- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
AAmin Kuxucum siz minnoşlara iyi bakında gelirim bende arkanızdan zaar :)Ay ne güzel demişsin. . Ben bazen kopuyor gibi olsam da topicte canla başla kızlar yardimci oluyir sağolsun.sevdabuzer allahım onunda kucağına bebis versin. Sağlıkla bizimkilerı de
en son cmt gunu test yaptm negatifAy anlamadım pek ya 18 gün adet geçikmisse neden acaba . Bebis in varlığını ovu. Testi değil. Hcg testi kesin vermeli bebis varsa
Bizi de haberdar et canım. Adet söktürücü mu ne öyle bişi verir heralde. Sonra anlat bebis istiyorum bu ay takip etsinler yum . Gününu o gün ilski olsun.. çatlama iğnesi versin. Falan.en son cmt gunu test yaptm negatifbi sorn var illaki kotu dusnmek istemiyorm yarn sabah hast gttgmde ogrencm ne olup bttgini
Hadi canim hayirlisiyla insallahkızlar dün doktora gittim diyordum ya 21. gün hala çift çizgi olmadı diye. Dr. Progestron istedi ve yumurta çatlamıyormuş dedi adetin 2. veya 3. günü Klomen başlayacak inşallah çok uğraştırmaz beni Allah hepimizin yardımcısı olsun
En azından sorunu öğrenmiş okdun canimkızlar dün doktora gittim diyordum ya 21. gün hala çift çizgi olmadı diye. Dr. Progestron istedi ve yumurta çatlamıyormuş dedi adetin 2. veya 3. günü Klomen başlayacak inşallah çok uğraştırmaz beni Allah hepimizin yardımcısı olsun
En azından sorunu öğrenmiş okdun canim
Hem çatlamıyormus hem de belli ki catalamaya yetecek mm ye ulasmiormuskızlar dün doktora gittim diyordum ya 21. gün hala çift çizgi olmadı diye. Dr. Progestron istedi ve yumurta çatlamıyormuş dedi adetin 2. veya 3. günü Klomen başlayacak inşallah çok uğraştırmaz beni Allah hepimizin yardımcısı olsun
Adet le benzer şeyler yaşadım gene canım. Hani göğüs hassasiyet ı akıntı sivilce vs. Farklı olan göğüs ucu aciodu dokununca bi de akıntı bi kez beyaz krem yoğun gelmişti. . Bunun dışında ben gene olmadı bu ay die oturup bagira bagira ağladım . Netten jel ilaç falan sipariş ı yapıodum adete iki gün kalavorones mesela bende suan asiri gogus hassasiyeti var bu hassasiyet sende devam etti mi
Hem çatlamıyormus hem de belli ki catalamaya yetecek mm ye ulasmiormus
Klomen geliştirip büyütecek kalitesi artacak inşallah yumosun. Sonra çatlama için iğne vercek mı acep. Oh misssssss o zaman bu sorun hallolunca gelsin minnak
hadi bakalımKızlar kontrole geldim.. güneşli güZEL bi gün. . Umarım bebişim de sağlıklı ve güzel haberlerle annisini daha mutlu eder
Yok bence gerekmez lh her zaman mevcutmuş vücutta. Siliklik gayet iyiEki Görüntüle 1781666vorones canim dpo 3 bugun ovulasyon boyle cikti. Kirmizi ciktigi gunun ertesinde de boyle cikmisti en son 3 gun oldu ayni cikti saha silik olmasi gerekmez mi
dpo nedirYok bence gerekmez lh her zaman mevcutmuş vücutta. Siliklik gayet iyi
41 yazan da gayet güzel çatlama haber ı vermiş . O gün ve ertesi çalışma olduysa süper. Gelsin bebis. Şimdi beklenen adet tarihin ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?