- 1 Şubat 2015
- 495
- 714
- 53
- 37
Ne bileyim kuzum, ay bu da her şeyi yazıyor, demeyin diye dedim :) Sağ ol canım yaaa. Amiiiin hep dualarımdasınız, bu ay hepiniz aralık annesi olacaksınız inşaaallllaaaahhhcanım yaaa sen neden öyle yanlış anlaşılmasın falan diyorsun . sen bizim bitanecik hamişimiz güzel anne adayımızzsın. her gelişmenden haberimiz olmalı . çünkü sen bize rehber olacaksın . biz arkandan pıtır pıtır hamile kalıcaz :)))
Öyle çok önceden yapmiyim diyorum stres yapıyo ben de . sali baslasam diyorum. Adetin 5. Günü bugün. 10. Günü başlamış olurum . Geçen aydan tecrübe 13. Gun ovulasyon oluyor benim. Ama tabi bilmiyorum herzaman aynı günlerde mi olur.Haklısın canım geçen aydan beri yazışıp test fotosu paylaşıyoruz inşallah bu ay yine içimizden birilerinin güzel haberlerini alıcaz seninle adet günümüz aynıydı ben 2 gün önce adet oldum. Şimdi biraz kafam dağılsın diye annemlerin yanına geldim forumdan da uzak kaldım birkaç gün cuma günü dönüyorum eve sen bu ay ne zaman düşünüyorsun testleri yapmaya başlamaya
Kişiden kişiye değişiyor demek ki kiminin silik çizgisi kiminin koyusu demek. . Bence bir de t nin c ye oranına bakmak lazım ikisi de silik gibisÉ pozitif Kabul et sen . Benim geçen ay ovu. Gününde. T c den koyu çıktı. Bir gün sadece .sonra da sipsilik olduCanım benimde geçen ay öyle oldu hatta fotoğrafları paylaştım yumurtlama tarihinden 2 gün önce silik çizgiyi gördüm ilişki olmadı koyulaşacak diye beklerken silindi gitti,geçen ay tutturamadım maalesefsanırım koyu veya silik demeyip çift çizgi gördüğümüz günü değerlendirmek gerek
O zaman bu gün tam zamanı yani öyle mi hadi inş..
Benim testim tamamen silikleşti ya
İnş canımm ya koyu çıktığı gün çalışma olmadıya ben kaçırdığı düşünüyorum dün çalışma oldu öncesinde testi yaptım t çizgisi çok çok çok silikti hayalet bi çizgi gibiydi ama hayırlısı bakalım inş olur..Aynen. Çift
Ama bu çok normal. LH değeri yükselir sonra hemen iner zaten. Bende de aynısı oldu. Ayın 16'sı koyu çizgileri yakaladım amma ertesi gün ne çizgi kaldı ne bişey. Yani yumurtlama olacak diye durmadan çift çizgi çıkacakdiye bişey yok canım benim. Canını sıkma..
İnş canımm ya koyu çıktığı gün çalışma olmadıya ben kaçırdığı düşünüyorum dün çalışma oldu öncesinde testi yaptım t çizgisi çok çok çok silikti hayalet bi çizgi gibiydi ama hayırlısı bakalım inş olur..
İnş canımm ya koyu çıktığı gün çalışma olmadıya ben kaçırdığı düşünüyorum dün çalışma oldu öncesinde testi yaptım t çizgisi çok çok çok silikti hayalet bi çizgi gibiydi ama hayırlısı bakalım inş olur..
Bende 16sinda yumurtladm. O gün iliski olmadi daha da koyulacak diye bekliym dedim ertesi gün siliklesti. Inşallah tutmuştur ya.Aynen. Çift
Ama bu çok normal. LH değeri yükselir sonra hemen iner zaten. Bende de aynısı oldu. Ayın 16'sı koyu çizgileri yakaladım amma ertesi gün ne çizgi kaldı ne bişey. Yani yumurtlama olacak diye durmadan çift çizgi çıkacakdiye bişey yok canım benim. Canını sıkma..
Bende 16sinda yumurtladm. O gün iliski olmadi daha da koyulacak diye bekliym dedim ertesi gün siliklesti. Inşallah tutmuştur ya.
Benim 12 sinde kiyu cift cizgi vardi ogun yaptik ertesi gunu yapamadim misafir vardi ama 10 undada yapmistik yani bur gun evveli yumurtlamadan ... tabiki allah bilir ama eksikmi olmus oldu senceTamam canim. Ben de ovulasyonla hamile kaldim. Sadece stres olma Allah siizn icin en uygun zamanda verir mujdenizi.
Canım benim sıkma canını. Zaten önemli olan koyu çıktığı gün yapmak değil, koyu çizgiden 24-26 saat içinde yumurtlama olacağı için ertesi günü değerlendirmekte fayda var. LH seviyesi yükseldiğinde ovulasyon testi çift çizgi gösteriyo. Bu durumda yumurta kendini tüpe geçmek için hazırlıyo. Eğer sen çift çizgiden sonraki 24 saati değerlendirirsen, yumurtan tüpe yöneldiğinde orada sperm hücreleriyle karşılaşacak ve oluşum başlayacak. Sperm hücresi tüpte tam 3 gün bekler. Sen 2 gün öncesinden ilişki yaşasan bile yine de şansın var. Ay hadi inşallah!
İnş canımm ya valla içimi rahatlatdın çok sağol Allah razı olsun.. Bu ilk test yapışım acemiyim yani bilgilerin için çok tşklerYani sen doğrusunu yapmışsın aslında.. İçin rahat olsun. Bundan sonrası mucize olur inşallah:)
İnş canımm ya valla içimi rahatlatdın çok sağol Allah razı olsun.. Bu ilk test yapışım acemiyim yani bilgilerin için çok tşkler
Canim sana ozelden mesaj aatamiyrm neden acaba.İnşallah canım benimİlişki ne zaman oldu? Çift çizgiden sonra olmuşsa şansın yüksek
ilk adet ne zaman oldun,çğnkü ben internetten bugun yumurtlama 2 nisan adet döngüsünü gösteriyor akşam bende yapsam çıkarmı?Bugun adetimin biteli 17. Gun ovulasyon testini 9. Gunden beri yapitorum bugun ilk defa kopkoyu gordum kizlar koyu gordukten sonra 24 saat icinde yumurtlaniyormus bugun ve yarin iliski olucak insallah geri sayim basladi artik herseydennonce stres ve panik olmamali sonucta hersey Allahtan ne demisler Allah de gerisini birak :) ov. Testini yapmadan 3 4 saat once idrara cikmamaya ve sivi almaya dikkat edin koyu gorduginuz gun iliski olunca ertesi gun tekrar yapildginda siliklrsiyrmus cizgi bakalım benim yarin siliklesicekmi :) insalalh bu ay bebislerimjz bizimle olur benim hesabi ma gore adet tarihim 31 martta ama simdi yumurtlamaya gore bat 2 nisan :)
4 martta oldum xanim yao cikabilir yani hem onceden yapmaya baslamak daha iyi ben cok yaptimda foto yukleyemiyorum yukleyebilsem aticamilk adet ne zaman oldun,çğnkü ben internetten bugun yumurtlama 2 nisan adet döngüsünü gösteriyor akşam bende yapsam çıkarmı?
Hergun ayni saatte yapcanim 3 4 saat sivi almanidrarinda yapmabu arada geçen akşam akşam yaptım tek çizgi çıktı dün akşamda yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?