Şükür sağlık haberleri aldık. Simdi de şeker yuklemesi testi var onun için 1 saat sürenin geçmesini beklıyorumhadi bakalım
Kız çaktırma ben de bilmiomdpo nedir
amın canım sanada herkese nasip etsinteşekkürler arkadaşlar ovulasyon testi sayesinde fark ettim gerçekten bir mucize ilk ay kullandım ve fark ettim yoksa adetin 14. günü hep bilecektim ve umutsuz olacaktım. Hepinize çok teşekkür ederim sayenizde yorumları okuyarak bilgilendim. Allah hepimize hayırlı bebişler nasip etsin
40-41-42 ney adetının gunumu kız senın döngün kaç günEki Görüntüle 1781666vorones canim dpo 3 bugun ovulasyon boyle cikti. Kirmizi ciktigi gunun ertesinde de boyle cikmisti en son 3 gun oldu ayni cikti saha silik olmasi gerekmez mi
haydi inşallah inşalllahçatlama iğnesi demedi canım Klomen kullanacaksın dedi büyük ihtimal o ay tutar dedi inşallah canım gelsin hayırlısıyla
Şükür sağlık haberleri aldık. Simdi de şeker yuklemesi testi var onun için 1 saat sürenin geçmesini beklıyorum
haydi inşallah inşalllah
dpo ovulasyondan sonraki gün müş ...Kız çaktırma ben de bilmiomsat bat ne biliom da .
gelecek ay bomba gibi döneceğim inşallah...pusudayım... :))bu ara hiç hamiş haberi almadık ya noldu topiğimize
Dpo yumurtlama dan sonraki sonraki gunleer ben mesela yumurtlama olali 3 gun oldu yani Dpo3.Kız çaktırma ben de bilmiomsat bat ne biliom da .
Canim cok duzensiz benim evet adet gunum40-41-42 ney adetının gunumu kız senın döngün kaç gün
Oldum canım bıtmek uzere sokturucu 14 gun sonfa ıse yaradı hormon yaptırım temıx cıktı cok sukud 21 gu gıtcem yumurtlayıp yumurtlamadıgıma bakck doktor bu ay ovulasyon yapmıycam esıme havuc suyu kecıboynuxu yapcam takmamaya calıscam ıns olur bu ay hayırlısıebruserkan adet olabıldınmı canım
haydi bakam bu azımle ıkızlerle dönersin allahımagelecek ay bomba gibi döneceğim inşallah...pusudayım... :))
geçmiş olsun canım çok takma kafana bu ara çoğu kişi geç olmuş adetınıOldum canım bıtmek uzere sokturucu 14 gun sonfa ıse yaradı hormon yaptırım temıx cıktı cok sukud 21 gu gıtcem yumurtlayıp yumurtlamadıgıma bakck doktor bu ay ovulasyon yapmıycam esıme havuc suyu kecıboynuxu yapcam takmamaya calıscam ıns olur bu ay hayırlısı
pkomu var canım baya uzun döngünCanim cok duzensiz benim evet adet gunum
ZaarAAmin Kuxucum siz minnoşlara iyi bakında gelirim bende arkanızdan zaar :)
ilk duyduğumda surekli gülüyordum bu lafa eşimde kullanıp durunca dilime yapıştıZaarben de çok kullanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?