ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Yok gelmez canim bana himmm o zaman tamam bugunde xalisma olsun telden foto yukleyemiyrum ya bellek yetersiz diye hata veryor bana ozelden mailini at sana ov testimin fotosunu atayim

Özelden mesaj attım canım

vorones canım adetime 2 gün var ovulasyon yaptım bugün silik çizgi çıktı hamilelikten değildir dimi normaldede çıkar demiştin
Aynen silik se gebelik bilgisi vermiyor da. Koyuysa t c den o zamn umut yüksek bebis vardir. İki gün daha bekleyelim bakalım. Üzülmek yok ama

Sonrasında da olsaymış iyimis de. Ama 15. İndeki sağlam olmuştur bence yani öncesinde olmadığı için yeteri kadar vardır .. zaten 3 gün yaşar diyorlar spermler. Haydi rastgele umarım yolculuk başlamıştır. .

Aynen canım spermler 3 gün yaşayabiliyolar. Yani bizim nazlı yumurta tüpe ilerlediğinde herşey hazır olarak onu beklemiştir bundan sonrası beklemece..

Yok canm ya siliklesti. Yine yumurtladm heralde. Pufff
17 si diyordun adey geldi mi peki. üzülmek yok tamam. Bana yoldaş lazım gene bu ay. Dolunay la çıktık bu yola o sırasını savdı sıra bizde inşallah. . Hayırlısıyla o da bizde sorunsuz sağlıkla bebeklerimize kavuuscaz

Adetm gelmedi canm. 16 sonda col koyu gordm ertesi gün sipsilik yapmayi biraktm bende. Bu sekilde hesaplarsam 2 hafta sonra adet olcm. Inşallah olmam. Olmayiz. Hamis olurz

Dün yaptığım test koyuydu bugün silik dün ilişki olması bugün olsa işe yarar mı sizce

Aslında koyu olduğu gün değil ertesi gün yumurtlama olur diyorlar inş doğrudur yoksa bu ay kaçırdım ben

Haklısın canım geçen aydan beri yazışıp test fotosu paylaşıyoruz inşallah bu ay yine içimizden birilerinin güzel haberlerini alıcaz seninle adet günümüz aynıydı ben 2 gün önce adet oldum. Şimdi biraz kafam dağılsın diye annemlerin yanına geldim forumdan da uzak kaldım birkaç gün cuma günü dönüyorum eve sen bu ay ne zaman düşünüyorsun testleri yapmaya başlamaya

Ben daha koyu olacak diye beklerken bugün silik çıktı ya niye ki
Canım benimde geçen ay öyle oldu hatta fotoğrafları paylaştım yumurtlama tarihinden 2 gün önce silik çizgiyi gördüm ilişki olmadı koyulaşacak diye beklerken silindi gitti,geçen ay tutturamadım maalesef sanırım koyu veya silik demeyip çift çizgi gördüğümüz günü değerlendirmek gerek

Aslında koyu olduğu gün değil ertesi gün yumurtlama olur diyorlar inş doğrudur yoksa bu ay kaçırdım ben

Hayır, doğru diyolar. Çift çizgiden sonra 24-36 saat içerisinde yumurtlama olucak demektir. Yumurtlama olmadan yani bugünden ve yarın sabah ilişkiye girmekte fayda var.

Aminnnn canım.. Senin bebişim cinsiyeti belli olmuştur demi?.. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına aldırsın inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…