Bende adetten 1 hafta sonra yapmaya başladım. Ve 15. gününde çift çizgiye yakın, 16. günde de tam çift çizgiyi yakaladım. Beklediğim tarihlerden daha geç oldu mesela ama Allah'tan erken başlamıştım testlere.. Ayyy güzel haberlere vesile olur inşallah..
bugün kaçıncı günün. fotoyu atabilirsen bakalım koyulaşmış mı.Anladim canim ben 6gundur silik goruyorum ama silikte yavas yavas koyulasiyor gun gectikce hergun biraz dha koyu oluyor bakalim artik bugunki test nasil olucak yumurtlamiycam diye korkuyorum
canım yaaa sen neden öyle yanlış anlaşılmasın falan diyorsun . sen bizim bitanecik hamişimiz güzel anne adayımızzsın. her gelişmenden haberimiz olmalı . çünkü sen bize rehber olacaksın . biz arkandan pıtır pıtır hamile kalıcaz :)))Kızlar bu arada bugün doktoru aradım sordum, adet günü yaptırdığım kan testindeki değerim 243'müş. Bugün 500 olmuştur muhtemelen dedi. Cuma günü 1000 civarı olur dedi, cuma ya da cumartesi gel keseyi görürüz inşallah dedi. Yanlış anlaşılmasın bilgilendirme amaçlı paylaşıyorum bunlarıDualarımdasınız, dualarınıza ihtiyacım var.
beklenen adet tarihi ne zaman canım . umarım senin de güzel haberlerini alırız. 15. ve 16. gün de mi ilişki oldu peki.
canımmmm ne yaptın hamiş misin yoksaaamm. habersiz bırakma ok. güzel haberlerle gel inşallahhhhBenim bat a cok yakin canim üc gundur böyle cikiyr bende acaba gebelik olabilir mi diye heyecenlaniyrm :)
muhtemelen 14 gün sonra belli olacak bebiş var mı yok mu. ayyy çok eğlenceli. :) e peki tek ilişki mi oldu. kusura bakma merakım kendime yol bulmak . geçen ay ki takibimde ben çift çizgiden önceleri de o gün de sonrada hep ilişki denedim tutmadı da bu ay bir dolu bir boş deneyim diyorum . şu an reglin 4. günümdeyimTeşekkür ederim canım. İnşallah hepimize nasip olur.)
Benim 28 şubat adet günümdü ve ovulasyon testinde çift çizgiyi Mart 16'da yakaladım. O sabah ilişkiye girdik eşimle. Buna göre bu ay sonu adet olmam gerekiyo ama inşallah olmam
vorones canım adetime 2 gün var ovulasyon yaptım bugün silik çizgi çıktı hamilelikten değildir dimi normaldede çıkar demiştincanımmmm ne yaptın hamiş misin yoksaaamm. habersiz bırakma ok. güzel haberlerle gel inşallahhhh
muhtemelen 14 gün sonra belli olacak bebiş var mı yok mu. ayyy çok eğlenceli. :) e peki tek ilişki mi oldu. kusura bakma merakım kendime yol bulmak . geçen ay ki takibimde ben çift çizgiden önceleri de o gün de sonrada hep ilişki denedim tutmadı da bu ay bir dolu bir boş deneyim diyorum . şu an reglin 4. günümdeyim
vorones canım adetime 2 gün var ovulasyon yaptım bugün silik çizgi çıktı hamilelikten değildir dimi normaldede çıkar demiştin
yok canım ya gebelik testide yaptım dün ama negatif çıktı bende şimdi korkuyorum yapmaya yine negatif çıkar diye burada okumuştum 2 gün kala adete ovulasyonda çıkar die ama benimki çok silikti olmadı yine sanırımHamile olduğunuzu öğrenmek için mi ovulasyon testi yaptınız? Bildiğim kadarıyla ovulasyon testi hamilelik testi olarak kullanılmaz.
bugun 15.gün canım foto yukleyemıyorum telden.bugün kaçıncı günün. fotoyu atabilirsen bakalım koyulaşmış mı.
yok canım ya gebelik testide yaptım dün ama negatif çıktı bende şimdi korkuyorum yapmaya yine negatif çıkar diye burada okumuştum 2 gün kala adete ovulasyonda çıkar die ama benimki çok silikti olmadı yine sanırım
ımsallah bende daha koyu gorürüm canım :)Bende adetten 1 hafta sonra yapmaya başladım. Ve 15. gününde çift çizgiye yakın, 16. günde de tam çift çizgiyi yakaladım. Beklediğim tarihlerden daha geç oldu mesela ama Allah'tan erken başlamıştım testlere.. Ayyy güzel haberlere vesile olur inşallah..
canım ıste benımkıde senın yaptıgın bu testın en alttakı gıbı :)Arkadaşlar bu fotoğrafta yaklaşık 3 günlük testlerimi sizle paylaşmak istedim. Renkleri biraz silinmiş gibi sanırım testin özelliği bu. 4 tane test var çünkü alttan 2. ve 3. testin birini sabah ve diğerini akşam yaptım. Aradaki farkı görebiliyorsunuz.. Çift çizgiyi yakaladıktan sonraki gün de test yaptım ve T bölgesi silik çıktı. Aslında yumurtlama gününü tam yakalamak için adetten sonra başlayarak yapılmalı. Çünkü herkese göre değişkenlik gösterebiliyor. Neyse, umarım yardımcı olur..
canımmm yaptımda istee koyulasmıs ama foto yukleyemıyorumbugün kaçıncı günün. fotoyu atabilirsen bakalım koyulaşmış mı.
canım ıste benımkıde senın yaptıgın bu testın en alttakı gıbı :)
inşşlh canım hakkımızda hayırlısı olsun hepimizinBen de burada onunla ilgili bi çok şey okudum ama ovulasyon testlerinin açıklamalarında bu kesin bir dille yazar hamilelik testi olarak uygulanamaz diye. Bence o kişiden kişiye değişen bişey. Sakın üzülme ve canını sıkma. Adetine 2 gün varmış bak. aslında daha vaktin var. Çünkü adet gününden 5-10 gün sonra ortaya çıkan bir durum hamilelik. Ama en kesin sonuç için kan tahlili yaptırılabilir. Yine de hamile değilsin diye eve gönderilen bi çok kadın daha sonra hamile olduğunu öğrenmiş. Yani hikaye çok aslında ama kişiden kişiye farklılık gösteriyor.. İnşallah Allah sabırlarının sonucunu en güzeliyle versin..
Amanın! O zaman bugün bence hazırlıklara başlamalısın canım benim! Çift çizgiden sonra 24-36 saat içinde yumurtlama oluyo. Eğer bugün ve yarın sabah ilişkiye girerseniz eşinle süper olur! Ay çok sevindim!
Canim iste dun ilski olmustu simdi eve gdyrum bidha yapixam test bakalim duruma gore dun olmustu da o yuzden kalite acisindan bugun olsun mu olmasin mi bilemedim
Yok gelmez canim banaOlsun canım benim olsun. Garanti olsun en azındanYumurtan çatladığı anda herşeyin hazır olarak onu beklemesi gerekiyo. Bu konuyla ilgili o kadar çok şey okudum ki eşime gına geldi:) Sana da gelmesin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?