ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ay anlamadım pek ya 18 gün adet geçikmisse neden acaba . Bebis in varlığını ovu. Testi değil. Hcg testi kesin vermeli bebis varsa
en son cmt gunu test yaptm negatif bi sorn var illaki kotu dusnmek istemiyorm yarn sabah hast gttgmde ogrencm ne olup bttgini

en son cmt gunu test yaptm negatif bi sorn var illaki kotu dusnmek istemiyorm yarn sabah hast gttgmde ogrencm ne olup bttgini
Bizi de haberdar et canım. Adet söktürücü mu ne öyle bişi verir heralde. Sonra anlat bebis istiyorum bu ay takip etsinler yum . Gününu o gün ilski olsun.. çatlama iğnesi versin. Falan.
Ben de yarın à randevu aldım. Bi gidem bakalım inşallah güzel haberlerle doneriz

vorones Canim yumurtlama sonrasi beliryilerin ne oldu siralayabilir misin ? Şuan ben de o süreçteyim. İlk zamanlar belirtilern oldu mu sonrasinda devam etti mi hergun belirti agri yasadin mi ? Yumurtlamadan itibaren devamli suren belirtin oldu mu?

kızlar dün doktora gittim diyordum ya 21. gün hala çift çizgi olmadı diye. Dr. Progestron istedi ve yumurta çatlamıyormuş dedi adetin 2. veya 3. günü Klomen başlayacak inşallah çok uğraştırmaz beni Allah hepimizin yardımcısı olsun

Hadi canim hayirlisiyla insallah

En azından sorunu öğrenmiş okdun canim

En azından sorunu öğrenmiş okdun canim

teşekkürler arkadaşlar ovulasyon testi sayesinde fark ettim gerçekten bir mucize ilk ay kullandım ve fark ettim yoksa adetin 14. günü hep bilecektim ve umutsuz olacaktım. Hepinize çok teşekkür ederim sayenizde yorumları okuyarak bilgilendim. Allah hepimize hayırlı bebişler nasip etsin

Hem çatlamıyormus hem de belli ki catalamaya yetecek mm ye ulasmiormus
Klomen geliştirip büyütecek kalitesi artacak inşallah yumosun. Sonra çatlama için iğne vercek mı acep. Oh misssssss o zaman bu sorun hallolunca gelsin minnak

vorones mesela bende suan asiri gogus hassasiyeti var bu hassasiyet sende devam etti mi
Adet le benzer şeyler yaşadım gene canım. Hani göğüs hassasiyet ı akıntı sivilce vs. Farklı olan göğüs ucu aciodu dokununca bi de akıntı bi kez beyaz krem yoğun gelmişti. . Bunun dışında ben gene olmadı bu ay die oturup bagira bagira ağladım . Netten jel ilaç falan sipariş ı yapıodum adete iki gün kala

Kızlar kontrole geldim.. güneşli güZEL bi gün. . Umarım bebişim de sağlıklı ve güzel haberlerle annisini daha mutlu eder

vorones canim dpo 3 bugun ovulasyon boyle cikti. Kirmizi ciktigi gunun ertesinde de boyle cikmisti en son 3 gun oldu ayni cikti saha silik olmasi gerekmez mi

çatlama iğnesi demedi canım Klomen kullanacaksın dedi büyük ihtimal o ay tutar dedi inşallah canım gelsin hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…