ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

beklenen adet tarihi ne zaman canım . umarım senin de güzel haberlerini alırız. 15. ve 16. gün de mi ilişki oldu peki.

Anladim canim ben 6gundur silik goruyorum ama silikte yavas yavas koyulasiyor gun gectikce hergun biraz dha koyu oluyor bakalim artik bugunki test nasil olucak yumurtlamiycam diye korkuyorum
bugün kaçıncı günün. fotoyu atabilirsen bakalım koyulaşmış mı.

canım yaaa sen neden öyle yanlış anlaşılmasın falan diyorsun . sen bizim bitanecik hamişimiz güzel anne adayımızzsın. her gelişmenden haberimiz olmalı . çünkü sen bize rehber olacaksın . biz arkandan pıtır pıtır hamile kalıcaz :)))

beklenen adet tarihi ne zaman canım . umarım senin de güzel haberlerini alırız. 15. ve 16. gün de mi ilişki oldu peki.

Teşekkür ederim canım. İnşallah hepimize nasip olur.)
Benim 28 şubat adet günümdü ve ovulasyon testinde çift çizgiyi Mart 16'da yakaladım. O sabah ilişkiye girdik eşimle. Buna göre bu ay sonu adet olmam gerekiyo ama inşallah olmam

muhtemelen 14 gün sonra belli olacak bebiş var mı yok mu. ayyy çok eğlenceli. :) e peki tek ilişki mi oldu. kusura bakma merakım kendime yol bulmak . geçen ay ki takibimde ben çift çizgiden önceleri de o gün de sonrada hep ilişki denedim tutmadı da bu ay bir dolu bir boş deneyim diyorum . şu an reglin 4. günümdeyim

Sorma.( Tek ilişki oldu canım. Aslında ben ayın 15'in de olsun istemiştim ama eşim sabaha bıraktı Sabah uyandığımızda ilişkiye girdik. Ben daha sonra ovulasyon testi yaptım ve çift çizgi çıktı. Eşime dedim yarın sabahta yapalım diye ama erkekler o noktada nedense bi kaçıyo Yani yapamadık. Ayın 17'sinde tekrar ovulasyon testi yaptım ve artık koyu çizgi yoktu. Allah'tan ayın 16'sında yapmışız.) Şimdi bi umut o yüzden bekliyom

vorones canım adetime 2 gün var ovulasyon yaptım bugün silik çizgi çıktı hamilelikten değildir dimi normaldede çıkar demiştin

Hamile olduğunuzu öğrenmek için mi ovulasyon testi yaptınız? Bildiğim kadarıyla ovulasyon testi hamilelik testi olarak kullanılmaz.

Hamile olduğunuzu öğrenmek için mi ovulasyon testi yaptınız? Bildiğim kadarıyla ovulasyon testi hamilelik testi olarak kullanılmaz.
yok canım ya gebelik testide yaptım dün ama negatif çıktı bende şimdi korkuyorum yapmaya yine negatif çıkar diye burada okumuştum 2 gün kala adete ovulasyonda çıkar die ama benimki çok silikti olmadı yine sanırım

Ben de burada onunla ilgili bi çok şey okudum ama ovulasyon testlerinin açıklamalarında bu kesin bir dille yazar hamilelik testi olarak uygulanamaz diye. Bence o kişiden kişiye değişen bişey. Sakın üzülme ve canını sıkma. Adetine 2 gün varmış bak. aslında daha vaktin var. Çünkü adet gününden 5-10 gün sonra ortaya çıkan bir durum hamilelik. Ama en kesin sonuç için kan tahlili yaptırılabilir. Yine de hamile değilsin diye eve gönderilen bi çok kadın daha sonra hamile olduğunu öğrenmiş. Yani hikaye çok aslında ama kişiden kişiye farklılık gösteriyor.. İnşallah Allah sabırlarının sonucunu en güzeliyle versin..

ımsallah bende daha koyu gorürüm canım :)

canım ıste benımkıde senın yaptıgın bu testın en alttakı gıbı :)

canım ıste benımkıde senın yaptıgın bu testın en alttakı gıbı :)

Amanın! O zaman bugün bence hazırlıklara başlamalısın canım benim! Çift çizgiden sonra 24-36 saat içinde yumurtlama oluyo. Eğer bugün ve yarın sabah ilişkiye girerseniz eşinle süper olur! Ay çok sevindim!

inşşlh canım hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin

Canim iste dun ilski olmustu simdi eve gdyrum bidha yapixam test bakalim duruma gore dun olmustu da o yuzden kalite acisindan bugun olsun mu olmasin mi bilemedim

Canim iste dun ilski olmustu simdi eve gdyrum bidha yapixam test bakalim duruma gore dun olmustu da o yuzden kalite acisindan bugun olsun mu olmasin mi bilemedim

Olsun canım benim olsun. Garanti olsun en azından Yumurtan çatladığı anda herşeyin hazır olarak onu beklemesi gerekiyo. Bu konuyla ilgili o kadar çok şey okudum ki eşime gına geldi:) Sana da gelmesin lütfen

Olsun canım benim olsun. Garanti olsun en azından Yumurtan çatladığı anda herşeyin hazır olarak onu beklemesi gerekiyo. Bu konuyla ilgili o kadar çok şey okudum ki eşime gına geldi:) Sana da gelmesin lütfen
Yok gelmez canim bana himmm o zaman tamam bugunde xalisma olsun telden foto yukleyemiyrum ya bellek yetersiz diye hata veryor bana ozelden mailini at sana ov testimin fotosunu atayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…