ne anlama geliyor hamilelik yoksa yani kist filanmi olusuyo
Canım ben yumrtlamadan sonra devam etmedim ama adete yakın yapınca t hiç çıkmazdi. Hamis olduğum ay 3 gün kala falan böyleydivorones Yumurtlama sonrasi ovulasyon testine devam ettin mi ? Yani eger hamilelik olusmussa hep silik mi cikacak testler adete yakinda koyu sekilde mi olur ?
He hay ağzın bal yesinBen cvp vereyimvorones in adete 5 gun kalaydi sanirim ovu testkeri koyulasmaya baslamisti adete yakin koyulasma artarsa hamilelik olabilir
Yumurtlamayi takip ettim zaten bu ovu testiyle ama gec yumurtlama nasil olucak bu ay anlayamadim cnm yaHamilelik ya da geç yumurtlamadandır sanıyorum canım
Ayyyy kizlar cok duygulandim yaSabirla ,topige girdigimden beri herkese yardimci olmaya calisan,dertlenenlere teselli verip yureklendiren,morallendiren,kime"hissediyorum var biseyler"dese o kisinin hamile kaldigini bilen,onlarin mutluluguna destek olansevdabuzer in de hamile oldugunu gormeyi cok istiyorum vorones ..
Insan metabolizması muamma canım,herşey bekledigin gibi olmayabiliyor,ne lh seviyesi ne test belki de dedigim gibi gec oldu yumurtlama.en iyisi dr.a sormak:))Yumurtlamayi takip ettim zaten bu ovu testiyle ama gec yumurtlama nasil olucak bu ay anlayamadim cnm ya
Amin kuzum.Allah'ım cok ugraştırmadan gönlüne göre versin senin de insallah,iyi niyetli,temiz kalpli insan...Ayyyy kizlar cok duygulandim yaallah razi olsun sizden cok seviyorum sizleri bu topigi.minnaklarinizi size bagislasin allahim hayirli ugurlu birer evlat olurlar inşallah
5gun kalaydı umutlanmaya başladık kuzucan...bu ay kesin oldu dedimdi gene gelmemiş benim sipaHe hay ağzın bal yesin5 mi 3 mu kala ben de hatırlayamadım ay seni de hamis görmek istiyorummmmmmmmm
Amin kuzum cinsiyeti belli degil demi daha varmi birşeyler ne hissediyon :)Amin kuzum.Allah'ım cok ugraştırmadan gönlüne göre versin senin de insallah,iyi niyetli,temiz kalpli insan...
Anam daha 11.haftada iken ultrasonda bakıyoduk,daha yeni bebeğe benzediği ilk görüntüydü yani.demesin mi pat diye bebek erkek diye.ben şok...eşim de öyle.ne zaman gitsek bebek erkek diyor unutuyor hastalarini yogunluktan:))Amin kuzum cinsiyeti belli degil demi daha varmi birşeyler ne hissediyon :)
Yerim o minnoşu ya sağlıklı olsunda.doktor her seferinde erkek dediyse % 70 erkektir bir paşa dahaAnam daha 11.haftada iken ultrasonda bakıyoduk,daha yeni bebeğe benzediği ilk görüntüydü yani.demesin mi pat diye bebek erkek diye.ben şok...eşim de öyle.ne zaman gitsek bebek erkek diyor unutuyor hastalarini yogunluktan:))
Bisey hissedemedigimi dusunuyordum kiz istedigimden erkek diye korkuyormusum meger..olsun hayirlisi buymus.saglikli olsun insallah
Darısı başına inşallah kuzum.Yerim o minnoşu ya sağlıklı olsunda.doktor her seferinde erkek dediyse % 70 erkektir bir paşa daha
Ay ne güzel demişsin. . Ben bazen kopuyor gibi olsam da topicte canla başla kızlar yardimci oluyir sağolsun.Sabirla ,topige girdigimden beri herkese yardimci olmaya calisan,dertlenenlere teselli verip yureklendiren,morallendiren,kime"hissediyorum var biseyler"dese o kisinin hamile kaldigini bilen,onlarin mutluluguna destek olansevdabuzer in de hamile oldugunu gormeyi cok istiyorum vorones ..
Ay anlamadım pek ya 18 gün adet geçikmisse neden acaba . Bebis in varlığını ovu. Testi değil. Hcg testi kesin vermeli bebis varsakızlar bana bi bsey deyin nolur 4 aydr adetm 10 12 gun gecikir doktr normal dedi bu ay 18. gun hala olmadm ve ovulasyn testim 3 gundr bunsekilde yarn hastaneye gdcm bebek varmdr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?