ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

anlayan biri yardımcı olabilir mi. sat 5 mart. son iki aydır adetim 29 günde olmaya basşadı. 28 günde olurdu. netteki hesaplamaya göre bugun yumurtlama günüm. iki gündür ovulasyon testi yapıyorum ikinci çizgi silik.

Eklentiler

• IMG_20150319_150037.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 118
Canim benimde ilk yaptigimda boyle cikiyordu sen yapmaya devam et yarin yada yarindan sonra koyulasicak insallah idrarini tutmaya ve sivi almamaya dikkat et mutlaka

Bende 16sinda yumurtladm. O gün iliski olmadi daha da koyulacak diye bekliym dedim ertesi gün siliklesti. Inşallah tutmuştur ya.
Aralı olması iyi bence . Ben iki aydır kaçırıyorsam. Ustuste deneyim aman sağlama aliyim diye kaçırmışimdir. bakalım bu ay ne olurrrr

henüz yumurtlma günü değil canım yarın da devam et bence

Kızlar regl oldum 2 gün gecikmeyle, nasip önümüzdeki aya inşallah

henüz yumurtlma günü değil canım yarın da devam et bence
Cnm o testlerin birini dun aksam yapmıştım birini bugün öğlen.ayni saatlerde yapmam lazimmis ya.bugün aksam ayni saatte yaptim.dun bu saatte yaptığm silikti.bugünkü daha da silik hatta yok gibi.yumurtlama gününü kacirdim galiba.SAT mart.yani bugün 14.veya 15. Günüm oluyor galiba.

selam kızlar ben yeni üye oldum. on aylık evliyim bu ay bebiş düşünmeye başladık.normalde reglm 27 günde bir olur du bu ay iki gün gecikince hamileym zannettim çoook mutlu olmuştum. ama dün malesef hüsran olduovulasyon takibi için laboquickten sipariş vereceğim inşallah bu ayda öyle deneyeceğim hayırlısı.Rabbim kimsenin evini çocuk sesinden mahrum etmesin..

Ay amin canım Laboquick testinin ben 50'lik siparişini vermiştim. Bol bol yetiyo ve daha uygun fiyata geliyo. İyi haberlerini alırız inşallah. Hoş geldin..

teşekkür ederim canım.Bende gittigidiyordan ellilik alacağım yanında gebelik testi de veriyormuş galiba. ovulayon takibi ile yaptığımız çalışmaları inşallah gebelik testinde ki çift çizgilerle taçlandırıp 9 ay on gün sonra da mutlu son yaparız

Kızlar bişey sorcam hamile olup olamıycamı bilmiyorum daha çok erken ama çok hastayım ilaç kullanmam gerekiyor zararı olur mu ki napcamı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…