Yok gelmez canim banahimmm o zaman tamam bugunde xalisma olsun telden foto yukleyemiyrum ya bellek yetersiz diye hata veryor bana ozelden mailini at sana ov testimin fotosunu atayim
Aynen silik se gebelik bilgisi vermiyor da. Koyuysa t c den o zamn umut yüksek bebis vardir. İki gün daha bekleyelim bakalım. Üzülmek yok amavorones canım adetime 2 gün var ovulasyon yaptım bugün silik çizgi çıktı hamilelikten değildir dimi normaldede çıkar demiştin
Sonrasında da olsaymış iyimis de. Ama 15. İndeki sağlam olmuştur bence yani öncesinde olmadığı için yeteri kadar vardır .. zaten 3 gün yaşar diyorlar spermler. Haydi rastgele umarım yolculuk başlamıştır. .Sorma.( Tek ilişki oldu canım. Aslında ben ayın 15'in de olsun istemiştim ama eşim sabaha bıraktıSabah uyandığımızda ilişkiye girdik. Ben daha sonra ovulasyon testi yaptım ve çift çizgi çıktı. Eşime dedim yarın sabahta yapalım diye ama erkekler o noktada nedense bi kaçıyo Yani yapamadık. Ayın 17'sinde tekrar ovulasyon testi yaptım ve artık koyu çizgi yoktu. Allah'tan ayın 16'sında yapmışız.) Şimdi bi umut o yüzden bekliyom
Yok canm ya siliklesti. Yine yumurtladm heralde. Pufffcanımmmm ne yaptın hamiş misin yoksaaamm. habersiz bırakma ok. güzel haberlerle gel inşallahhhh
Sonrasında da olsaymış iyimis de. Ama 15. İndeki sağlam olmuştur bence yani öncesinde olmadığı için yeteri kadar vardır .. zaten 3 gün yaşar diyorlar spermler. Haydi rastgele umarım yolculuk başlamıştır. .
17 si diyordun adey geldi mi peki. üzülmek yok tamam. Bana yoldaş lazım gene bu ay. Dolunay la çıktık bu yola o sırasını savdı sıra bizde inşallah. . Hayırlısıyla o da bizde sorunsuz sağlıkla bebeklerimize kavuuscazYok canm ya siliklesti. Yine yumurtladm heralde. Pufff
Adetm gelmedi canm. 16 sonda col koyu gordm ertesi gün sipsilik yapmayi biraktm bende. Bu sekilde hesaplarsam 2 hafta sonra adet olcm. Inşallah olmam. Olmayiz. Hamis olurz17 si diyordun adey geldi mi peki. üzülmek yok tamam. Bana yoldaş lazım gene bu ay. Dolunay la çıktık bu yola o sırasını savdı sıra bizde inşallah. . Hayırlısıyla o da bizde sorunsuz sağlıkla bebeklerimize kavuuscaz
Ay benimde öyle oldu canm ya en koyu 16siydi 17si yani dün calisma oldu. Bugunde gerek var mi acaba ya?Dün yaptığım test koyuydu bugün silik dün ilişki olması bugün olsa işe yarar mı sizce
Haklısın canım geçen aydan beri yazışıp test fotosu paylaşıyoruz inşallah bu ay yine içimizden birilerinin güzel haberlerini alıcaz seninle adet günümüz aynıydı ben 2 gün önce adet oldum. Şimdi biraz kafam dağılsın diye annemlerin yanına geldim forumdan da uzak kaldım birkaç gün cuma günü dönüyorum eve sen bu ay ne zaman düşünüyorsun testleri yapmaya başlamaya17 si diyordun adey geldi mi peki. üzülmek yok tamam. Bana yoldaş lazım gene bu ay. Dolunay la çıktık bu yola o sırasını savdı sıra bizde inşallah. . Hayırlısıyla o da bizde sorunsuz sağlıkla bebeklerimize kavuuscaz
Canım benimde geçen ay öyle oldu hatta fotoğrafları paylaştım yumurtlama tarihinden 2 gün önce silik çizgiyi gördüm ilişki olmadı koyulaşacak diye beklerken silindi gitti,geçen ay tutturamadım maalesefBen daha koyu olacak diye beklerken bugün silik çıktı ya niye ki
Aslında koyu olduğu gün değil ertesi gün yumurtlama olur diyorlar inş doğrudur yoksa bu ay kaçırdım ben
O zaman bu gün tam zamanı yani öyle mi hadi inş..Hayır, doğru diyolar. Çift çizgiden sonra 24-36 saat içerisinde yumurtlama olucak demektir. Yumurtlama olmadan yani bugünden ve yarın sabah ilişkiye girmekte fayda var.
Dün yaptığım test koyuydu bugün silik dün ilişki olması bugün olsa işe yarar mı sizce
Bugün çalışma yapcam bakalım canım hayırlısı artık.. Senin bebişim var tecrübelisin inş dediğin gibi olur..Canim evet bugun de iliski olabilir. renk koyu olduktan sonra 2 gun dene derim.
Bugün çalışma yapcam bakalım canım hayırlısı artık.. Senin bebişim var tecrübelisin inş dediğin gibi olur..
yok sanırım yine ağrım var zaten adet olacağım yine püfffffAynen silik se gebelik bilgisi vermiyor da. Koyuysa t c den o zamn umut yüksek bebis vardir. İki gün daha bekleyelim bakalım. Üzülmek yok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?